Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Po rozkliknutí článku jsem viděl "platformy: Androis, iOS" a hned jsem to zavíral. Mobilní hra, to fakt nechci ani nechci vidět.
    Když člověk nainvestuje velký prachy do mašiny a grafiky, tak si chce hraní vychutnat na velké obrazovce a ne na mobilu... 😐

  • uher

    A jak se teda Amanda dostala na tu druhou loď? Kde se tam vzal Vetřelec? Jak dlouho se to odehrává po Isolation? Je to vůbec součást kánonu?


    Pokud se to má vysvětlit někde na konci a byl by to spoiler tak fajn, protože jestli ne, tak mi tahle recenze (krom toho, že tenhle hnůj nikdy nebudu hrát) zoufale nic nedala...

    • HonzaHrdla

      Ahoj, zde autor recenze.


      Odpovědi na tvoje otázky bych taky rád věděl, nicméně bohužel nevím a podle všeho to neví ani tvůrci. Něco jsem si pro sebe nechal, nicméně z textu jednoznačně vyplývá, že děj je plytký hodně. Celé je to hodně samoúčelné. 

      • Wolfcastle

        mobilní srajda🤮

    • Použila na to mikrotransakce z peněženky své mámy. Spokojenej pane "hry na mobil nehraju, protože jsem na to moc velkej kluk" ?

  • dworkin

    Five nights at Ripley's si třeba i časem zahraju, ale nelíbí se mi, že hlavní hrdinka je Amanda. Sice Fox řekli, že Blackout není pokračování Isolation, ale tím spíš to měli udělat jako spin-off s nějakou úplně novou postavou. Takhle je to jako komiks Superman vs. Supermario, kde ty postavy jsou prostě proto, aby tam byly, ale fakticky se to jakože nepočítá nebo co já vím. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit