Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty obrazky vypadaji MOC pekne, je videt jasna inspirace klasickym ALIENem z. r. 1979, snad to nebude zase kravina... prosiiim
  • Kéž by vytvořili Alien gamesu se stejně hutnou atmosférou, zvuky a prostředím, jakou měl Alien Resurrection na PS1 - http://www.youtube.com/watch?v=4lI-b7rpHFc. Jediná hra s vetřelci, kde se člověk opravdu bál vykouknout zpoza rohu, zda-li tam na něj něco nečíhá, protože vás to mohlo v mžiku usmrtit, byť kvůli tomuhle faktu byly některý části hry poměrně frustrující. Nicméně mě dokázala v noci se sluchátkama vyděsit víc než kdejaká moderní hororovka ... škoda, že takový hry už nedělaj *9*
  • ach... nie, co-op? ako?

    ...jeden votrelec, styri postavy (kontinualne pribehy, na konci ktorych by ste zakazdym zomreli), a v poslednom porazili votrelca sebaobetovanim.

    Je zlozite mat z Votrelca zaklad hororu, ak je tak dobre znamy.
  • pred chvilkou vysel trailer http://www.youtube.com/watch?v=JzG28UqQXxU :)
    • Jack1947
      Abych rekl pravdu z prvniho Traileru se toho moc zrovna vicist neda, tedy budu k tomu skepticky a reknu na rovinu ze moc nadejne to tedy nevypada... pamatujme na COLONIAL MARINES takove kecy , pr a humbuk... nakonec takova dedgenerace ale snad snad to bude lepsi, snad nas prekvapi Trailer jen vznesl otazky a na odpovedi treba pockat.
    • Logo SEGA ve mě vyvolává větší hrůzu, než samotný vetřelec
  • Jack1947
    Jako zni to mozna zajimave pribeh okolo defakto filmove serie nebo respkt se minimalne otre, horsi ovsem je aby na tom moc nenarazily, pac to by mohl byt hlavni kamen urazu ze by to mohli zkazit i kdyz po te zpackanici Colonial Marines snad uz nweni mozne aby to zpackaly jeste vice... hmm. .. . *7*
  • http://www.youtube.com/watch?v=l7A_kVPSMnc
    • Takové videa miluju - to, co při hraní proběhnete za 10 vteřin je ve videu roztaženo na 10 min a pozastavují se tam nad každou prkotinou, kterou nikdo vnímat nebude... Jinak graficky to vypadá hezky a docela mě tam překvapila i původní hudba od Goldsmithe...
      • Jj ;-) Ale kolikrat mi take unika co se da odhalit.
        Celou dobu mi vrta jak me vyvojari chteji donutit to hrat (pochopte - plazit se a objevovat objevene je na celou hru celkem malo). Podle konce videa to vypada ze tam nacpou i nejake logicke puzzle (doufam v to) - hrdina utekl, ale do pretlakove komory, takze spatne reseni... znovu... Na tom uz by se stavet dalo... proste logicka hra
        • tim by se pak dalo "vynutit" aby hrac vnimal prostredi, ne jen probehl.
          Ale nechme se prekvapit
      • C-BEAM
        "pozastavují se tam nad každou prkotinou, kterou nikdo vnímat nebude"

        väčšina to vnímať nebude, väčšina ľudi totiž ani prvého votrelca nevidela takže im to nič nehovorí a hovoriť nebude. Lenže tí ostatní ktorí na týchto filmoch vyrastali si na tých "prkotinách" riadne pochutia.

        Čo sa týka vizuálu mne sa ten ich engine trochu nezdá, vyzerá to všetko ako v hračkárstve *1* je to hrozne plastové ... a možno by to chcelo iba dotiahnuť shadery. Ale inak prostredie je perfektné a to, že v mnohom kopíruje kulisy Aliena je najlepšie čo mohli urobiť.
        • No právě já jsem jeden z těch, kteří na tom filmů vyrůstali, mám kolekci na blu-ray, kde jsem několikrát sjel všechny dokumenty, žeru design lodí, ale prostě tohle není nic moc nového. Už AVP1 byla loď, která měla stejný interiér jako Nostromo. Celé to na mě působí jako jeden velký koridor, kde bude skript nakaždém kroku - doufám, že se mýlím, protože hry typu interaktivní film mě nebaví, to si rovnou pustím nějaký film...
          • C-BEAM
            ak z toho urobia interaktívny film tak tiež o to stratím záujem, zatial je ale skoro robiť akékoľvek závery.
            • Nečekejme moc a třeba budemem příjemně překvapený. Koridor to bude určitě, je to na všechny konzole. Snad omezí QTE...

              Já na tom taky vyrůstal a žeru to maximáně a interaktivní film zkousnu. Pokud bude dobrej... Hororovou hru s jedním vetřelcem jsem chtěl léta. Tak uvidíme...
          • Já taky od toho nic jiného nečekám. Toto bude interaktivní film *15* Těším se!
  • C-BEAM
    no konečne, to ala trvalo kým túto tému niekto poriadne uchopil...
  • JÁ SE SAKRA TOLIK TĚŠÍM.
    Jestli tam bude atmoška z vetřelce, tak se nádherně těším.
    Já jsem fanoušek celé série (až na tu hru na kterou chci navždy zapomenout).
    Já myslím že ale RE-PLAY (možná RE-FRESH) tuto informaci měla ještě někdy v minulém roce.
  • http://uk.ign.com/articles/2014/01/07/alien-isolation-the-most-authentic-alien-game-ever
  • tonnymontana
    mno ja si urcite pockam na finale a spekulovat nebudu. Ani videa me nepresvedci po tom co predvedl posledni dil vetrelcu (herni) a uprimne ani novej film by me nezajimal viz totalne tupej prometheus. Hold vetrelec ma 4 dily a asi to tak i zustane, stejne jako hratelnost starych dilu her. Nevim co uvidime na platne v pristim roce snad aliens vs hulk... mimochodem v komiksech uz vetrelci bojovali s kazdym moznym tzn klidne se to stat muze. Vetrelec 1 je diametralne odlisny od 2ky stejne jako predator1 je uplne neco jineho nez 2ka, kazdopadne si film zachovaval kvality coz se o prometheovi rict neda stejne jako o A:CM. obavam se ze nova hra na tom nic nezmeni.
    • Kozy
      To se opravdu ten Prometheus nikomu nelíbil? Mě to přišlo jako fajn sci-fi až na pár slabších momentů. Ale pravda že ta atmosféra z Vetrelců byla pryč.
      • ale hej, ako scifi faj, herecke vykony tiez celkom slusne, triky uchadzajuce. Dokonca aj ako take mierne horrorve scifi, ehm, by to este uslo. Ale ako film ktory sa ma tvarit ako pokracovanie,prequel alebo vobec nejak suvisiet s Votrelcom, ani omylom.
        • Jack1947
          Prequel ano, ale jako Vetrelec to bejt nemelo az na ten konec(??) film aale slabota, uz jsem si zvykl no. (nerad , ze holt nic lepsiho Hollywood nestvori... viz "realna dramata" Lone survivor, Captain Phillips sry za ot.)
      • Třeba mě e docela líbil, ale vadilo mi, že ten film byl takovej nesoustředěnej. Žádná dějová linka se požádně nevivíjela a místo toho byla po chvilce nahrazená něčím jiným. A taky, měl jsem rád tu bKVFloncku a naštvalo mě, jak jí na konci kleslo iq na 0, protože tak blbě se nechat zabít.... Ale to už je drobnost.
      • Jack1947
        Nelibil, pac to nebylo hezke... ten trapny... Zrod vetrelce nakonci wtfhg... .

        Dalo se to urcite pojmout daleko lepe, holt to neslo ani nahodou ve slepejich a jsou i daleko lepsi filmy i kdyz ne s takovym rozpoctem na podobne tema.
      • Reakce po uvedení do kin nebyly tak špatné, to jen časem se ukázalo, že je cool na tento film nadávat, tak na něj všichni nadávají - i ti, kterým se předtím líbil... Je ale fakt, že když jsem odcházel z kina, tak jsem z toho moc nadšený nebyl, nic jsem od toho ale neočekával.
      • Nelíbil se (fanouškům) proto, protože od něj čekali něco NAPROSTO jiného. *7*
    • Vetřelec má 3 díly, čtyřka neexistuje
      • A Alien:Resurrection je teda kolikátka?
        • Stejně jako Terminátor skončil druhým dílem .... Některá "pokračování" by holt bylo lepší nevidět .
          • Trojká je náhodou výborná, ale pouze v director's cut verzi...
            • Tecik: Tak hlavně je důležité brát v potaz to, jak trojka vznikala - neznámý filmový zelenáč Fincher měl svou vizi, která se začala hroutit pod neustálým tlakem studia a vyvrcholilo to tak, že od filmu během natáčení odešel, studio celý film přestříhalo, půlku scén vyhodilo a některé dokonce znovu natočilo.
              Trojka, která šla do kin / televize / VHS, se mi nikdy nelíbila, ačkoliv nedokážu říct proč. Trojka, která byla vydaná jako "speciální edice" / director's cut (ačkoliv v tomto případě se pořád o director's cut mluvit nedá, film byl sestříhán podle Finecherových poznámek a pořád je to nejspíš daleko od jeho hlavní vize), je můj nejoblíbenější Vetřelec. Líbí se mi ta beznadějná atmosféra. Líbí se mi Vetřelec, který tady má imho nejhezčí design. Líbí se mi naháněčka v tunelech. Líbí se mi hudba, zvláště při úvodních titulcích mám vždycky husinu. Líbí se mi všechny ty scény, které v kinoverzi nejsou - hlavně nalezení Ripleyové je tu zajímavější. Nelíbí se mi pouze experimentální loutková animace vetřelce - přestože loutkař odvedl skvělou práci, tak borci, kteří udělali montáž do záběrů, to totálně dojebali a když to pak šlo na blu-ray, tak se ani nikdo neobtěžoval to trochu odmrvit... Každopádně pořád je to můj nejoblíbenější díl - tím, ale rozhodně nemyslím, že by ostatní byly špatné - jednička je orgasmus, kterému ovšem ke konci dochází dech (od scény s odpočtem mě to prostě nebaví). Dvojka je takový typický povrchní Cameron, který hraje na triky, které ale okamžitě zestárly, nejvíc mě sere recyklace záběrů na vybuchující / útočící vetřelce a Newt jsem nikdy neměl rád *1* Vzkříšení má naprosto idiotský scénář, u kterého dodnes nechápu, jak mohl být schválen. Zrežírované je to ale podle mě výborně (Jeunet umí), ale ten pitomý děj to nezachrání... Pořád je to ale mistrovské dílo pokud bych to měl srovnat s AvP nebo Predators *12*
            • jako velky fanda - musim se te zastat. Nekde trojka atmosferou "nestiha" (min vuci 1,2), ale porad je to zabava. Kdyz to srovnam s 4, nebo vyblitkem prometheus, ci AvP (kterykoliv), tak je to proste porad majstrstych.
              Oni si lidi moc neuvedomuji ze kazdy vetrelec/ci je poplatny dobe a meni se pojeti. 1ka hrala na atmosferu, dvojka takova strasidelna strilecka (min horor, vic army style), no a 3ka je sva :-)
            • C-BEAM
              trojka nebude výborný film ani keby ju zostrihali Spielberg s Nolanom...

              edit: sorry, myslel som, že hovoríš o Terminator 3 ... Alien 3 bol samozrejme super.
          • spravne.
          • přesně tak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit