Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Hněv a zlobu je tedy třeba přenést spíše na obě zmíněné firmy – tím, že se nechtějí pochlubit kvalitními výkony svých zaměstnanců, rozhodně nepomáhají pozvednout reputaci herní scenáristiky v očích veřejnosti a obecných médií. " - prepacte ale WTF? Vy budete urcovat ci bioware alebo rockstars urobili dobre? Nenamyslate si o sebe nahodou trochu dost moc vela? Urcite na to svoje dovody maju a urcite to neni tym ze by neboli schopni splnit poziadavky. Co ak tam jednoducho byt nechceli?

Myslite si ze vsetko musi byt tak ako sa to vam zda spravne? Prepacte ale mna tieto vase zavery neuveritelne irituju.
    • Hlavně že ty tomu rozumíš co?
      • hovorim snad ja ze viem ake maju dovody?

urcite ale nejake maju.

len ja sa nehram na boha co vie vsetko lepsie jak ostatni. asi preto ze nie som cech
  • Popravdě bych viděl singularity jako vykrádačku Half-life, prostředí a atmosféra mi přišla úplně stejná. Jinak jsem zdrcen že ME 2 nebyla ani v nominaci, ale zase na druhou stranu, byla to hra vydaná na začátku minulého roku, takže možná proto. Jinak Assasin nemá tak špatný scénář, dobrá zápletka, hra taky dobrá. Ale neviděl bych to tak žhavě. Někdo ti zabil fotra, ty se staneš jeo nástupcem v nějaký kastě zabijáků, kde se najednou zjistí že on byl hlavou, nebo jak to bylo. To jsem už tolikrát viděl na tolik způsobů. Jo abych nezapoměl, ty se jdeš jen mstít! A msta musí být provedena dobře! :-))
  • Amylee.Anderson
    Kdyby vyhrálo AC2, tak by to nebylo tak špatný... :) Nevim.. Ale nedávno jsme to hrála, tak jsme stále unešena.
  • Nechapem preco to ti porotcovia radsej nehraju (aj ked je mozne, ze nevedia dobre hrat hry ^^). Ked im niekto posle nejakych par blbych stran ten pribeh nemusi ani zdaleka tak dobre vyzniet ako ked ho clovek preziva v hre. Ved ani z kazdej knihy nemoze byt hra ako ani kazdy scenar sa nehodi na knizne spracovanie. Podla mna je to zbytocna ignorancia a arogancia zo strany porotcov a este si clovek aj musi zaplatit aby ho mohli ocenit, tak sa im ani necudujem ze sa na to vybodli.
  • Nedělali náhodou Assassins Creed francouzi???
    • Ne, kanaďani UBISOFT Montréal. Montréal leží v provincii Québec, která je frankofonní.
  • Kdyby tu nebyl tento článek, nevěděl jsem o té soutěži, podle mě vyhozených 60 $
  • este keby to tak bolo na pc aby som sa o tom mohol presvedcit...nuz, treba cakat :)
  • Třeba neměli k dispozici scénář prostý od detailů k dalším dílům... A zrovna AC a ME jsou hry s velmi rozsáhlým obsahem a dovedu si představit spoustu možných komplikací, které by nestály ty problémy spojené s vytvořením přijatelného dokumentu pro nějaké "blbé" nominace. Zisky a další díly jsou důležitější.
  • Ja nominuju parodii Duty Calls... *1*
  • Gr3y_fox
    Každopádně už teď jsem zvědav na ten referát, co o tomhle bude mít Daniel Vávra v podcastu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit