Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže, když to nevyjde kvůli COD a Activision, ze své vlastní vůle udělá COD exkluzivní pro XBOX, tak už se spojit najednou budou moci, protože už spojeni nepovede k tomu, ze by teoreticky mohlo SONY přijít o COD, když už ho nebudou mít?

  • Prej jako to odjakživa dělají v Sony 😁 Starfield byl uz ve vyvoji nez je MS koupil a pak si řekl jak to bude. Sony investuje do svych studii ktera ji vytvareji hry a nove znacky(posledni dobou moc ne). MS jen prijde koupi zajety studio se znackami ktery byli multiplatformni a necha si je pro sebe do gamepassu. To je docela velkej rozdil.

  • Colder

    To nikoho z MS a Blizzardu nenapadlo zeptat se vládního úřadu, jestli se vůbec můžou sloučit? Já doufám, že se jim to sloučení podaří/povolí, protože už teď je zatím určitě mraky práce, vyjednávání a dolarů.

    • Jsi nikdy s úřadem asi nejednal... klasická alibisticka odpověď by zněla " Jo pane, my tady nejsme od toho abychom dávali nějaké doporučení. My Vám jen řekneme, až bude něco špatně ". Takovou odpověď jsem obdržel od uradu pro ochranu osobních údajů, když nám vytýkal chybnou formulaci na plechové hubě a já byl tak naivní, že jsme se zeptal jak to tedy má být správně. 

      • Colder

        Asi žiju na tomhle světě málo let. Takoví lidé se mi zatím úspěšně vyhýbají. Zatím jsem na úřadech potkal docela vstřícné lidi. Ale je fakt, že zatím nešlo o nic vážného.

      • Od razení s kreativním obcházením nařízení úřad opravdu není. Dokonce by mohl být obviněn, že jednomu poradil a jinému ne nebo špatně. Na otázku ano/ne teoreticky odpovědět může. Problém je v tom, že to může trvat řadu měsíců a akvizice tak dlouho stát nemůže (změny cen, fluktuace zaměstnanců...) Vychází lépe to risknout, v případě neúspěchu to chvíli tlačit po soudech a počítat s neúspěchem.

  • Jevo83

    Zaujimalo by ma, co je za tym naozaj. Akosi sa mi nechce verit, ze ide o ochranu trhu, ked aj tak stale bude dominovat Sony. 

    Skor mi to pride ako pomsta za tu pretahovacku s Amazonom o ten obrovsky cloudovy deal na americkom ministerstve obrany... v style nas spolocny nepriatel z nas robi priatelov :)


    • Možná. Sony v USA ale takovou převahu jako jinde nemá. Další možnost je, že nechtějí monopol na úrovni amerických herních firem. Těch velkých, které by mohly MS konkurovat už moc nezbývá. Z hlavy dám jen T2, EA, Epic, Valve. Přičemž Epic a Valve moc her nevydávají.

  • MalyZeli

    By mě zajímalo kdyby to bylo obráceně a koupit Activision by měl Sony, jestli by měli tolik překážek jako Microsoft... Pochybuju. Sony si může vydávat hry pro sebe jak se mu zachce, ale běda že se to odváží udělat i jejich konkurence. Jinak nejsem ani team Sony, ani team Xbox, ale jsem pyšným členem PCMR cechu, a PSko vlastním jen kvůli nešťastným exkluzivitám, které "bohužel" stojí za to.  CoD mě vůbec nezajímá, ale neprohlásil Microsoft že i po akvizici bude CoD vycházet I na PS minimálně dalších 10 let? A Starfield vypadá hrozně, podle mě to bude 💩. Stupidní problém, nechápu že se do toho vůbec vláda s£π£. Ale tak, co by jinak dělali, že.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit