Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ChyrenCZ
    Je to tak, že v těch hypermoderních barácích bydlí uprchlíci. Inženýři, lékaři, atomoví fyzici, kterých je drtivý většina a ta naprosto bezvýznamná negramotná menšina bydlí v těch dvou domcích.
    • To je prostě ten technologický a ekonomický pokrok který přináší naší primitivní civilizaci,...jen je to trochu zromantizované, v reálu je ta přeměna trochu prostší...všude odpadky, bordel a pohled jako do pavilonu opic, jen ta zhoršená bezpečnostní situace odpovídá
  • MickeyMutant
    Myslím, že video není o mimozemské invazi. Ty mrakodrapy, to je hypermoderní město, kam proudí všechny dotace a lidi mají 5x větší platy, to pod nima pak chudá vesnice, kterou měšťáci z kavárny v posledním patře z nudy odstřelují a baví se, jak dole sedlákům hoří stodoly. Myslivci se sice snaží o odpor, ale s těma regulovanejma bambitkama prostě nemaj šanci.
    • beowafle
      Je to ještě jinak. V těch mrakodrapech žijí slušní Češi, kteří konečně ukončili onu zrůdnou nadvládu politické korektnosti, vyhladili nepohodlné menšiny a žijí pouze z řepky, kterou teď musí vyhnaná kavárna pěstovat pro Babiše.
      • Vždy mě chytne za srdíčko, když nějaký yntelektuál dokáže označit miliardu a půl muslimů, nebo africký černochy, který svojí populaci rozmnožili z 642 milionů v roce 1990 na jednu miliardu v roce 2004 (za 14 let příbytek o 350 mega) za "menšiny", toi chce fakt fištrona
      • Anebo v těch panelácích bydlí hodný Aštar Šeran, a v té vesnici zlí Ještírci... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit