Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Jsem se domníval, že Diablo byl zabit ve dvojce (nebo v datadisku). Co tam zase dělá? Netrolím, ten svět zas tak moc nesleduju a zajímalo by mě to. Může někdo osvětlit nebo hodit nějaký spolehlivý link prosím.
    • Diabla nemůžeš zabít, pouze ho vrátit do podsvětí (resp. do jeho pekla zpět). :)
      • Diablo, resp. Dark Wanderer (Leoricův starší syn Aidan), byl zabitej na konci dvojky a diablův soulstone byl zničenej, takže to co píšeš je imho blbost :)
        • Jestli jsem to dobre pochopil tak novej soul stone padnul jako meteorit z nebe takze nekoncime.
          • MrSanta
            Takže ta spadlá hvězda je nějaké temnomagické svinstvo, které vrátí Diabla zpět do Sanctuary (pravděpodobně). Ví se něco o jeho bráškách? Ti jsou taky kaput z dvojky, ne?
      • MrSanta
        Aha. No to jsou hrdinové pěkní žabaři, když neumí zabít jednoho diablíka *1* *3*
  • jediné co bych vytknul na tomto videu/spotu jsou ty zvuky ala battlefield a moc velké písmo(jak tam problikne vždycky)...jinak super
    • ale leží mě na srdci něco jiného ....ty postavy jsou zarážející. Proč to udělali??????? Neznám jediného člověka, který by řekl jooo ten shaman je víc "cool" nebo je prostě lepší. Dívím se, že z barbara není warrior. Monka bych uvítal spíše v datadisku(i s pandama :)). Stejně si diablo koupím , ale nerozumím tomu jejich rozhodnutí. Asi nějakej kancelářskej rozhodl, že z kouzelníka uděláme vitnamce ještě tam dáme černocha a pak si uděláme obrázky z makarónů na téma lidé různých ras spolu skvěle vycházejí. Herní styl je hodně podobný tomu za necromanta takže pochybuju, že ještě v datadisku či dlc bude necro. *9*...ze začátku jsem chvíly doufal, že shaman(WD) je náhražka za druida, ale bohužel. Děkuji za pozornost dem pálit buřty...
  • Overwatch
    Kulervoucí! :)
  • smejki
    Beta mi moc nesedla a dával jsem to za vinu lecčemus, ale konkrétní formulace se ne a ne dobrat. Proto přišlo to, co přijít muselo - porovnávání. Oprášil jsem diablo 1 a 2 a s každým si pár hodin pohrál.

V krátkosti - chybí mi diferenciace v rozvoji postavy a z toho vyplývající absence buildů. taky mi dost vadí, že se itemy přizpůsobují hrané postavě - vezmu jako witchdoctor koženou zbroj, která se tak i nadále jmenuje, a je z toho tetování. WTF?. Úlohu zbraní jsem dost dobře nepochopil - můj mnich třímá meč a štít, ale jakmile kliknu na potvoru, už ji fackuje holýma rukama. WTF? A možná jsem degen, ale strašně špatně se mi "mířilo" (= držení myši nad konkrétním cílem. v D1 ani D2 takový problém nemám). Grafika je fajn, ale na to pastelkové celoplošné zvýrazňování některých monster (hlavně semibosů) se mohli vyprdnout.

Okusení starých dílů mě trochu z nechuti vyléčilo a došel jsem k názoru, že je to holt konceptem, který už mě dnes asi tak nebere a taky divnými zásahy do systému, které ale nakonec, musím uznat, fungují. Hlavně jsem ale zkusil Dungeon Siege 3 a po dvou hodinách jsem si Diabla 3 začal nesmírně vážit. *1*
    • souhlas s tím mnichem mě to taky dost rozčilovalo *7* a to jsem to chtel hrat hlavne za nej....jinak barbar a kouzelnik nastesti nezklamali.
    • Ty buildy tu budou v podobě skillů a těch variant bude hodně...jsem velcie rád, že nejsou atributy. A co se týče míření myši, tak s tím souhlasím. Taky se mi blbě označovalo a rozlišovaly monstra skrze ty barevná filtry. Jelikož jsem ale demon hunter, tak mě to moc neštve (hungering arrow), ale to samozřejmě neomlouvá tenhle problém.
    • Ja si ten skill systém neviem vynachváliť - snáď po prvý krát som mal radosť zo skúšania a testovania skillov a buildov - bez loadov a rôznych "respecov."

A bez priblblých "prerequisite" skillov, čo boli úplne o ničom (firebolt, ice bolt, holy bolt, firestorm, teeth atď.), ale char ich potreboval kvôli svojim "bread and butter" skillom (ww, frozen orb, blessed hammer...).

Samozrejme nesmiem zabudnúť na "slobodný" výber atribútov (inými slovami str/dex na gear a zvyšok vitalita, keď tak o tom rozmýšľam, tak si nepamätám, žeby som nejakému charakteru v d2 niekedy dal body do energy), ktorý mi tiež ani trochu nechýbal.
    • nevim kdo by dával mnichovi mec a stit *7* ale v bete jsem videl jednoho co to takhle hrál a ty itemy byli normálne videt. buildu je tam spousta, to co si das na action bar bude tvuj build a pokud to behem hry zmenis prijdes o buff.
      • *7* Ktokoľvek. Ja som tiež používal nejaký craftovaný štít, mal som totiž 1h zbraň s 20 niečo dps a keď som mu dal do druhej ruky hocičo iné, tak výsledné dps bolo nižšie. A štít mi dával dex, vit a magic find.
        • Ono je nejdriv potreba zjistit jak funguje utoceni s dvema zbrane: protoze jima mlati postupne, tak kdyz clovek vezme mene kvalitna zbran, tak jeji utok zbytecne zabira cas, ktery muze byt vyuzit k utoku hlavni zbrani.
          Navrch pri pouzivani dvou zbrani je 15% zvyseni rychlosti utoku.
          • Čo je tam potreba zistiť? Veď sa to vie už dávno.
            • Tak ešte raz :
              "Aj ja som používal s monkom štít. Pretože (=totiž) som mal 20+dps zbraň a pri použití akejkoľvek offhand zbrane bolo výsledné dps nižšie."

Mne z tej vety vychádza to, že konštatujem, prečo by niekto mohol využiť pre mnícha 1h zbraň + štít. Ak niekde vidíš nejaký náznak údivu, tak to bude tvoje podvedomie, ktoré ti hovorí, že sa nutne musíš prezentovať v každej diskusii o d3 na tomto serveri.
              *15* *15*
            • Me to pripadalo z tohohle :
              "mal som totiž 1h zbraň s 20 niečo dps a keď som mu dal do druhej ruky hocičo iné, tak výsledné dps bolo nižšie"
              Jestli jsi to tak nemyslel, tak muj post bude uzitecny nekomu jinymu koho zaskoci, ze kdyz si vezme dve zbrane, tak se jeho celkovy dps muze snizit.
            • To by som naozaj chcel vedieť, z ktorého príspevku si usúdil, že sa "divím" tomu, že mi klesne dps. *15*
            • To bylo na tebe, ze si mas zjistit jak funguje dual zbrane (bez jakekoli urazky), protoze se divis, ze ti spadne dps kdyz mu das do druhy ruky zbran. (pokud si misto stitu s dex dal jiny stit a nebyl jsi monk, tak ti dps spadnou nemohlo)
      • Cokoliv dáš mnichovi, tak při útoku není vidět. A osobně mi to taky dost vadilo...nejde oto, že je mlátí rukama (což je komický), ale jde oto, že drží dva meče a najednou je animace, jak je mlátí rukama. Kdyby mu ty zbraně a štíty nechali třeba za pasem a na zádech, tak by to bylo lepší. Takhle to vypadá hloupě. A jestli někdo začne o tom, že to není realistická hra, tak ať jde k čertu, jsou určitý hranice, který se prostě nemaj přecházet.
    • Hanzales
      Nechci nějak blábolit, ale myslím, že co se týče té diferenciace v rozvoji postav, Blizzard se o tom někde rozpovídal a vyšlo z toho, že těch variací bude spousty.
      Tady je taky zajímavé počtení:
      http://us.battle.net/d3/en/blog/4475014/Skill_and_Rune_Changes-2_15_2012
      Jen se to v té kratičké bětě asi nestiho plně rozvinout a ukázat potenciál.
  • grafika mi síce nesedí, ale už mám predobjednané a teším sa veľmi, bude to fantastická hra. Ale aj tak som predobjednal aj Torchlight 2 ;)
  • V reklamě je jak Tyrael (drží ale kopí Imperiuse), tak Imperius (nejspíš bojují proti sobě s Tyraelem). Dále 2x Diablo (hořící a zatínající pěst), vidíme taky tříštící se Diamond Gates v High Heavens a Leah nad kráterem, do kterého zmizel Decard.
    • Tyrael má podle mě to kopí kvůli tomu, že Imperia zabil Diablo před branami, tu pak zničil a Tyrael si to kopí vzal, jelikož je to über kopí vykovaný z hvězdy. Proto taky she/Diablo ukazuje ten bodák a asi s ním zabije Imperia.
  • Slendrian
    Jedno treba uznat, a to ze Blizzard vie rozpravat pribehy, a PRE MNA OSOBNE je pribeh v hre to najhlavnejsie,samozrejme ze aj gameplay je dolezity a Betu som hral a bavila ma, takze sa s najvacsou pravdepodobnostou ocitne dalsia krabicka na mojej policke :)
  • Ještě abych se vyjádřil k téhle novince:
    Diablo miluju, budu ho hrát, rád se dozvim novinky o něm, ale proboha co je zajmavýho na reklamě. Sice se tam mihne anděl, ale to zas tak důležitý neni. Možná by se to hodilo jako informace pro někoho kdo ani neví že Diablo3 je ve vývoji nebo neví datum vydání, ale takovej člověk tu snad neni. *7*
    Jinak ta reklama neni jedna z nejlepších, ale kdo dneska kouká na reklamy a záleží mu jestli sou dobrý nebo špatný. *15*
    • podle mne budeš mít tak 20 minusu protože jsi rekl ze trailer neni nejlepší
      • a ty vis jak je rozdil mezi reklamou a trailerem ? :-))) jak rima, neni problem napsat, ze je ta reklama spatna, ale je problem jakym to pisatel vyjadri ! ;-) koment jako ".....vo nicem, nahovno, co tim chtel autor rici" a pod je ve skutecnosti vohovne ;-) Vyjadruje maximalne neco o pisateli, u me treba, ze je to blbec neschopny vyjadrit svuj nazor ! Tomuhle komentu ja davam + a ne - jak ty tady prorokujes ;-)
        • neni zadny rozdil, je to to same
      • Fanboi rageee
  • Mno v tom tv spotu neni Tyrael ale Imperius, Archangel of Valor lidr andelu. Tyrael nepouziva kopi a nenosi korunu. Celkove je 5 hlavnich andelu a vyvojari slibili ze nam je konecne ukazi, jak v tv spotu de videt je tam brana do nebe, novy andel, takze se mozna podivame do nebe? Ja se tak tesim :]
    • Je tam jak Tyrael, tak Imperius.
      Těm kteří to nějak sledují, tenhle trailer dává poměrně spoilery. :)
      • Clovek co nezna lore nepozna kdo to tam je, takze mu to zadny spoiler neda. Clovek co zna lore uz tusi par mesicu o co ve hre pujde.
      • to není žádnej trailer vy ignoranti
    • škoda jen že se diablo neprihlasilo ke krestanstvi, v traileru na monka se mluvilo o tisici a jednom Bohu (krestanstvi je monoteisticke - ne tisic bohu ale jen jeden Buh). No ale da se to vysvetlit ze monkove jsou proste jen nejaka sekta.
      • Aj kresťania sú proste len nejaká sekta.
    • Jsou tam oba, tyrael s kapuci a mecem i imperius s palcatem a korunou, coz znaci ze se asi rubou, ted otazka proc se rubou :)
      • tyrák s kopím pardon
    • Těším se na ty renderované filmečky s anděly, diablo je jeden z mála světů, kde jsou andělé ti správní vojáci nebe, kteří si vzbudí vzhledem i bojem nějaký respekt, všichni ti neuvěřitelně hodňoučcí andělé, kteříí mají na zádech holubí křídla, mají na sobě maximálně prostěradlo a jsou proti násilí mi už lezou krkem :)
      • Spades
        Ja myslel ze mas jen Nebe Peklo a Sanctuary ne ?
        • Ale ano, samozřejmě. Tím "světem diabla" jsem myslel jeho lore, celkové universum, kde se ten příběh odehrává
  • Komu to ještě nedošlo, tak toto není trailer ale TV spot... chtělo by to trochu číst.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit