Přejít na výpis diskuzí
Animátor The Last of Us vyjádřil lásku k rubačce Dante's Inferno tvorbou parádního filmečku
20.8.2014 | Petr Poláček
19 příspěvků
-
Dantes inferno byla parádní hra, pěkně zpracovaná a hrála se parádně... akorát né moc tehdá docěnená a aj vázlo to že byla o tom samém celkem ale byla dobrá a i s pěknými bossy kteří dali zabrat. Chtěl bych něco takovéhleho i v dnešní době.
-
-
Martine, ty taky hraješ všechno...
-
-
Popravdě, ta hra žádná sláva, lokace a atmoška parádní, ale jinak stereotyp jak pra*e.
-
-
Uplnej souhlas...
-
Call of Duty lepší. *5*
-
-
Dantes Inferno je skvělá hra. Ta atmosféra a hlavně ten souboj s bossem na konci, byla docela výzva.
-
Hru jsem nehrál, ale film byl docela fajn.
http://www.csfd.cz/film/273027-dantovske-peklo/ -
-
Film byl dobrej.
Nejvíc se mi tam ale líbilo střídání "malířských stylů" -
-
Vazne? Pro me naopak skakani mezi zapadni animaci a anime bylo jediny, co bych si vcelku i odpustil. Ale kazdemu, co jeho jest =).
-
-
-
v thanks je zminen michal a myslim, ze je to cesky animator Michal Mach, ktery dela v ND. Zdarec Meedo !
-
-
Zdarec rprs, at jsi kdokoli! :)
Michal v titulkach je Talova manzelka Michal Peleg. :) Ja jsem mu sice nejaky feedback na filmecek daval, ale ne dost na to, abych vubec pomyslel na to se cpat do titulku. :)
-
-
Pěkné, hodně pěkné. Docela bych si nechal líbit i celovečerák, ale mohu si nechat zdát- možná.... Docela mě štve, že jsem se k hře nedostal, ale vím o čem je. Musím to napravit, protože mě takové hry baví. Takže koupím určitě na PS3. *3*
-
-
A celovečerák podle původní hry jsi viděl? Podle mě fakt dobrej.
-
-
iba dve slová: je to wow
-
3koda že hra neni na PC.
-
-
Ale je. Zapoj si k PC gamepad od X360, najdi si na YT libovolný walkthrough a pak už si jen představuj, že to hraješ ty. *5*
-
-
Jeee zrovna teď na PS storu měli za 180 Baliček všech DLC a bonusu co k tomu kdy vyšli, tak jsem neváhal, koupil a znovu Danteho rozehrál, a to je co říci když rubačku hraji 2x, a Tal Peleg rozhodně není sám kdo by pokračování chtěl...tohle by Visceral měli dělat, ne DLC k Battlefieldu a cucání všech peněz které tato značka potencionálně může nabídnout
-
Luxus, mě hra bavila ale pokračování nevim nevim když už byl z pekla venku.
-
-
Ja by som bol rád aj za remaster. Dantes Inferno je lahôdka pre fanúšikov hack n slash hier.
-