Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chidlink

    Mě by se líbilo kdyby to i bylo jako v heroes, třeba máte 17 minotaurů v jedný jednotce. Takle když můžete mít jen malou armádu, tak vám pobíhá po mapě hromada hrdinů a vy když chcete dobýt město nebo nějakou opevněnou základnu musíte je všechny přesouvat na jedno místo zdlouhavě, právě kuli tomu jsem přestal trojku hrát. Tady to vypadá že je to úplně stejný.

    • Záleží na vkusu. Každý hra má něco do sebe, ale souboje mám skoro radši v AoW, jsou tak nějak víc taktičtější než jen kdo si přitáhne kolik tisíc jednotek a co přijde první na řadu.

  • Khanemis

    Ani jsem nevěděl, že se připravuje další díl Age of Wonders. Vypadá to tedy na velké změny, težko říct, zda to má s původní sérií ještě příliš společného. Ale zase to působí dost dobře podel toho videa.

    Systém z X-COMu se dnes cpe skoro do každé tahovky, ale tady to má skutečně i smysl. Pěkně to prohloubí tu taktickou část, která je jinak u tradičních "heroesovek" relativně jednoduchá. Doufám jen, že tam budou i komplexnější mapy bojišť (nějaká ta hustší zástava by byla super), kde tenhle systém dostane víc prostoru pro skutečně strategické uvažování.

    Rozhodně mě to navnadilo:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit