Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak nemám moc rád remastery, tak tady bych si ho klidně dal. Udělat to v moderní grafice, trochu vylepšit combat a vůbec celý movement a příběh nechat stejný jako originál.
    Akorát z toho zase udělají věc pro "modern audience" a budu akorát tak naštvanej. Snad to nedostane na starost někdo jako byla Sam Maggs, to raději žádný remake...
    Nezbývá než doufat :)

  • uher

    No nevím. Je to divný.

  • Zadna skoda. Original je porad uplne v pohode hratelnej a porad vypada k svetu.

    • Derp_1337

      Jo, akurát to chce stáhnout patch/mod , který to sprovozní na nových Windows.

      • Gulivera84

        Ja to hraju na Switchi a taky se to da....krasny vzpominky...

  • Kvuli tomuhle zarizli Apeiron, dovolim si pripomenout.

  • dds72czech

    Velká škoda, jedna z mých nejoblíbenějších her :(

    • Derp_1337

      Jo, je to škoda.

      Ale zase na druhou stranu, ta hra je hratelná ještě i dnes. Grafika je tak trochu nadčasová. Jen to chce trochu stáhnout nějaký patch, aby to člověk rozjel.

      • Já teda nevím... V době své slávy mě ta hra z nějakých důvodů minula a když jsem se snažil tento herní rest napravit po nějakých 15 letech od vydání, tak mě ta hra nedokázala udržet. Se staršími hrami nemám zpravidla problém, ale tady mi ta grafika přišla vyloženě odpudivá a ovládání tak kostrbaté, že pro mě bylo za trest se dostat i za úvodní pasáž. 

        Teď mě možná nějací zarytí fanoušci ukamenují a jsem si vědom, že u takto rozsáhlého RPG se ty největší kvality projeví až s postupem odehrané hry, ale mě ten úvod tak dokonale zprudil, že už jsem se nedokázal přinutit to zapnout znovu :-D 

        Za sebe tedy mohu říct, že nějaký povedený remaster bych bral všemi deseti. 

        • Docela tě chápu. Taky jsem se k tomu dostal s velkým zpožděním. Grafika je taková... No vlastně v porovnání s dobovými hrami docela ujde, ale z dnešního pohledu samozřejmě bídná. To prostředí je hrozně sterilní, to jo. Začátek je fakt pomalý a ovládání hodně mizerné hlavně v soubojích. Nicméně je tam několik příběhových linek, které jsou opravdu dobře napsané a provedené. A zajímavé postavy. Jenže je dost náročné se k tomu všemu dostat.

          A omlouvám se za nahlášení příspěvku, uklikl jsem se.

          • Je mi to jasný a právě, že příběh je pro mě to hlavní lákadlo proč bych si to chtěl zahrát ale nějak jsem se nedokázal přenést přes to stáří hry. 

            Možná tomu zkusím dát ještě někdy šanci, ale spíš se budu tiše modlit za ten remake :-) 

            • na tvém místě bych to udělal. Pro mne je KOTOR pořád jeden z mých vůbec nejlepších herních zážitků za 30 let hraní. Ta hra má pomalý začátek a pořádně se rozjede až když se dostaneš z první planety Taris. Ten tutorial na té vesmírné lodi Endar Spire je vyloženě opruz. Ale příběh i hudba této hry jsou naprosto top.

      • MalyZeli

        Já osobně mám pořád strach že jestli to někdy vyjde, tak to naprosto po$ere originál. A sice bude pravda že vždycky tu bude origoš, ale všechny oči budou už jen na remaku, pro drtivou většinu hráčů, a možné další díly z KOTORu budou mít strašný benchmark. 

        Ale na druhou stranu chci nové SW hry, a třeba i remastery Jedi Academy, Republic Commando, atd. Prostě za mě komplikovaná věc... Celkově je tohle naprosto zbytečný koment, ale potřebuju nějak zabít čas v práci. 🤦🤷.

        • Kdyby tomu dali lásku jako např. remaku deadspace, tak to beru klido dayone….bohužel zde to na moc lásky nevypadá..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit