Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No hitman by mal byt o assasinovy ktory zabije len svoj ciel a zmizne a nie o holywoodskych vybuchoch,strielani kazdeho,prve diely hitmanov boli o vynaliezavych smrtiach
    • DusanMPupak
      Ale ne, Hitman byl vždy o tom, že si mohl hráč zvolit, jak ho bude chtít hrát. Nadcházející díl vypadá, že v tomto bude úplně stejný.
      • Přesně! Já hrál všechny díly a na tenhle se těším taky. Všechny předchozí jsem dohrál stylem silent assassin a v blood money aby to vypadalo jako nehoda, ale vždycky jsem si pak ty mise prošel i ostatními způsoby a to i takovým tím assault stylem:-) pravda, ten mě tolik nebavil jako můj oblíbený mix mezi silent assassinem a šíleným vrahem, kdy cíle likvidujete podle libosti a aktuální situace... no řekněte, odoláte noži, co se jen tak válí na kuchyňské lince když opodál stojí týpek, kterého sice můžete v klidu objeít, ale..... muhaha nebo v blood money - proč týpkům v dodávce dát koláčky napuštěné uspávadlem, když můžete prudce a nečekaně rozrazit dveře dodávky a vyprázdnit do nich 2 zásobníky z tlumených silver ballerů, jako v nějakém super špatňáckém filmu... nebo podobně odpravit uplně náhodného svědka nastálé situace, kdy právě uklízíte mrtvolu nebo něco kradete a uplně náhodou ten chudáček jde kolem a spatří to - šňup dvě rány do hrudi a odklízíme dál.... zná te to:D mě se líbí, že se to dá hrát všelijak a naopak vítám možnost použít toliak věcí jako zbraně.... to zase bude situací:D těšíííím seeee!!!!
    • Vsadil bych se, že fanoušci série budou zklamaní, ale stejně hra dostane 9 hodnocení, protože od CoD je to přeci jenom "evoluce" kupředu

      A já si spokojeně a štastně zahraju znovu Codename 47 a Sillent Assassin.
  • Tohle mám nejradši, když je možnost splnit cíl mise přesně podle stylu, kterej mi vyhovuje.
    Pojedu stealth, něco se zvrtne a jen to změnim na Scarface *15* a žádný trapný "Mission failed" anebo nějakej další bullshit.

    A i ten MacGyver se využije, pěkně někomu zalepim hubu páskou a pak ho bodnu vývrtkou z mýho švýcarskýho nožíku do oka, haha.
    Ten hrneček v tom videu, jsem dost zvědavej jak půjde použít, ale pravda, čím víc improvizace, tím líp. Aspoň to potom opravdu vypadá jako nešťastná náhoda.

    Levely určitě nebudou jen samej koridor. Hra tohohle typu si přímo řiká o otevřený a spletitý úrovně, aby šlo využít vše na maximum, obelstít AI a ještě z toho mít dobrej pocit.
    Osobně si myslim, že stealth žánr dohromady s koridorovym level designem je fail jako sviň.
  • Vypadá to luxusně. Asi jdu na Xzone a předobjednávám *4*
  • na tehle hre me nejvic mrzí zmena z nelinearnich map na linearni tunel
    • Linearny tunel pri dizajne tejto hry je nezmysel...
      • to rekni tvurcum a koukni se na videa, mimochodem hrál jsem všechny 4 dily a z gameplaye je jasne videt ze je to linearni. samozrejme ne tak linearni jako Doom ale otevrene mise jsou pryč. Schvalne se rozepisuju protože z jedne vety bys to asi nepochopil
        • Nemusim im to hovorit oni to uz davno vedia *3*
        • DusanMPupak
          Zkuste ten gameplay také poslouchat. Pokud tvůrci nabídnou jeden průchod jednou lokací, těžko vám na tom mohou ukázat nelinearitu.
    • DusanMPupak
      A na to jste přišel jak?
      • sledováním gameplaye
  • Keyz
    Dle zbraní to půjde teda hrát i stylem RAMBO. Minulí díl jsem se snažil minimálně střílet proto ty těžké zbraně zde moc nechápu.
    • DusanMPupak
      But again, the choice is yours.

      Pokud bude člověk chtít, za celou hru nemusí ani jednou vystřelit, nikoho přímo nezabít a vše nastraží jako nehodu. Stejně tak může postřílet vše živé a nebo zvolit nějaký kompromis. Podle všeho by se v rámci mise mělo dát kombinovat oba postupy lépe než v předcházejících dílech.

      Není to na té hře pěkné, že je tak trochu dva v jednom?
      • Skoro až na jeden detail - ať se vývoj snaží sebevíc, vždy bude na hře znát, jaký styl postupu je "implicitní"a který hraje druhé housle. V předchozích dílech byl jako implicitní předpokládán stealth. Zde ze všeho, co bylo k vidění vyvozuji, že primární postup hrou je poloakční. To sice není na škodu, jenže díku tomu trpí stealth atmosféra.

        "But again, the choice is yours." Krásný alibismus. Taky si můžu zvolit, že v Assassin's Creed budu hrát maximálně tichým postupem. Jenže po chvíli zjistím, že je to úplně k ničemu, protože hra je primárně stavěna tak, aby hráč mohl vše žívé v dosahu pobít, nehledě na množství. A zde alespoň dle prezentací to samé.
        • DusanMPupak
          A to mně právě nepřijde, že dřívější díly byly implicitně stealth. Všechny díly série si právě zakládaly na tom, že byla ta možnost volby a všechny lokace nabízely mnoho způsobů řešení, a to od stealth přes poloakční až k totálním masakrům. Těm masakrům mimochodem dřívější díly dost napomáhaly. Po chybě měl hráč často na výběr jen postřílet vše nebo loadovat, to by snad v novém díle mělo být zredukováno.

          U presentovaných videí je třeba brát v úvahu, že na nich chtějí mít tvůrci něco poutavého, zajímavého, zkrátka logicky ukázat všemožné prvky hry. První mise z předchozího dílu byla taktéž poloakční a všechny další se daly už hrát ve stylu the choice is yours, takže bych se tohoto nebál.
  • Katana? Pojd do me! *1* *14*
  • Youtube! *8* so much better *5*

    OT: super video, teraz uz len staci aby po vidani neoznamili dalsich 15 DLC a bude to umna hra roku
    • Jako pořád řikam, DLC jsou naprd, konecne stejny nazor
  • //Komentář není reakcí na článek.
    Kde je recenzia Dark Souls. Pripadá mi to ako správa dňa.
    • Keyz
      Co tam chceš recenzovat.Zapneš to,jdeš a chcípneš,jdeš znova a chcípneš,jdeš znova a projdeš to.Jdeš dál a chcípneš a tak pořád dokola *1*
  • //Komentář není reakcí na článek.

    Je oznámen nový Dragon Age 3. Připadá mi to jako hlavní zpráva dne *3*
    • Keyz
      Dík,zde jsou nějak pozadu :)

      Jinak snad to bude jako pro mně srajda 2.Sice tam kecají o jak to chtějí změnit atd...Uvidíme no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit