Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZOLLINO

Opravdu nechapu co je na teto hre zabavneho... Ale Embarku preji uspech. Jen bych od nich chtel novy Battlefield misto tohoto :)

• AnanasDzus

Obávám se, že vklínit se mezi EA a Activision by byl hodně náročný úkol, ať už s Battleroyal režimem (ten je zabraný ještě Fortnitem), tak i v klasické válečné FPS. V případě extrakční střílečky měli daleko jednodušší, hlavně na konzolích je velký prostor. Tam vede akorát Hunt a pak dlouho nic a R6: Extraction. Proto to má takový boom, prostě je po tom hlad a nic moc na výběr. 

• Jevo83

Je mozne, ze to proste marketingovo dobre uchopili a dostali sa do bodu, ze bude to fenomen, pretoze si vsetci myslia ze to bude fenomen…. Spotrebitelske davove psychozy su velmi tazko odhadnutelna zalezitost

(Okrem pop music, tam to vedia naplanovat uplne presne)

• Morraw

Taky to jde úplně mimo mě a působí to dost genericky. Prvně jsem tohle okusil v Division a dead zones. Tam to aspon bylo zajimave začleněno do hry.

• Ghost47

Podle mě tam bude hodně dělat přístup k hráčům. Třeba to, že vývojáři vrací loot, když vás zabije cheater. Nebo to, že na rozdíl od většiny extraction stříleček tady není pravidelný povinný wipe (jsou tady expedice, kde výměnou za reset postavy dostanete nějaké dočasné bonusy navíc a unikátní skiny, ale pokud nehrajete denně, můžete klidně pokračovat bez nich).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit