Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 1 - prestrelit cenu a po case ji snizit (z jakychkoliv duvodu) je bezny... obracene to nejde

    2 - cenovku treba rozlisovat z pohledu 2 typu hracu, tech co uz hru hrali na jine platforme (a zridka si ji koupi opet) a tech co ji nehrali vubec. A podle tech druhych je ta cena asi nastavena, bez ohledu na "stari hry".

  • Reeki

    50 je málo, dál bych rovnou 100 a tím bych všem výstřel zrak, čím větší korporace, tím nenažranější. 

  • MalyZeli

    No, 20$ bych za to možná dal, po shlédnutí nějakých recenzí abych věděl jak to na PS šlape, ale tohle teda fakt ne... Za obyčejný port 13 let staré hry, neskutečné. Ale snad to bude propadák a během chvilky to bude ve výprodeji nebo součástí PS Plus. Ikdyž člověk nikdy neví, a hráči jsou dementní, a rádi sypou prachy a podporují tyhle cashgraby.

  • vonTossis

    komerčně adekvátní = můžeme si to dovolit

  • Já si první Red Dead koupil před peti lety za 250 Kč z druhé ruky a dohrál ho v režimu zpětné kompatibility na Xboxu One X. V krásné grafice a nativním 4k rozlišení. Mrzí mě, že se ve spojitosti s remasterem, pardon, portem na "nové" platformy nemluví víc o tom, že na Xboxu to vycházet nemusí, protože to samé na Xboxu už dávno je. 

  • Hele, za sedesat eur sem letos poridil dve hry.

    Hogwarts Legacy a Baldur's Gate 3.

    V Bradavicich to byl uplne novy netknuty pribeh do ktereho zcela ocividne nejaka (vetsi) skupina lidi vlozila sve srdce a podle toho to vypadalo. Jsem si mimochodem jisty ze cela hra byla puvodne inspirovana Brumbalovou hlaskou ze "Bradavice jsou bastou pradavne magie" ktera je v knihach naprosto bezvyznamna ale 1:1 odpovida hlasce jisteho Profesora Figa ve hre, ktery ji vysvetluje docela podstatnou cast deje.

    O svem vyletu smer Baldurova brana snad nemusim nic rikat a vsem nam je jasne kam tim smeruju.

  • Jevo83

    Asi to nie je popularne, ale ja nerozumiem tomuto nariekaniu nad cenou hier.... Ak pojdem 2x s frajerkou do kina, tak za 2x 2hodinovy film zaplatim rovnako ako za 150+ hodin zabavy v hre. Nehovoriac o tom ze tie hry su uz castokrat produkcne drahsie ako filmy....

    Hry, aj keby jedna stala 100 eur, su najlacnejsia forma zabavy....a to s naskokom. 

    S vynimkou kariet a Clovece nezlob se, tam to vyjde este lacnejsie😁

    • Tango

      Tak si za ty hry dávej 100 éček když na to máš 😂 A buď na sebe hrdý 💩

    • No a u toho srovnání s kinem - jak často chodíš s frajerkou do kina, za plnou cenu, na 10let starý film, který už jsi viděl? (a ano, menší kina takové filmy dávají). Počítám že nikdy, protože by ti to za tu cenu přišlo jako nesmysl?

      Totéž tady. Já u RDR1 nemám vůbec problém s cenovkou kolem 60 Eček. Rád jsem je za tu hru dal a hru si užil. Ale platit znovu plnou cenu za něco co už jsem vlastně zaplatil, jen proto, že si to můžu zahrát na novějším HW už je nesmysl. (zvlášť když je to opravdu jen rozjetí staré hry na novém HW bez vylepšení) Představ si, že kdykoliv by jsi si do PC koupil novou generaci grafiky, tak by ti Steam oznámil, že máš za všechny hry v knihovně zaplatit cenu jako byla při vydání. Přišlo by ti to jako nesmysl? Protože tohle vydání RDR je přesně to stejné.

    • Za nový kvalitní sandbox to zaplatím rád ale za port starší hry vůbec.

  • Tango

    Není adekvátní a je to pouhopouhé ždímání 🤮💩

  • Jarisko84

    Do 25e by som nad tym uvazoval..

  • Hehe, až to bude propadák podobně jako GTA remastr, pak budou plakat a kravaťáci to budou svádět na technologie jako Reddit, kde lidé vyjádřili své zklamání. To opravdu na CEO pozicích sedí takový d*menti?

    • Derp_1337

      Hele, to je prostě obyčejný PR marketing. Tvrdit, že všechno je v pořádku, i když tomu tak není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit