Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • až na stuttering  kuli kterému sem to odinstaloval v 3 časti to bylo průmerný ,  travelsar stuttering  a shader cachce stutering v unreal enginu 4 je  pro mě nepochopitelný  a kurvý to cely dojem ze hry

  • Kdo by čekal, že zrovna tenhle titul takhle flopne. Já myslel, že to bude sázka na jistotu. Lituju lidi co si to předobjednali.

  • Sierra117

    Tyjo,  asi bez nějakýho extra rejpání, ale pokud redaktor píše:

     " významně pozitivního přijetí se dočkal jen první díl z roku 1992 a od té doby to šlo z kopce pořádným sešupem. Poslední kvalitnější zjevení pod jménem Alone in the Dark přišlo v roce 2001 s dílem A New Nightmare, následující dva pokusy už dopadly vyloženě ostudně."

    Přičemž si díl z roku 2008 z tohoto webu odnesl známku 8/10 (jasně chápu, co redaktor to jinej pohled na věc, ale teda má pak cenu nějak dávat číselná hodnocení, když jeden redaktor na stejném webu dá vysoké hodnocení a o "pár" let později to jiný redaktor označí za "vyloženou ostudu?" :-) )

    • JohnyTheZik

      Taky mě to hned zarazilo, pamatoval jsem si, že ten z roku 2008 nebyl žádný fiasko, kouknu a vidím 8/10. Asi to nebyl žádnej finanční veleúspěch, ale vyloženě ostudný hry si taky představuju jinak :)


  • Alone in the Dark Review

    "Naštěstí je příběh více než jen "dobrý". Ve srovnání s jakýmkoli existujícím Resident Evilem je mnohem dospělejší a zabývá se vrstevnatým hororem, který je existenciální i nadpřirozený. Chlapík, který napsal SOMA, byl zodpovědný za literární stránku Alone in the Dark a odvedl úžasnou práci. Abyste si plně uvědomili, do jakého neskutečného zmatku se Jeremy pustil, budete potřebovat dvě dohraní, protože jen jedno vám zanechá několik děr. Dobrodružství v reálném světě a Jeremyho psychologické konstrukce vás přivedou na pokraj šílenství a stupňující se šílenství vás donutí přemýšlet o duševním zdraví hlavního hrdiny. Vynikající herecké výkony hlavních i vedlejších představitelů spojují všechny jednotlivé nitky dohromady a destilují nejlepší příběh ze všech dosavadních her Alone in the Dark."

    BTW, tento web bývá v hodnocení hororů dost mimo. Tady dostalo i Dark Corners of the Earth 6/10

    • lito

      Ale Resident je přiznané béčko a over the top zábava s parádní atmosférou v rámci remaků a perfektním zpracováním. Resident si nikdy na nic nehrál, proto není potřeba ho hejtovat. 

      Od přesahu tu byl vždy Silent Hill série.

      Jinak tohle bych osobně taky neházel do nějakého odpadu.

      https://www.youtube.com/watch?v=1BGgFC6lQn0


    • U konkurence recenzovali na PS5. Neměli výraznější technické problémy (ty framedropy se nejspíš týkají hlavně PC verze). No a dali 7/10 s podobnými nedostatky (jen se dokázali lépe vcítit do atmosféry). Vzhledem k tomu, že to aktuálně stojí víc než Alan Wake 2 a i základní cena je vyšší, tak to hodnocení asi nebude úplně od věci.

  • Davies182

    Ouč.

    Ale nevadí, jako fandovi žánru mi to nesmí utéct, a tak rád koupím za full price, aby se vyslalo co nejvíce zpráv herním vývojářům, že tenhle žánr je pro mě osobně TOP.

    Nečekám, že něco brzy překoná peckového druhého Alana (kde jsou ty DLC sakryš!), ale beru všechno nadprůměrného.

    Světová hodnocení tak mezi 7-8, jestli jsem se dobře díval...

    • lito

      světové recenze od 2/10 až po 9/10. Takže hodně velký rozptyl, celkově je to na 63% na OpenCritic.

      Někdy si to zahraji, pro survival mám slabost. 

    • Zároveň tím ale vyšleš zprávu herním vývojářům, že odfláknutá verze je ok a že můžou dělat další.

      • přesně 

      • Davies182

        Pochybuju, že oni si myslí, že odfláknutá verze je OK a netrápí je to 😉. Nicméně počkám teda tejden 😀.

        • Corvus

          Ouč!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit