Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pořad super, je paráda, že spolupracuje s games.cz, ale toho Tučka tam cpát nemuseli. Hrozně se mi líbí, jak se na veřejnosti přetvařuje, ale z doslechu a z jedné vlastní zkušenosti vím, že si tento člověk pořád na něco hraje. *10*
  • Re-Play sleduji téměř od začátku a musim říct, že se mi líbí, jak se kvalitou dostal na vysokou úroveň *4*. Takový Game Page podle mě naopak kvalitou klesá.
  • Re-play je super, celkom prekvapko, doteraz som o nom nevedel.
    Co ma vsak tesi este viac ze games.cz sa po dlhej klinickej smrti prebrali k zivotu, zacina to tu (znova) vyzerat k svetu, len tak dalej!
  • Whoa! Slyším o tomto pořadu poprvé, ale musím teda smeknout..skvělá práce. Perfektní intro (+ Prodigy) a styl celkově, Bludr sympatickej, moderátorka jakbysmet, zábavnej obsah..a na závěr nepovedený záběry (ty vždy potěší : )). Kdybych mohl mít jedinou prosbu (nevím nakolik je to možné) - šlo by udělat v oné HD verzi dvě zvukové stopy, jednu s oním překladem interview, a druhou ponechat v originále ? Pro anglicky mluvící by to bylo pohodlnější a příjemnější slyšet originál..
    No ale congratz, kam se hrabou gametrailers *4* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit