Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak vysvetleni mohou byt ruzna. Napr. dle Vavry vydavatele neverili v uspech nextgen konzoli a nepripravovali pro ne hry. Jestlize v takove situaci pripravuji hru, ktera bude dokoncena az davno po uvedeni nextgen konzoli na trh, pak se jevi jako rozumne stopnout vyvoj mensinoveho zanru. To ze odhad byl spatny a o nextgen konzole je naopak extremne velky zajem, to se hold stava. Nextgen konzole si holt zaziji dva az tri roky herni sucho na kterem vydela kazdy, kdo v nextgen veril, tvurci portu a mensich her.
  • skor štastie:D:D
  • A přijde i tentokrát neodmyslitelná sestra mobilních her? Mikrotransakce?
    • Ježíši Kriste, vždyť to máš v tom článku napsaný.
      • Odhalil jsi to strašné tajemství. Já neumím číst *13* .
        • Ale jak jinak bys sepsal Nový Zákon pod pseudonymy Marka, Matouše, Jana a Lukáše? Lhát se nemá, Ježíši.
          • diktoval jim to telepaticky, neasi
  • Nejsem si jistý, jestli konzolisti o něco takového vůbec stojí.
    • Tak tak, to jsem si říkal taky. Strategie a konzole prostě ne-e. Nejde ani tak o ovládání, šikovně to udělat jde vždycky, ale publikum tam takové není.
      • co si pamatuju, tak první Civ Revolution na konzole si hráči docela pochvalovali, i recenze to mělo slušné, samozřejmě pro nás co si do Civky musíme nahrávat mody, protože původní Civka nám přijde už moc jednoduchá, to asi úplně nebude :)
        • Je to zvlastni, ja mam rad odjakziva tahovky, at je to ufo, fallout (tactics), jagged alliance, final fantasy tactics, tactics ogre, warhammer squad command a mnohe dalsi, ale nikdy me nebavili na ps3/TV. Ovladanim to nebude, protoze PSP ma jeste omezenejsi ovladani i malou obrazovku. Proste me nebavi sedet v obyvaku u TV a hrat pomalou tahovku, to mam naladu na akci. Par tahovek jsem si na ps3 koupil, nez jsem to pochopil. Ale na Vite nebo PSP si tahovky s chuti uzivam. To ze revolution nevyjde na ps3 me proto nemrzi, ale mohli by ho vydat na vitu, tam by me potesilo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit