Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu mě mrzí, že jste nezmínili SCUM. V tuto chvíli ho hraje 21k lidí a takoví Sons Of The Forest jen 11k.
    Ještě ke SCUM. Zatím jsem nikde neviděl tak skvěle zpracovaný systém trávení jídla. Možná to někomu přijde divné, ale z mého pohledu má konečně smysl jíst/pít a vidíte jak organismus postavy zpracovává energii vzhledem k zatížení. To je úplně jiný lvl než primitivní časová perioda jako v jiných hrách.

  • twicer

    Určitě mi tu chybí zmínka o Vrising který nabízí nadstandartní a odlišný zážitek v žánru survival her a za měsíc vychází z předběžného přístupu. Kupa obsahu, precizní boj, střídání dne a noci měnící hratelnost, solidní pvp i pve a výčet by mohl pokračovat dál a dál.

  • Saturo

    Je to můj oblíbený žánr a vcelku nepochopitelně v seznamu chybí například Conan Exiles. Přitom je to výborná hra, hráči dobře hodnocená, ze strany vývojářů udržovaná a stále doplňovaná...

  • Za mě určitě chybí 7 days to die, takový minecraft pro dospělé, supr hratelnost, stavění, objevování atd... a nekonečný vývoj :)... Pamatuju na zkoušení prvních verzí, to byl běs :-D

  • triptich

    Pekný výber v jednom z mojich TOP žánrov. Spája akciu, trochu toho napätia, moje najobľúbenejšie - budovanie a chorobnú potrebu schraňovať všetko, čo sa dá vziať do invesntáru (obyvatelia Morrowindu by vedeli zaspomínať, ako im mizli veci z domčekov).
    Aktuálne utápam (už snáď aj stovky) hodíny v Minecrafte. U synovca na škole je to úplný hit a neexistuje, aby sme po futbale nepostavili novú vežu, alebo nejakú automatickú farmu.

  • romankubanektisc

    Seznam není úplný, chybí zde nejlepší survival hra v dějinách: METAL GEAR SURVIVE. Ano, souhlasím, hra to schytala (protože Kojima...), ale hry v seznamu se k této perle ani neblíží. (A ne, nechci poučovat 😉 ).

  • zx_spektrum

    Grounded je skvělá hra! Asi nejsem typický hráč survivalů a nemám s kým hrát multiplayer, ale i tak jsem si Grounded náramně užil a dá se velmi dobře hrát v singleplayer módu. Myšlenka vlastně celkem jednoduchá, ale to zpracování světa opravdu povedené. Jedna z mála her co jsem s chutí i radostí dotáhl na 100 % i se všemi achievementy a nejlepším příběhovým koncem. A vypadá to, že zmíněného 16. vyjde i další velký update. 

  • vonTossis

    Můj, respektive náš (přítelkyně, kamarádi) oblíbený  žánr. Zahráli jsme si významnou většinu z listu. Stálicí však zůstává primárně DST. :-) Tam se dají utopit tisíce hodin. Což pro mě osobně platí skoro u každé Klei hry. Oxygen Not Included je asi nejlepší hra, co jsem hrál, tedy pořád hraju, už několik let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit