Přejít na výpis diskuzí
Alpha verze tycoonovky Prison Architect utržila 8 milionů dolarů
7.11.2013 | Ladislav Loukota
29 příspěvků
-
Jen k vysoké ceně - někdo z autorů to někde vysvětloval, že to je proto, aby si hru v alfě (tzn. nekompletní a s řadou bugů) opravdu koupili jen lidé, kteří vědí, co od ní čekat a ne každá lama, co pak zasype všechny fóra stížnostmi na to, jak hra nefunguje. Zajímavý přístup - a očividně funkční...
-
8Mega neni zas tak malo, je videt ze "Tycoonovky jsou stale v kurzu. *3*
-
Rád bych se zeptal na tu grafiku - žádný hate, jako líbí se mi, ale pořád nevím zda to mají jen do alpha verze takto schematický, nebo grafiku plánují nahradit třeba nějakou izometrickou? Fakt to nemyslím jako trolling, věc je taková že je to pořád alpha verze a taková velká změna by nebyla nic zvláštního... může napsat někdo kdo hru aktivně sleduje, čte ty developerské blogy atd., zda to takto nechají nebo plánují jinou grafiku?
-
-
No nevím, ale nemyslím si, že to půjde jen tak vyměnit za izo grafiku ... museli by asi úplně přepracovat to, jak je ta hraa dělaná. Teď je to klasická spirite hra, kde se jen zobrazje obrázek na nějakém místě. Izo už by asi chtělo víc.
-
-
Nebo ne úplně izo, nechat to takto seshora, ale prostě jen změnit ty sprity za prokreslenější nebo renderovaný... ale na druhou stranu, takto to vypadá pěkně a přehledně a hraje se to dobře, tak to přavděpodobně nechají... jen občas když co se týče grafiky některých již vydaných her porovnáš alpha verzi s tou finální, grafika je většinou kompletně předělaná, tak mě napadlo zda toto nebude podobný případ.. ale asi ne
-
-
mě to stylem připomína FTL
-
-
-
-
Tohle bude jedna z her, na kterou se celý rok těším, už aby byl Steam výprodej.
-
Tak 8 mega jim vystačí na dlouho, pokud vím tak to dělají dva lidi...
-
Můžete mi prosím poradit jak zprovoznit ukládání hry, ze jména v profilu jsem odstranil diakritiku,přeinstaloval a nic.
-
-
Problém s diakritikou jsem měl u The Wolf Among Us a vyřešil jsem to následovně.
Uložené pozice se ukládají do složky Documents; tu jsem si našel (C:/Users/jméno/), klikl pravým a vybral vlastnosti. Nahoře je sekce Umístění, takže jsem upravil cestu, aby se složka vyskytovala přímo na C:/, potvrdil, a najednou jelo vše bez problémů :) -
-
...ve W7, s XP/W8 nemohu sloužit :)
-
-
Když si přejmenuješ profil, tak se ti nezmění složka do který se hra ukládá, v users složce na systémovým disku je pořád ta samá. Dá se to změnit nějak přes registry, ale to už je na pováženou, co musí člověk udělat pro to, aby se mu v dnešní době hra ukládala. Samozřejmě vytvořit si novej profil je jednodušší, ale je to otrava.
-
-
Přes ty registry to jde, ale je velká šance, že se tím rozvtá nastavení všem ostatním programům, co uživatelskou složku používají. Taky mě to štve. Úplně přesný problém je s Brothers: A Tale of Two Sons a autoři s tím nejsou schopni ani ochotni nic udělat.
-
to nikdo tuhle chybu ještě nereportoval? vždyť to je věc, co můžou autoři jednoduše do dalšího updatu opravit.
-
-
já to kupoval když byla alpha 12 a už na fóru bylo několik threadů, pořád nic
-
-
-
-
To je celkem úspěch ... tu hru jsem si koupil někdy v začátcích a myslím, že jak to bude hotové tak to bude slušná zábava.
-
treba si a to budou moci dovolit normalni grafiku *5*
-
-
asi by ses měl podívat na předchozí hry od introversion...
-
-
Nekrm idiota trola. :-)
-
-
-
Článek zajímavý, ale hrozně napsaný. To si to po sobě autor nemůže přečíst? Loukota píše z celé redakce nejhůř. Zaregistroval jsem ho zde až po znovuzrození Levelu. A pak že nebude mít práce redakce na Levelu vliv na Games...
-
-
Ten už tu byl daleko předtím, ale pokud vím tak nepíše recenze, pouze má občas službu během dne jako teď.
-
-
ano, vím, že tu byl předtím, ale přišlo mi, že psal velmi málo, tedy víc jsem ho začal registrovat až nedávno. teď píše poměrně často a jeho text je kvůli chybám hůře stravitelný.
-
-
Ha, trolling odhalen! Nejdřív napíšeš, že jsi ho zaregistroval až po novém Levelu, ale v dalším příspěvku už víš, že tu byl i předtím. Ty už se asi nezměníš... *15*
-
-
Bohuzel, se neda nez jen souhlasit... *9*
-
-
-
-
-
Hra je zajímavá, ale bugy a neschopnost hry ukládat do profilů windows s českou diakritikou jsou docela nepříjemné překážky v hraní. Asi s nějakým větším testováním počkám aspoň do bety. Jinak cena mě překvapuje, kupoval jsem to za nějakých 11€ přímo na steamu, ani nevím jestli to byla sleva nebo ne.
-
-
davat si do profilu diakritiku je sebevrazda
-
-
To je sice pěkný ale proč bych po nějakejch 10ti letech co ho používám měl mít trable u jedný hry... navíc tam nefunguje ani cyrilice, což taky omezuje docela dost velkou část zákazníků. Nemyslím si, že by podpora fontu byl nějakej velkej problém na odstranění.
-
-