Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak neviem si predstavit, kto si to kupi, ale ked je uz rec o hostovani postav v cudzich hrach, tak v jednom leveli noveho Hitmana je Kane a v inom zase Lynch. Co sa mi zda vtipnejsie, nez nejaky kozeny kabat Jensena.
  • sice se to k hitmanovi moc nehodi ale že by vypadal jak transvestita to snad ne, podle me vypada dobre. a když si to nekdo chce koupit je to snad jeho vec ne?
    spíš bych na vašem míste rešil proč je novy dil hitman absolution taky jaky je. ale to jaksi recenzentovi ušlo že hra se hraje uplne jinak nez predchozi dily
  • *11* Dalsi sprznena serie, timhle tomu jen nasadili korunu. RIP hitman
    • taky to nechápu, vybudují značku, ziskaji fanoušky a pak ukazi vsemu na cem ta serie stala a fanouskum prostrednik a chteji ziskat sirsi publikum? Kdyby predesle dily byli takove jak tenhle posledni hitman tak by ta značka nikdy neziskala slavu.
      • předešlé díli jsem nikdy nehrál, ale tenhle poslední jsem si předobjednal jen na základě informací o něm a rozhodně nezklamal naopak je to parádní hra! A pěkně těžká!
        • je to dobra hra a težka. ale je to jine než predešle dily. na expert obtiznosti prevleky prakticky nefunguji a stava se z toho schovavana za prekazkami a levely jsou v porovnani s predeslymi dily hodne male.
          a když už vsadili na filmovy zažitek alespon mohli ty sceny udelat mene preafektovane, ty herci te je jako ani ne z beckoveho filmu spíš nejake cečko, zapletka hrozna
  • x_ander
    Kdyby radši Square enix místo těchhle blbin oznámili nový Deus Ex.
  • hitman : absolute faggot
  • V Hitmanovi jedničce se neda uložit hru během hry? Ono se to vždy uloži až po dohrani levelu? HELL NO! to je moc HC *1*
    • kubi-wan
      Nešlo to uložit, ale v závislosti na obtížnosti (já jsem tenkrát hrál na easy a i tak to bylo hardcore) měl hitman třeba dva životy... prostě tě zabili, načež ses někde v misi objevil znovu, ale průběh mise zůstal rozdělanej stejně, jaks ho měl, když tě zabili...
      ...popravdě, kdybych si jedničku zahrál dneska, dal bych si klidně znova easy, páč ty mise v džungli... to bylo peklo!
      • ok, přesvědčils mě. Zahraju si to aspoň na ten easy, protože ten přiběh mě fakt zajima *4*
        • hele hodne misí v Contracts je remake z jedničky takže myslím že když zahraješ Contracts tak pribeh pochopis.
          • blbost, nepochopi. V codename 47 jdou chronologicky, v contracts jen jako predely/ remaky levelu.
    • ty mise v jedničce (aspoň první půle) nejsou tak těžký, když po pár pokusech zjistíš, co máš dělat... ale je pravda, že dvojka a Contracts jsou mnohem lepší :)
      • Asi si někde přečtu, co se vlastně v jedničce stalo a skočim hned na dvojku. Chci vědět přiběh agenta 47, ale chci si tu hru taky užit a ne se u ni nervovat že musim cely level dělat znova *15* jednička je asi hodně velka challenge
        • ani v absolution na expert obtiaznosti sa neda ukladat a v predchadzajucich dieloch na profesional obtiaznosti tiež nie
        • kubi-wan
          Je to challenge, ale dodnes jsem hrdej na to, že jsem ji nakonec dohrál.
  • Celkem ujetý *9*
  • kubi-wan
    Proč dělaj takový DLC? Kdo si to koupí?
    • keketi predsa. hlavna cielovka sucasnych hier
  • fake and gay
  • Já bych spíše bral to Adamovo kvádro. Je stylovější a rozhodně by s k 47 hodilo více než ta směšná verze neprůstřelné vesty...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit