Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kombinace akční rpg se trochu bojím. Aby to nebyla mlátička s jednou postavou, která se učí nové útoky. To místo RPG.
    • no prirovnavaji to k dark souls a borderlands, takze zadny fallout to asi nebude
  • pamatuju, jak na základce kámoš kupoval hry od city interactive jen tak pro zasmání=D
    • Vždyť jo, na druhou stranu SAS: Secure Tommorrow, Code of Honor 2 nebo Will Rock byly super oddychovky za pár kaček *3*
      • mrk jsem na ty hry, a mam z nich stejne dobrej pocit jako z kazdyho dilu cod *5*
        • update. aha, to treti je takovej zpomalenej serious sam *5*
  • Ferdis2
    Pre tých, ktorí už pri slovách City Interactive toto RPG odpísali, len pripomímam, že 3/4 práce na hre maju momentálne na svedomí ostieľaní borci z Deck 13 (s prekvapivo podarenou Veneticou, adventúrami Jack Keane, Haunted, Ankh 1-3). Takže nie je dôvod hádzať flintu do žita...
    • venetica byla super , tak to snad nepodělaj , vypadá ti velice zajímavě
  • God-of-War
    Sem rád za každý nový RPG! A hlavně, když bude těžký:)
    • skor napis, ze mas rad nove arkady, aj tazke
      • God-of-War
        Ja sra*ky jako vy, nehraju.;)
    • Ty jsi rád za těžký akční hry? To se mi nějak nezdá.
      • God-of-War
        Prosim?:)
        • Možná to myslel tak, že se neprofiluješ příliš jako hráč dumavých, či náročných her. Už jen nick, nebo profilová fotka. *3*
          Ale nic osobního ... jen úvaha. Vůbec Tě neznám. *1*
          • Trochu vedle.
            • Neboj, já žádný útok na sebe nepociťuji. *3*

Ten můj první komentář byl spíš taková narážka, že sérii GoW nepovažuji zrovna za jednu z těch těžkých. *4*
            • God-of-War
              Tohle je uz moje fotka:D. Je to tak mesic, co sem si dal svoji:).. Jinak sem Ti to jen normalne napsal.. to nebyl zadnej utok nebo neco:).
          • God-of-War
            Aha, takze kdyz mam takovej nick a profilovku Kratose, tak me automaticky nezajimaj jiny hry? Uz sem tu nejakej ten patek a za tu dobu, sem stihnul projet opravdu hodne her:).. od zavodu az po RTS a RPG.
            • Aha, já v tom Kratosovi nejsem tak honěnej a považoval to za civilní foto. Zajímavý Kratos. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit