Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Áno mýliš sa. V anno podmieňujú "zisk" nových vecí postupne za sebou a tým trošku redukujú komplexnosť čo sa dá určite vyčítať. V simcity (okrem toho najnovšieho kde tiež musíš dosiahnuť napr aj počet obyvatelov aby si sa dostal ďaľej) a tropico staviaš tiež kopu domov (a v tropico navyše takým istým spôsobom ako v anno) a to kvôli jednej veci. Cash. Darmo máš hneď na začiatku otvorené posledné budovy keď ich jednoducho nekúpiš a neuživíš. Tzn. že nadávaš na komplexnosť Anno oproti simcity a tropico. Ale áno Tropico je dobrá hra a anno sa s ňou nedá porovnávať.
  • Po pravdě - ještě horší, než Settlers online.
  • Jack1947
    To je F2P beta browserove hry? (kterou tak uplne jsem nehral) ale no toto tedy dopracovali... skoda skoda. *12*
  • Takže další hra, která je úplně na h*vno. Jenom aby rejžovali prachy. Místo toho aby udělali plnohodnotnou hru, tak nám naservírují tento paskvil.
  • Colby.Sawyer
    Tak já miluju ANNO 1701 a 1404 (stejně jako settlers). Takže mě štve že Ubisoft dělá takoví free-to-play hry místo pořádných titulů snad rozjedou i další díly ANNO a Settlers *4* .
  • Zkoušel jsem closed betu a nic moc. Zdlouhavé až hrůza.
  • Sním o Anno: Rome nebo Anno: ancient times nebo tak neco ze starověku...
    V Anno 1404 sem hral jeden scenar klidne 40hodin. A po dohrani sem si ho dal klidne znova *1*
  • Kr.Pa
    Bože to je šmejd
  • 2070 nejhorší budovatelska "strategie" co jsem hrál. zlaty tropico a simcity
    • Anno 2070 je asi nejlepsi dil z cele serie. Naopak si myslim ze je to skvost na scene budovatelskych strategii. Neznam zadnou podobnou hru.
      Docela by me zajimalo co te na ni tak stve. Zkus se rozepsat.
      • nulova variabilita a spam malych domečku. když jsem to hrál ješte v noci jsem mel noční mury jak stavím tisícky stejnych domečku do rady
        • Nechapu. Variabilita o nic horsi nez v tebou zminovanych hrach a s temi domecky mi to taky nejak unika. Mesto jsi mohl stavet jak jsi chtel.
          • pokud se nepletu abys mohl v te hre postoupit dal, trebalo dosahnout jisty počet obyvatel = postavit jisty počet domečku.
            co se týče variability treba v tropicu: mužeš se dát na farmareni, na prumysl, na turizmus, byt sobestačný nebo se spolehnout na dovoz, byt diktatorem a poreby lidi ignorovat. skratka každa hra muže byt jina.
            kde máš tohle v anno? ty nechápeš že v anno stavíš jednu obrovskou pyramidu a mužeš ji stavet jen jednim zpusobem? ale uz mne stves protože si s tebou takhle píšu v každe diskuzi o anno a ty ne a ne to pochopit
            • P.S.
              abych to tedy shrnul mluvím o pyramidove hratelnosti kdy jedna vec zavisí na spouste dalších. tohle v simcity ani tropicu není. pochopitelne se mužu mýlit, když jo tak se omlouvam.
              ale nemyslím že bych se mýlil
            • neni to nahodou tak že ty vojenske budovy musíš nejdriv odemknout? a na to musíš postavit x nečeho (už si to presne nepamatuju). treba musíš mít jistý počet inženýru a ty mají nejaké potreby (ja nevim televize, suši, rikam ze si to nepamatuju). abys ale jim mohl dát televizi musíš mít sklo. abys mohl mít sklo musíš težit. a tak dále a tak dále - proste jedna velka skurvena pyramida.
              jestli i tam se zcela mužeš spolehnout na dovoz tak mi asi neco uniklo, ale spíš bych rekl že ne.
            • Mas pravdu,nechapu to. Ale kdybych vedel ze s epokazde bavim s jednou a tou samou osobou,asi bych nereagoval. Ale opravdu si tve jmeno nepamatuji.
              Aby jsi mohl v kazde budovatelske strategii postoupit nekam dal,musis postavit jsity pocet obyvatel. Co je na tom spatneho? A variabilita? V Anno muzes hrat za 3 frakce(kazda ma jine potreby),muzes vsechny frakce kombinovat ,muzes si suroviny misto vyroby dovazet,muzes zcela ignorovat vojenske jednotky nebo muzes s kazdym valcit,vyzkum ti dovoli specialni budovy...Ano neni tam specializace na turismus,zemedelstvi atd,ale o tom tahle serie nikdy nebyla. Od toho mas jine hry.
              To co pises ty (stavis obrovskou piramidu) je pravda jen v pripade,ze se snazis mit mesto/mesta s co nejvetsim poctem obyvatel. A po tom jsem v tehle hre nikdy netouzil (btw. hraji jen nekonecne mapy-nebo jak se to jmenuje)
    • popravdě, dlouho jsem se mu vyhýbal. Nedokázal jsem si dost dobře představit zasazení do sci-fi prostředí. Pak jsem vyzkoušel a musí uznat, že veškeré herní mechanizmy dosáhly značného zlepšení + spousta nových jako ovlivnění živtoního prostředí, elektřina nebo podmořské kolonie.
      • Taky jsem se dlouho vyhybal poslednimu dilu a prvni pulhodina hrani....no malem jsem to vzdal. Proc to vubec vzniklo kdyz mame Anno 1404? Ale cim dele jsem vydrzel,tim vic to cloveka pohltilo.

        Anno online ma k dokonalosti daleko,ale jako zpestreni je to celkem zajimave. Porad to patri k nejzajimavejsim webovym hram. I v tom nedodelanem stavu
      • jsetli je 2070 zlepšení tak ani nechci vedet jake byly predešle dily:)
  • jasný, proč hrát 3 hodiny Anno 1404 když to stejný můžu mít v Anno Online za 3 měsíce (a s kreditkou možná už za 2) *7* Možná mi měkne mozek, ale tenhle přístup mi nějak nejde na rozum...
    • Divas se na to spatne. Webovky nejsou na hrani v klasickem slova smyslu. Pustis si je na hodinu v praci, deset minut pred obedem nebo kdyz cekas navstevu co ma ''kazdou chvili '' prijit.
      Ocekavate od techto her neco,co neslibuji. Pak jste zklamani.
      • Jenze to co pises neni tak uplne pravda ... spousta tehle "her" doslova vynucuje tvoji pritomnost minimalne kazdodenni, ale klidne i nekolikrat denne - musis sklidit urodu, jinak ti zplesnivi, musis obdelat pole, jinak se ti nezaseje, musis to ci ono, jinak o neco prijdes. Kdybys moh urcovat smer vyvoje a nejak se to hralo "samo", tak by totiz nefungovalo to rejzovani - nejak bys nemel duvod calovat. Jenze tim, ze te to nuti neustale neco obsluhovat, a zaroven porad na neco cekas, tak te to zaroven nuti pustit chlup, aby to bylo rychles, a ty si moh jit konecne do hospody.
        • Ale to neni pravda. Nebavime se o facebookovych radobyhrach,ale o klasickych webovkach. I kdyz mezi nimi se take obcas najde to co popisujes,u tech 'ackovych' titulu (je jich jako safranu) to neni. Jsou tam bonusy za denni logovani. Ale bonus je porad jen bonus a ne nutnost.
          Pokud nekoho nejaka(jakakoliv) hra nuti hrat i kdyz nema naladu,pak je neco spatne. Ale od toho maji prece lude vlastni rozum...
      • Že ty děláš ve veřejné správě... *8*
        • V praci nehraji. Nejde to. Staci kdyz si pustim seznam.cz a spion sef uz tu stranku blokuje.
    • Presne tak nerozumiem tejto volbe....ANNO1404 aj z datadiskom stoji asi 10-15e, 2070 je caso na steame v akcii a nie hrad nejaku f2p kravinu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit