Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako muze se stát, že to bude mít tak skvělý dej a imerzi, že to přebije nechutnou stylizaci, děsný ohňostroj při soubojích a odklon k mlatičce. 

Ale já tomu nevěřím., takže další pohřbená série.

• Prosím, kdo z redakce mi odpoví, co je špatného na slově feminismus? 

• CyberAngel

Není to tabu? V dnešní době už by mě to nepřekvapilo.

• LuckyYo

Tak tohle určitě kupovat nebudu 😀

Počkám si buď na velkou slevu, nebo až se to objeví v nějakém předplatném (nebo na to do té doby zapomenu).

BTW ty animace v intru vypadají jak ze hry před deseti lety.

• Corvus

Mám to přesně naopak, čím více se do Veilguard nořím a vidím z něho záběrů, tím více se těším. Souboják vypadá naprosto skvěle, intuitivně. Je vidět, že je šitý vyloženě na míru i gamepadům, což je fajn, protože na PC už hraju 90 % her s ovladačem.

Po prvotním šoku ze stylizace, jsem si na vizuál poměrně zvyknul. Především pak potom, co začali prezentovat i části hry MIMO rozvaliny/město, které do nás cpali horem dolem. Jakmile jsem viděl lesy a jiné části než fialová města pohroužená do noci, hned jsem tomu dal šanci. Nicméně soubojový systém na mě působí dobře od prvních záběrů. Vypadá velmi zábavně a "lehkonoze". Bude radost to vše kombinovat. Perfektní video bylo to, kde se souboják detailně rozebíral + ukazoval solidní strom schopností a poměrně bohatý návrh postavy. Ze zděšení jsem přešel na zvědavost, následně mírné těšení a nyní se těším opravdu dost. Snad se povede příběh/vztahy.

• Widl_CZ

Plus pro tebe, já teda tu stylizaci asi nepřekousnu. Čím déle na to koukám, tím víc mi to vadí. A přitom Inquisition umělo být při toulkách světem tak pěkný :(

• Inquisitor

Existuje hra, ze které nejsi nadšený?:) Jinak hra to špatná být nemusí, ale ty nepřátelé vypadají příšerně.

• Corvus

Ano, nejsem nadšený a nehraji veškeré sportovní hry, hry s auty, závody, rallye, většinu 4X strategií (najdou se výjimky, které rád mám), cokoliv co má v názvu MMO, multi, live service nehraji absolutně vůbec, dále nehraju a nejsem nadšený z her typu Fortnite a PUBG, doslova nikdy bych nehrál hry typu Call of Duty, Battlefieldy, nic mi neříká dokonce ani GTA, letecké simulátory, jakékoliv simulátory typu "jedu 30.000 km vlakem/metrem", 99% tycoonů mě nebaví (těším se pouze na Two Points Muzeum, protože jsem hodně na zvířata a přírodu obecně), nesnáším hry typu The Sims a také třeba Diablo, potažmo akční RPG mě úplně s**ou a nadšený nejsem z mnoha a mnoha dalších her.

Vyhledávám v drtivé většině: RPG, CRPG, JRPG, adventury, akční adventury, kvalitní FPS, kvalitní plošinovky/metroidvanie, miluju mnoho indie her a miluju pixel art nebo netradiční umělecké vizuály.

Je zajímavé, kolika lidem připadám jako člověk, který je nadšený ze všeho. Nepíšeš mi to rozhodně jako první. Není mi totiž 15-25 let, abych se neustále přinas*ral a kompletně od rána do večera neustále hejtil, jak není co hrát, jak se hry nikam neposouvají, jak je všechno na prd. Prakticky nic nekritizuji předem, jako většina dnešních hráčů. Všemu dávám poctivě šanci. Nebleju na Ubisoft. Nebleju na Bethesdu. Nebleju na všechny hry a nepapouškuji nesmysly, jak stojí celá videoherní produkce za zlámanou grešli... A tím jsem neskutečně trnem v oku všem haterům a dnešním tzv. "hráčům" (kteří pro mě nejsou hráči, ale sledovači twitche a youtube, jak někdo hry hraje). Výrazně podporuji herní průmysl, české vývojáře, překladatele her i kampaně na Kickstarteru a dříve i FIGu. Nesnáším tu českou 24/7 pesimistickou a věčně blbou náladu. Leze mi to krkem. Je mi 42 a užívám si každý den paření parádních her jako když jsem prvně spouštěl hry na Didaktiku M. A tím dnešní hráče strašně se*u. Svým přístupem, že neustále něco nehejtím a umím se nadchnout. Dnes je vysloveně trend každý den se něčemu vysmívat a neustále se v diskuzích vypisovat, jak je všechno k ničemu. Tak přesně do této kategorie já osobně nikdy nehodlám zabřednout. To raději budu "trpět" tyhle zbytečné otázky typu "Existuje hra, ze které nejsi nadšený?"

A souhlasím, že na stylizaci postav i nepřátel jsem si musel zvykat, což jsem také nepsal. A mám i pochybnosti o příběhu/vztazích, nicméně nehodlám Dragon Age hejtit, když jsem z něho nehrál ani sekundu. Nejsem id*ot, abych něčemu dával nenávistnou nálepku, aniž bych to nejprve hrál. Nehodnotím hry z videa. Takže tak.

• Inquisitor

Vyčerpávájící odpověď:) Nic ve zlém, jenom i pod články plné hejtu, ty býváš jediný pozitivní, tak to trochu svítí. Jinak s výběrem žánrů souhlasím, mám to podobně, no taky je mi 41:) Někdy se pustím do neprobádáných vod a zkouším co by mě bavilo. Teď jsem tak objevil Final Fantasy XVI. Nijak mě to nikdy nebralo, ale je to skvělý. Epické bitvy, skvělý příběh.

• Tenurri

Mně se moc nelíbilo ani inquisition při představení hry. Nakonec mě hra docela bavila a mám ji dohranou 2x (podruhé se všemi DLC)...

Já od toho vlastně ani moc nečekám. Doufám, že tam budou dobře napsaní společníci a dobrý (nebo alespoň ne špatný :D) příběh.

Počkám si na recenze, abych věděla, jestli si hru koupit hned, nebo počkám na akci.

• Morraw

Mám to úplně stejně. O společnících ale vážně pochybuji. Zachraňuje to jediný Varric. Už v Inquisition to byla strašná bída.

• Varric, o kterem se spekuluje ze bud zemre, nebo dostane tak na frak, ze bude "pouze" poradcem?

To je mi docela lito.

• Morraw

Já doufám, že ne :( už tak jsem mu v Inkvizici říkal, že jsme zbyli jen my dva.

• Z traileru na mě dýchá feminismus.....

Ale co, Dragon Age pohřbil už druhý díl. 

• KronosDeret

Ach bože ne, ženy jako svébytné bytosti!

• Mně teda na samotném gameplayi nepřipadá nic špatného, právě naopak, vypadá to hodně dobře. Ale ta stylizace je fakt naprosto příšerná, viděli jste někdo srovnání Qunariů v DA2 a v tomhle? To je prostě skoro až k smíchu, kdo tohle proboha schválil.

• První díl DA byl prostě TOP. Co se příběhu týče tak i soubojového systému, nejvíce jsem si vyhrál se skriptováním akcí. DA2 už byl takový slabší odvar, hlavně ty napovídající dialogy mě neskutečně iritovali. Za mě se k zážitku z prvního DA přiblížil akorát BG3.

• Pokud vím, tak to původně vyvíjeli jako onlinovku. Tam se podobná stylizace v zásadě očekává. Když to pak přehodili na single, tak už asi měli hotovou spoustu assetů a nějaký manager rozhodl, že se to nebude další rok překreslovat.

• spoock

zřejmě někdo s piercingem v nose a obarvenou hlavou

• Inquisitor

Snaží se hru prodat, ale ta kritika je zdrcující, na hru která ještě ani nevyšla.

• Morraw

Přežil jdem Inquisition, přežiju i toto. Když jsem po několika letech a pokusech prijmul fakt, že nemůžu hrát za zlého, postavy sou přiteplené a ovládání je strašné, tak jsem si to nakonec užil a libil se mi ten svět a jak to bylo velké.

Tohle nemůže byt horší. Nebo jo?

• LuckyYo

Jestli ti přišlo, že v Inquisition byly postavy "přiteplené", tak tě čeká nemilé vystřízlivění 😀

• Morraw

Jako udělal jsem si quanari inquisitora a vypadal fakt teple i s rohy a červenými očima. Teď ti quanari vypadají ještě hůř, takže si radši vytvořím člověka

• Těžko říct, na Inquisition ještě pracovala aspoň část staré veteránské party Bioware, teď už tam nezůstal prakticky nikdo a poslední dvě hry, co Bioware udělali, byly naprosto ostudné, poloamatérské propadáky.

Ale možná se od Andromedy a Anthemu vzpamatovali, uvidíme. Já všechny hry od Bioware (kromě Anthemu) vždycky kupoval první den nebo na předobjednávku, u tohohle rozhodně počkám na recenze a let's playe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit