Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je dost problematicke. Uz jen stanovit, co je to opustena hra. Diky GOGu se zase zacala prodavat spousta zdanlive opustenych her, ktere se vyskytovaly na abandonware, takze i tyto zdanlive opustene hry maji stale hodnotu a komercni potencial.
    • Potažmo až GOG dokázal Abandonware přetavit zpět v komerční produkt a opět mu dopomohl stávající neutěšený stav autorského zákona .
      A pokud recyklujete odpad a generujete zisk .... budete chtít aby zdroj vašich zisků byl logicky chráněn . Takže v tomhle ohledu by mne americké orgány i GOG velmi překvapily , pokud by dekriminalizaci abandonwaru ležícího v šedé zóně ekonomiky dali zelenou ...
  • Nebylo by asi tak o 10radu jednodussi zasadne zkratni autorskopravni ochranu? Bylo, ale to by prisel o ochranu slavny Mickey. Realita je totiz takova, ze 99% produkce chranene autorskym pravem je po 2-3 letech od vydani zcela neprodejne (75% je neprodejna hned povydani). A defakto tim casto zcela zmizi, byt to treba jsou "srajdy", tak i takova tvorba si asi najde zajemce a mela by byt uchovana, kdyz se podobnych veci uchovavaji hromady v knihovnach.
    • Jednodussi by to mozna bylo, ale ne kazda jednoducha cesta je spravna. Stejne tak se muzeme pozastavit nad ochranou vlastnictvi pudy nebo i majetku neosobni povahy.
      • Tak zrovna paralelu mezi ochranou duševního vlastnictví, které už není prodejné a ochranou a neosobního majetku (což je tak trochu důvod proč jsme si sakra stát a právo vůbec zakládali), tu tam tak nějak nevidím :)
  • hezká fráze "...zakoupený produkt nespoléhá jenom na dobrou náladu a rentabilitu producenta" krásně ukazuje kam se za pár let dostal herní průmysl.
  • Jack1947
    To sou zas klausule, termity a termíny ... ruzné EECFSa, ncfaa a jiné organizace... hlavní snad je to že MP pojede i po ukončení jedné služby na jiné službě atak dále.

    Njn, USA tam se šecko bere hrozně vážně... zapomíná se na to co je důležité nebo ne?
    • Zavrite uz, sakra, tomuto stupidnemu trolovi, ktory si urobi z kazdeho webu, na ktory dolezie, vlastnu "Talkshow", drzku!
      Prosim akehokolvek, aspon trochu kompetentneho cloveka z games.cz, aby mu v systeme nastavil permanentny BAN na pisanie komentarov. Ak vsak silou mocou chcete stratit co najviac citatelov (a verte, ze uz teraz sa vam to dari pomerne spolahlivo), tak nechajte tohto "silne nepochopeneho pseudointelektuala" s blizsie nespecifikovanou dusevnou poruchou pisat prispevky i nadalej... OMFG!!! *16*
    • Když chceš změnit zákon nemůžeš vystupovat jako banda vidláků, ale musíš mít seriózní organizaci.
      Navíc nechápu v jakém kontextu se vyjadřuješ. Co se bere vážně?

      Na rozluštění tvých komentů bych občas potřeboval ekvivalent Rosettské desky.
      • Jack1947
        Nic plosímtě... nic se nikde vážně nebere a to bude asi ten zásadní a hlavní problém.
        • *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit