Přejít na výpis diskuzí
Alone chce být sugestivním hororem pro Oculus Rift
18.10.2013 | Adam Homola
41 příspěvků
-
Hele hosi, ja nevim vocogo... Moza neco chapu spatne, ale co ja jsem pochopil a cetl o cele OR problematice, tak tam je JEDEN display. Takze zadny 2 displeje po jednym s rozlisenim 720p, jak je to u dev kitu. JEDEN jediny 720p display rozdeleny pro jedno oko, cili 640x720 x 2. Toto se ma zmenit u consumer verzi na fullHD, cili 960x1080 x 2, coz je nejakych 2,25x narust. Cili graficka karta ma generovat 2 pul obrazy. To je ve smes co se tyce narocnosti ale stale "jenom" fulHD obraz. Dnes vsak kazda hra pobezi ve fHD pohode na mid-range karte hratelne. FullHD je standard, spis je divny, kdyz nekdo hraje na mensim rozliseni. Taze suma sumarum, hry na OR vam pobezi stejne, jak kdyby jste hrali ve fullHD....akorat v polovicnim rozliseni (jedno oko dostava mirne posunuty obraz do leva, druhy do prava (stereoscopie)). Cpt out *1*
-
-
fck, sory
"JEDEN jediny 720p display rozdeleny pro jedno oko"
*pro DVE oka -
byla to reakce na "baf"-a...sry
-
-
Na Oculus by nebyl špatnej Outlast :-)
-
Chápem to správne, že pre seriózne hranie potrebujem aspoň 30 fps na každý displej, takže by mi hra mala bežať aspoň 60 fps stabilne?
-
-
ano 60 fps je "minimum".
-
-
Spíš je to maximum. Víc ten displej ani nezvládne a hry jsou hratelné už i při 40-50 fps. 30 pak působí při rychlých pohybech rozmazaněji.
-
-
-
už aby to tu bolo. Horory už znášam dobre a myslím, že nedopadnem nejak takto :) . Hry ma už nebavia ako kedysi ale cítim, že s oculusom sa to môže zmeniť.
-
-
Poznámka - PewDiePie je overrated trouba který křičí u vždy a u všeho, takže takto normální člověk nedopadne nikdy.
-
-
Myslite, ze oculus vyjde nejpozdeji v prubehu pristiho roku? Premyslim o tom devkitu za 300$ k vanocum, uz se fakt nemuzu dockat. Ale klidne bych pockal, kdybych vedel, ze to pristi rok vyjde. O Alone se pise, ze vyleze v prvnim kvartale, mozna to napovida vydani samotneho oculusu?
-
-
Já taky přemýšlím nad devkitem, ale pořád zvládám udržet svoje nadšení na uzdě. Palmer a spol. tvrdí, že klasická verze bude venku v řádu měsíců, ne roků. Takže ten příští rok je už hodně reálný. A myslím, že se vyplatí počkat. Kromě lepšího rozlišení by měl mít i omezenou detekci v prostoru (jako výklony do stran) a lepší možnosti přizpůsobení.
-
ale ten má 720p, nie ? lepšie je si počkať na 1080ku. Dúfam, že v budúcnosti pôjdu výrazne vyššie s rozlíšením, iba škoda, že 8k sa asi hráčsky nedožijem :(
-
-
Zajímalo by mě, co na to dinoshare. www.dinoshare.cz
-
-
Ten kluk šuká dinosaury, fuuuuj
-
-
To se mi nezda, aby na zacatek prave "exceloval" Oculus na horroru. *7*
-
-
Proč je skoro každej tvuj post takovej blábol? Nemáš nic lepšího na práci?
-
-
Ne, jsem malej asocialni zakomplexovanej tydyt co si zde masti ego. *3* Ted uz vis kdo jsem, ted je rada na tobe.
-
-
-
tak v tomto vidim budoucnost Oculusu. Pokud by slo opravdu o dobre napsany horor pak do Oculus budu investovat, ale na hrani 3D strilecek to neni. Teda alespon dle meho nazoru.
-
-
Arma3, Skyrim, Fallout4, Star Citizen... Chci offic podporu!
-
to mi prosim vysvetli prečo to na 3d strilecky neni...
-
No vidis a ja se prave tesim ze s tim budu hrat FPS a dovedu si s tim velice jednoduse predstavit i hrani RTS. Zrovna ten horor mi ale jako dobra volba neprijde ...
Tot zase muj nazor -
-
Proč bys s tím chtěl hrát RTS? Tu FPS bych ještě chápal ...
-
-
-
Zkoušel jsem occulus na ForGames (half-life2)a je to fakt něco zážitek
-
-
Děláte si srandu? Já tam šel v neděli jen kvůli tomu a nikde jsem ho tam nenašel :-(
-
-
byl u stánku SCORE/REPLAY a paradoxně přestože byl nejzajímavější věc v Letňanech (kromě tý supermastný klobásy) tak byl nejnenápadnější
-
-
přesně... fakt neuvěřitelný... doufám že ohlásí cenu a datum vydání před vánocema aby mi mohl Ježíšek udělat předobjednávku
-
-
No na Alze už je (ale nedá sa objednať), cenu tam majú asi 300€ s DPH hádam, že toto sia si nebudem môcť dať do nákladov *4*
-
-
-
A nevíte, kdy vyjde Lepší než život?
-
-
až začnou pršet ryby z nebe a samovznítí se starosta Varšavy
-
-
Tak to krále bramborových lidí nepotěší...
-
-
mami?
-
-
-