Akcie CD Projektu si na chvíli polepšily. Mohl za to Elon Musk
-
Ale no tak 😐
Rozhodně nechci Šárku nijak opravovat, ale nebylo by špatné si první trochu víc ověřit fakta (chápu, že tohle ale není primárně web o akciovém trhu).
Vlastně mám pocit, že poslední dobou se GAMES.CZ vyjadřuje k akciím na trhu nějak často... Kde se ten přesah z herního webu bere?
Každopádně, primární navýšení hodnoty CDR bylo zapříčiněno hlavně nuceným ukončením shortových pozic od Melvin Capital, který jak již bylo několikrát zmíněno, potřeboval pokrýt debakl na GME. Já vím, že spojení Elona s čímkoliv je opravdu sexy, ale tady nám ta doba zrovna nekoreluje... Sledoval jsem to live a zrovna Elonuv tweet takový dopad neměl, naopak nám zase proběhla korekce a jsme na 306PLN. Ale celkově prostředek je jedno, nejdůležitější je upálit shortky na hranicích a ať k tomu dopomůže kdokoliv/cokoliv :)
-
Pojďme si dohromady koupit CD Projekt!
-
-
A dají se akcie CR projekt koupit přes nějakou platformu (Revolut)? Asi ne co?
-
-
na etoru nejsou, takže jde bohužel mimo mě. Škoda, přemýšlel jsem o nákupu, když se objevily první zprávy.. mohl jsem mít namaštěnou kapsu :D
-
-
Můžeš je sehnat u Fia, ale tam jsou jen jako OTGLF, takže v dolarech. Přímo v polských zlotých jsem je nenašel.
-
-
Degiro.
-