Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento porad je 100x lepsi nez nejaka GamePage (i kdyz Máša ma taky neco do sebe :-) ). Nevim ci je to zasluha, zda pana Modraka nebo reyisera, ale aspon nemusim sledovat jakesi herecke vsuvky a vidim co chci. Az na sekani videa Starwars pohoda.
  • Nechapem tych ludi co sem pisu negativa. V sobotu ci kedy sa to vysiela v telke som mal moznost vydiet GamePage a Replay za sebou a dobre to porovnat. Je sice pravda ze GamePage je na tom o troska lepsie ale je niekedy naozaj dost neaktualne. Podla mna Replay je na dobrej urovni a v tesnom zavese za GamePage. Osobne by som povedal ze posledny diel ma viac bavil prave Replay. K sekaniu videi. Naozaj sa mnohe sekaju. Mne to osobne srdce netrha ale chcelo by to na tom zamakat. Napr. aj Fallout 3 NV sekalo. Ja by som ale hlanve zapracoval na moderatoroch sem tam zmenil aj prostredie ale to su uz len take detaili. Recenzie su na jednoku s *. Ak si Replay vychyta drobne muchy bude v cz-sk jednicka.
    • Pre mna je re-play lepšie ako game page :D a dufam ze to aj tak ostane :)
      inak + za moderatorku :)
      *1*
      • Jop moderatorka je sexi ale posoby trocha amatersky a tym ze nevie o com hovori. Ale pozerat sa na nu da *12*
  • pořad super, příjemných 25 min dik.. btw určitě někdo z vás ví co je to za song v úvodu že?
    • Prodigy, ptaji se na to vsichni, vsude a pri kazdym dilu. ;)
      • dobrý, už to mám, spitfire to je
      • a to bych si řekl že je mám naposlouchaný heh... jak se pls jmenuje ten song? dik
  • Nemuzu si odpustit prihodit k tematu jednu legendarni videorecenzi z roku 99.
    http://www.youtube.com/watch?v=6uMA1RJQgyk
    Dodnes me bavi...mimochodem kdyz to srovnam s RE-PLAY dnes je to slusny posun smerem k profesionalite :)
    "tak dem na to"
    • btw. nevim nakolik je si pan Modrak vedom toho kolik jeho hlasek z tohohle videa mezi hraci zdomacnelo...veci jako "to vam reknu...no..ani se neptejte" proste nejdou zapomenout :)
  • Tomi: www.indian-tv.cz na tohle koukám každou středu, pust si nějakej další díl a uvidíš :)
    • Jakmile jsem slyšel toho slováka v novinkách, tak jsem to musel vypnout...
    • To je super pořad!
  • Kolik tu máme vůbec takovýchto pořadů? dva? tři? vím o gamepage a tomhle...ale jako vysoké úrovně nedosahuje podle mě ani jeden, a těm, co to moderují, tu znalost her a všeho ostatního nijak nežeru, což je chyba :)
    • koukam ze je to tu plne radobyznalcu a rejpalu. Tenhle porad je prinejmensim dost faj a na profesionalitu ani komentar si stezovat nemuzu. Jen tak dal.
      • FAJN nebo FAIL? nehodici se skrtnete? :)
    • proc bys tady nemel zrat znalost her modrakovi, ktery je xy let sefredaktorem score, nebo viktoru bocanovi? *3*
  • pekne, ale jedna vec: jak muze nekdo napsat do souteze ''ve kterem roce vyhral shaun white zlatou olympijskou medailY''?????
  • Ano u FU II jsme bohužel zaznamenali tech. trable (některá videa se špatně uložila, bez ohledu na náročnost scény), bohužel před premiérou už se to nestihlo nahrát znova. Jinak doufáme, že jiné hry tento problém neměli. :)
    • Takze o technickych problemech vite a presto to pustite do vysilani? Jakoze deckam to bude stacit a treba si ani nevsimnou? No tak to je vazne profi. ;)
      • Ano vime, ale bohuzel uz to musel byt na odbaveni v televizi. Snazime se byt co nejvice aktualni a to prinasi urcita rizika. Myslim, ze tohle se zkousnout dale, ze?
        • Nemuselo, dalo se to o tyden odlozit. Dalo se slovne zminit "nasledujici zabery maji technicke potize". Dal se pridat prosty titulek "omluvte zhorsenou kvalitu obrazku".

A ne to tam placnout, tise to prejit a teprve posleze to v diskusich omlouvat, vysvetlovat a zehlit.

Snahu o aktualnost chapu, stejne jako soupereni s Gamepage, ale za kazdou cenu? Navic Gamepage toci snad ctyri dily naraz, ty co se rychlosti tyce prejedete kdykoliv. Tak proc tolik povyku s hloupym FU2?
  • Nechapem ako toto prezilo 63 dielov. 2 minutove intro, uzasny napad, clovek nema co robit. Zabery z TFU, to bola slideshow ci co? Ked wan to komp nezvlada frapsovat tak to nerobte. Bolo to enormne trapne a nechutne. Este aj ten chlapec co k tomu nahraval pokec sekal, ale nie preto ze by nezvladal hw, ale .. neviem.

Priserne, cele absolutne priserne. hnus
    • Nevim, co je "intro", ale jestli myslis znelku, ta co jsem ted koukal, trvala od 0:39 do 1:18. Vzhledem k tomu, ze to je televizni porad, tak znelku myslim potrebuje a pul minuty se da docela prezit. Mimochodem, je moc pekna!
      A co se tyce skubani, mne teda prislo, ze tam cukaji tak tri zabery ze vsech, pricemz zajiamve je, ze dva jsou ze stejne lokace. Jasne, nepusobi to nejlip, ale mne se vic libi, ze jsou recenze kvalitni a o hre se dozvim, co potrebuji. A pak taky ze video koresponduje vetsinou s tim, co se rika, ne jako u Game Page, kde nekdo cte recenzi a nekdo jiny do toho naprosto nesouvisle hraje.
    • Chápu, že se všem líbit nemůžeme. Ano, u TFU II jsme nestihli odstranit technické trable do sobotní premiéry v televizi. Za to se vám omlouváme, u ostatních her, by to mělo být ok.
      • stacilo by viac profesionality a menej snahy o causal feeling.

Co sa tyka TFU, ked ste vedeli ze to je pokakane tak ste to nemali uverejnit.
        • Pokakane bylo par zaberu.. ne cela recenze..

krom toho.. zverejnovat neco na webu je hracka.. ovsem v televizi je to mnohem slozitejsi, ze? Ohledne profesionality... zkuste byt profesionalni i vy a psat pravdu, nebot intro nema 2 min
  • Tak tenhle pořad u mě pomalu začíná porážet GamePage, to je filmovější a líp se hodí na obrazovky televizí, ale tohle je takový komornější a lidštější, navíc o hodně aktuálnější než právě GP, fakt oproti dřívějšku zlepšení o 100%, jen tak dál......

PS.: Taky se mi u SW zdálo, že se gameplay trhá, asi snaha rozchodit to na max., což neni moc snadný....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit