Přejít na výpis diskuzí
2K oznámili vznik studia Hangar 13, které vedou veteráni Star Wars her
4.12.2014 | Ladislav Loukota
9 příspěvků
-
nejlepší SW hry jsou dle mého KOTOR 1+2, Jedi Knight Outcast (tu hru jsem projel snad 10x do konce na nejvyšší obtížnost), Jedi Knight Academy
TIE fighter a podobné simulátory mě nikdy moc nebavily, takže je nejsem schopen objektivně posoudit
STFU jsou typické akční konzolovky, které neurazí ale ani nezaujmou -
Novato = Mafie 3, ci jak se to bude jmenovat. Je to opravdu hangar :)
https://www.google.cz/maps/place/Hamilton+Air+Force+Base/@38.0592175,-122.514373,18z/data=!4m3!3m2!1s0x8085a2979aa8aab3:0xa70ee194529fc64d!4b1 -
No možná by stálo za to podotknout, že v tomto studiu pracuje velká část bývalého 2K Czech(jak lze dohledat třeba na linkedin), takže ten tip s tou Mafií asi nebude moc daleko od pravdy.
-
Hmmm, že by vývoj Mafie 3???
-
No já vám nevím, ale chlubit se scénářem k SC:Blacklist a SW:TFU? *1* To mi nepřijde jako nejlepší reference *3*
-
-
Náhodou Blacklist byl možná po prvním dílu nejlepší díl série bylo tam asi nejvíce inovací *12*
-
-
Osobně mám pořád nejradši Chaos theory, ale Blacklist bych řadil asi hned za něj. Povedený díl... příběh měl spád, AIčko slušný a na realistic dokázalo zatopit. A jak říkáš do série přinesla svěží vítr.
-
-
Blacklist není špatný.
-
No 1 díl TFU ještě šel ale druhej byla fakt téměř jen bezmyšlenková rubárna, chudák dart vader. Budiž mu byla země lehká.
-