Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Meow

    Docela mě ta hra baví, takže zadarmo proč ne. Přechod ze zlata na suroviny považuji za skvělý. Bitvy jsou ale naprostá tragédie, jak tohle vůbec mohli pustit ven... Ty bych jim nejraději omlátil o hlavu, ale pak si vzpomenu, že to mám zadara. Mno škoda, dobové zasazení se mi totiž moc líbí. 

  • untentrauer

    Na mě obsahuje recenze až moc "vtipných" obratů a málo informací....Jsou tam námořní bitvy? Rozvedl bych i nutnost těch surovin….Nábor jednotek stojí od každé surky něco? Jaká je údržba jednotek......

  • Jack1947

    Upřímně od podobné hry kterou dali zadarmo, se ani víc jak 7/10 nedalo čekat. Spíše méně a evidentně to není plnohodontoné spíše větší DLC.

  • Autor recenze o hře nenapsal v podstatě nic. Proč? Problém bych viděl nejen v pathfindingu, ale i nulové schopnosti AI vykonávat příkazy. Svému hrdinovi s lukem dám příkaz zabít nepřátelského hrdinu a on to neudělá. Opakuji příkaz, zase nic, sem tam vystřelí. Jednotky jsou slabé a nic neumí, navíc se rychle rozpadnou. S postupem hry se nic nezlepšuje, protože i ty nejlepší jednotky neumí absolutně nic. Jediná solidní jednotka jsou válečné vozy. Pokud však mají lučištníky, zase často nereagují na příkazy a nestřílejí kvůli překážkám. Nefunguje absolutně žádná logika typu battlefield fog, tzn., že nepřítel vystřelí dříve, než vy na kopci. Mnohá místa na mapě jsou nedostupná, baráky Vás neochrání apod. Armáda se rozpadá bez jakéhokoliv zjevného důvodu, i když vítězíte. To bych viděl jako hlavní problémy. Engine je prostě zastaralý a už dávno neměl být používán! Total War potřebuje úplně nový a realističtější.

  • Zkoušel jsem a jak píše autor, je to takové hodně rychle. Nicméně total wary už jsem nehrál hodně let, tak moc nevím, jestli takové nejsou všechny novejsi. Hlavně mě to štvalo v taktické mapě. Od svého hlavního města k mému se generál vedlejší říše dostane za jeden tah bez nějakého varování. Je to skoda, že tam není nějaké to tažení cizím územím a podobne. Je to tak třeba i u three kingdoms? 

  • Veskoslav

    Ano, zadarmo tomu klidně každý dá 7/10, odpustí tomu i spousty chyb a nedodělků, ale pokud by si to měl koupit za 49,99 z vlastní kapsy, tak hodnocení už bude jiné. 

    • Nebude. Recenzenti na Games zásadně nereflektují cenovku hry do jejího hodnocení. Říkali to ve videu! Fakt 

      • Derp_1337

        Ceny nereflektují do jejich hodnocení, protože hry dostávají zadarmo k recenzi.

        Kdyby si ty hry museli platit ze svého, tak by byly recenze o něco přísnější. V tomhle ohledu jsou věrohodnější samotná uživatelská hodnocení. Spousta hráčů klade důraz na poměr zábava/cena.


        Oba dva přístupy mají své uplatnění.

        Z objektivního hlediska je lepší nepočítat cenu do hodnocení, aby recenze byla relevantní i za pár let, kdy hra stojí jen už pár stovek.

        Ale ze subjektivního hlediska je reflektování ceny dobrá věc u novinek. Ať se hráči dozví, jestli hra skutečně stojí za ty peníze a nebo je lepší počkat na nějakou slevu.

        • Jack1947

          No tak úplně bych nesouhlasil, nedal bych hře která má chyby a je podělaná vysoké hodnocení!

          Nicméně je pravda že je tady ten rozdíl no, já taky nepíšu na nějakej web ale nelíbilo by se mi něco uměle nadhodnocovat.

  • tuco

    V podstate s recenzi souhlasim a doplnim, ze mi Troy celkem pripomina Rome II, coz neni tak rekneme sokujici :) 

    Kdo videl film popuzen nebude.  I kdyz si muzeme nejaky pribehovy rozmer domyslet, tak ten opravdu ve hre neni. Sprava zdroju a diplomacie velmi dobra, agenti jak psano otresni, bitvy pomerne zabavny.

    Zadarmo ne dobry (7), ale vynikajici. Total War je takovy niche. Co rict? Aby delali to co umi a ty DLC byly levny. Proste nemaji dost dobre konkurence. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit