-
pekna hra kdo mal rad Unreal a quake len tak behať a bez rozmýšlania strielať odporučam je to pekný ohňostroj
-
Vlastne ja lituji tech lidi a hlavne penez co byli vlozeny , do tohohle . Fakt mne ji jich lito *13* .
-
Nesnáším když přijde hra která vypadá slušně a pak je to blbost jen kvůli lenosti nebo levosti autorů.Co je ale horší, že jsem tuhle hru nebyl schopný ani dohrát, což mě opravdu mrzí. Občas se prostě stane, že narazím na hru, která mě nebaví, ale chci ji prostě dohrát.V tomhle případě se to ale nedalo, a to hlavně z důvodu, že naprosto šíleně pokažená optimalizace mi zabránila, abych si vůbec mohl všimnout debilní AI.Neustálé propady FPS mi zcela zkazily tuhle hru smysluplně hrát, byť můj PC není nejnovější, ale do šrotu rozhodně ještě nepatří, když jsem s ním zatím nenarazil na hru která by mi nejela krásně plynule, alespoň na střední detaily.Ještě že je tahle hra tak průměrná a krátká, že na ni brzy zapomenu a užiji si spousty jiných her, kde si na optimalizaci vzpomněli.
-
-
Ja az kdyz (prekvapive) vypl AA tak si mohl nak zahrat. A taky no nebyl jsem sam kdo se nedostal pres 3misi, kvuli nefunkcnimu vytahu. Treba se nastvu a reinstalnu ale nevim jestli mi to za ty nervy stoji. *7*
-
-
Propadák asi za 2 hodiny to šlo s počítače pryč větší zábava je stahovat aktualizace na windows než hrát tohle
-
AI nepratel me rozesmala uz v tomto videjku recenze, opravdu usmevne:) jinak jsem si vsiml ze chovani, druhy a zvuky zbrani jsou az mooc podobne tem v unreal tournament 04. rekl bych ze inspirace alespon co se zbrani tyce byla dost velka:) ted nemyslim modely ale vse ostatni:)
-
Hrál jsem a s recenzí souhlasím. Raději si dejte Shadow Warrior, ten se imho povedl. ;)
-
Nechápu jak může být označována hra za oldschool, když obsahuje checkpointy a ne klasické ukládání kde chcete. Tohle ukládání je mor dnešních her.
-
-
checkpointy tam beztak mají právě kvůli malému rozpočtu. Jsou levnější.
-
A jsou tam lékarničky? :)
-
-
Jestli myslíš Alien Rage, tak nejsou, je tam samouzdravování *1*
Hru jsem projel na Brutal obtížnost (nejtěžší) s vypnutým aimbotem. Rage jsem u hry zažil tak 2x, frustraci ani jednou i když se autoři snažili (checkpointy, dveře, výtahy...), občas naskočil i mírný úsměv *4*
Bossové jsou lehcí, snad až na posledního (na Brutal), nepřátelé nabíhaj tak po dvou maximálně čtyřech, navíc AI je naprosto dokonale tupá, směr v koridoru udávájí značky, abyste náhodou nezabloudili *1*
Za sebe říkám průměrné budgetové béčko s pár bugama(mizející náboje po nahrání, blbě umístěný checkpoint mě připravil o bitvu, protože po naloadování mě to hodilo "dál" a bitka se už nekonala), které kdyby nevzniklo, nic se nestane, ale za vyzkoušení stojí a pár hodin mě zabavilo. -
Jsou tam lékárničky a taky je tam schopnost autohealu, zmáčkneš D,D+LM a ono ti to během pár vteřin doplní zdraví do určité výše (cca 70 procent), ne vždy tě to ale při boji zachrání, když hraješ jak lama a necháš se třeba potvorama zatlačit do kouta.
-
-
Jó, podělaný čekpojnty - to byla jedna z věcí, který se mi fakt nelíbila na novym Rise of the Triad... přestože hra jako taková mě bavila velmi.
Podle mě když už čekpojnty, tak ten novej Shadow Warrior to má docela elegantně vyřešený. Má sice čekpojnty, ale kdykoliv si to můžeš quicksavnout. Jen je škoda, že z her dnes prakticky vymizely klasický savy, který si prostě uložíte a kdykoliv si je můžete vybrat ze seznamu savů a loadnout... chjo...
-
-
2 slova : City Interactive - nic jinýho něž těžý béčko se čekat nedalo
-
Za pár měsíců to bude jako příloha Score - ti se v podobných hrách na cover vyžívají *1*
-
Tak nevím, hodnocení to má 4/10, ale že by to někde v recenzi bylo objasněno, to se fakt říct nedá. Každopádně jestli to má alespoň "kvalitu" Warhammer 40,000: Space Marine (místní recenze 5/10), tak to za pár éček určitě vyzkouším. Space Marine se mi vcelku líbilo, byla to příjemná oddechovka na sobotní odpoledne.
-
-
Space Marine je uplne jinde kvalitou, zde ta 4 vyjimecne vazne sedi.
-