Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak vyhoření do základu bych nikomu nepřál, a krotil bych vášne kterym propadá rozhorčená strana hraču ktery byli v planym očekávání že si snad bioware nekde v puli cesty vyvoje rozmyslí a  ,  ikdyž předem představeny titul jako zcela jiny žanr,  překope, pod tíhou zdviženeho prstu fanošku / tak pozor takhle ne zpátky k RPG,  neeebo bude zle / . Možná předse jen k jistemu vyhoření práve u lidí z bioware došlo a chteli skusit neco noveho. A jistá dávka nadšení a víry ve svuj projekt, doslova ze hry sálá. Bohužel z ní cejtit i hořkost tlaku fanoušskovske základny , a jakesi nuceene zjednodušene naroubování prvku z předešlych projektu , spíš pusobí rušive , celou hru sráží. , stare hrače neuspokojí , nove obtežuje . Ve finále to chtelo spíš víc odvahy a v podávání příbehu najít zcela jine cesty .  Co je v budoucnu asi hlavní ukol toho žánru , pokud by mnel ambice vybudovat mnohovrstevny svet s hloubkou, osobností a překypujícím životem plnym uveriitelnych postav a příbehu ktere budem s nadšením hltat a zároven by vse kolidovalo s dynamikou online střílečky s honbou za lepším lootem.Pokud vubec lze to u takoveho žanru zvládnout  na tech 10/10. Anthem mne baví,až na  tech.vady,ktere se postupne řeší a beru s povdekem ,že bioware to po všech špatnych recenzí a hejteníí    nezabalilo a v tyhlle atmosfere naslouchaj komuniite,makaj a snaží se hru nejen opravit , ale i přeplnit obsahem. A to nezapomínejme , že spousta her má obsahu na dva tři večeri za stejnou cenu. Je smutne číst na nekterych diskuzních forech, jak si zklamaní hráči vybíjejí zlost a častují urážkami tu nemalou část která se  netají nadšením . Vždyt je to jenom hra žádna není dokonalá, žádná není pro každeho .

  • Carnage666

    Očekávám podobný humorný prohlášení jako minulý rok

    "Mass Effect: Andromeda podle vývojáře z Bioware neuspěl i kvůli špatnému načasování"

    • Veskoslav

      No postavil se mezi Metro a Division 2.

      • Carnage666

        Tak Division osobně nepovažuju za nějakou extra konkurenci ale zase lepší srovnání než s Metrem protože je to taky mmo. Pokud vim tak "Division 1 downgrade edition" se setkalo s docela vlažnym přijetím ve svojí době. Ale chápu že se to mohlo trochu zlepšit později ale EA už má ve zvyku špatně prodávající se hry totálně odkopnout viz. Andromeda.

  • species

    To bylo super jak EA chtel zase potopit Respawn vydanim apex legends tesne pred Anthemem, v podstate to same co udelali Titanfallu 2.


    Tady je krasne videt jak EA absolutne ale ABSOLUTNE netusi ktera bije, krasne jim to vybouchlo do xichtu.


    edit - a samozrejme RIP bioware, uplne stejne pisnicka jako s Westwoodem.

  • Jack1947

    To fakt už nevyžehlý.

  • sankuri

    "horsi" je hrube podceneny popis cele te katastrofy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit