Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zatím tu čtu skoro jen samé nadávky na ruský přízvuk. Je pravda, že trochu rusky zní, ale, upřímně, mnozí Češi, když začnou mluvit anglicky, tak jako Rusové zní (kladení důrazu na v angličtině často téměř vypouštěné R). Navíc, kupříkladu ten rozhlas na ulici mluví bezchybnou češtinou a bezpochyby je namluven Češkou. Netvrdím, že mě ten podivný přízvuk a nesmyslné cedule taky trochu nevadí, ale je třeba mít na paměti, že (a je to napsané i ve videu) to ještě není finální verze. A i kdyby to v originále stejně bylo blbě, tak je to jedno, poněvadž jde hlavně o hru jako takovou a ne takovéto detaily (navíc, podobné chyby jsou ve hrách naprosto běžné, a mnohem horší, jenomže my to prostředí neznáme, tak nám to nevadí). A kdo může říct, že to tu takhle za pár let nebude vypadat, časy se mění...
    • S tim jsi uplne mimo, asi jsi zadneho rusaka anglicky mluvit neslysel. Typicky cesky prizvuk v anglictine je velice specificky a ruskemu se prakticky vubec nepodoba. Pust si nejake video o Kingdom Come s Vavrou, to je uplne krystalicky priklad ceskeho prizvuku, tak jako on, vetsina se o spravny anglicky prizvuk proste vubec nesnazi, kazdopadne ruskemu se to nepriblizuje ani vzdalene.
      Samozrejme pro vetsinu anglictinaru je ten rozdil malo vyznamny a proste je to pro ne "foreign accent".
      Kazdopadne od hry dost dobre nelze ocekavat nic jineho a nechapu, proc se nad tim lidi vubec pozastavuji. Podle me je celkem uspech, ze tam nejsou napisy v azbuce.
      • Jasně, mezi klasickým českým a ruským přízvukem je podstatný rozdíl, byť rozdíly mezi jednotlivými mluvčími mohou být rovněž dost velké (někteří Češi vážně nasazují při angličtině ruský akcent, což je možná tím, že určitá generace byla vyučována angličtině učiteli ruštiny přeučenými na angličtinu, kterým prostě zůstal přízvuk). Samozřejmě, když si poslechneš Vávru a pak třeba Malkina (nebo jinýho ruskýho sportovce), i se zavázanýma očima poznáš, odkud jsou. Když ale řekneš Kanaďanovi, ať mluví s českým přízvukem, tak zapátrá v mapě a pak tam hodí ístjerrn jurrjópijen áksjent.
        Ale jak řikáš, můžem bejt rádi aspoň za to málo, co v tý hře je správně *1*
        Hlavně, aby to vyšlo po herní stránce
  • Minuly dil byl perfektni a skvele jsem si ho uzival. Tento vypada taky dobre a moc se tesim. Co ale tvurcum neodpustim, je to, ze cesi zni jakoby rusak mluvil blbe anglicky. To me dost zere. Taky si mohli odpustit toho Vaklava. Copak je tak tezky vlizt na google translate, napsat tam Vaclav a poslechnout si to? Za ty jejich dolace si alespon mohli najmout cesky herce a poradce. Ted si pul sveta bude myslet, ze jsme najaka mala ruska provincie.
    • To si mysli uz davno a dost mozna vic nez jen polovina (tedy z tech co o CR vubec kdy slyseli)
  • Trailer/demo vypadá hezky a bude to určitě pěkná hra.
  • Již klasicky zní Češi jak Rusáci, ale takový je už stereotyp východního bloku :D
  • Lukyz
    Future is here *1*
  • Ajéje, to zas někomu šlápli na kuří oko, podle diskuze. Předně je to fikce, ale velmi dobrá protože šmatlá na ožehavá témata o jinakosti a spolužití. My jsme tu žili tak dlouho za ostnatým drátem, že je to extra šok zase mít otevřený hranice a vidět jak cizí vliv mění naše města, kulturu a to jak žijou naše děti. Dobrá fikce je taková co donutí diváka přemýšlet a třeba se vyhnout velkým a starým chybám. A to se deus ex daří. A předně přátelé, český cyberpunk.
  • Ach jo, já vím, že na grafice u Deus Ex až zas tak nesejde, ale proč to vypadá jako hitovka z let 2003-2005?
  • hlavni fakticka chyba je, ze tam maj v te hre hajzly v koupelne. nechapu ten fetish, asi jako lidi si radi za oceanem pokecaj, kdyz tlaci klacek, s nekym, kdo se zrovna sprchuje a pak cichaj spolecne ten oder.
    • Ne kazdej to ma oddelene, je bezne mit zachod v koupelne. Ale ne každý praktikuje tve choutky, ze při tom když vykonavas potrebu tam zaroven je někdo další a sprchuje se nebo si cisti zuby.. Zpravidla lidi se stridaji a existuje ještě něco jako vetrak.
    • Klasická zápletka z pornáčů, když se tam střetnou 2 lidi :D
      Třeba nás čeká v Deus Ex menší překvapení :D
  • Je obdivuhodné, jak dobře tvůrci znají Českou republiku. Velmi dobře se zorientovali, pochopili, kam současná politika nejen toho pána na hradě zemi posouvá a podle toho vystavěli naprosto smysluplnou budoucnost. Nechápu tady nářky, že to není podle pravdy. Naopak to je naprosto přesné. Dobrá práce ION Stormu nebo kdo že to dělá.
    • Magister_Peditum
      Takže nás posouvá do budoucnosti, kde už za pár let bude Praha protkaná futuristickými mrakodrapy, cool policií se špičkovou technikou, lidmi s ruským přízvukem a kousek za městem bude obří megapole plná lidí s umělými protézami? Hustý! *15*
      • A vsechny ulice se prejmenuji na "Prekazka".

        Narodni prekazka, Celetna prekazka, Vaclavska prekazka...
  • Co to dělali za paka? Asi nikdy nebyli v Praze a pak tam cpou rusko....
    Příšerný, když hra ani nemá ověřené základy a pak na tom ještě staví.
    • Člověk z toho má skoro pocit, jako by nemělo jít o dokumentární formát, co?
      • Proč dokument?

        Uděláš to pořádně nic více. To je jako kdyby WH udělali dle filmu český středověk.... Tady to je nějak podobně. Blbě. A protože to prezentuje ČR tak o to více to je blbě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit