Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • herni-pametnik

    Tolik ke slibům "plné tvůrčí svobody", které při akvizicích studií ty molochy, co je kupují, rozhazují všude kolem...

  • dworkin

    Prey je příklad produktu, na který ani cílovka ještě nebyla úplně připravená. Něco jako Enderova hra, která taky komerčně propadla.

  • Dodnes nechápu, co na té hře všichni vidí....

    • V zásadě jedinej dobrej nástupce Deus Ex1 / System Shock 2? Což fanoušci tohodle žánru fakt ocenili?

      • 0011

        Osobně mi to přišlo jako wannabe bioshock s horším level designem

  • iSpirit

    Doporučuji zahrát např. místo hypovaného Last of Us. Mnohem lepší příběh, gameplay i jako hra jako celek. Nejlepší hra od Arcane a jedna z nejvíce podceněných her historie. To píší jako člověk, co není fanda Dishonored.

    • Nooo. Ten příběh je dobrej do chvíle, než se dostaneš na konec :-( Tam to zazdili snad víc než Lost.

  • Ve výsledku je to nakonec asi fuk, hlavní bylo to, že to byla super hra.

    A kdo ví, jestli jí to nakonec v pověsti trošku nepomohlo? Ono vydávat to jako System Shock 3 by vyvolalo šílená očekávání - a všichni víme jak hráči reagují, když si vysní své dokonalé pokračování a ono pak vypadá trošku jinak :-D

    Takhle od toho nikdo nic nečekal, pak pustil demo a nestačil zírat na to pozitivní překvapení :-D

    • To je otázka. Pokud jsi hrál původní Prey a čekáš hrátky s gravitací, ducha a hromadu hádanek ve stylu Portálu, tak tě asi nepotěší když místo toho dostaneš nějakou "obyčejnou" střílečku.

      Jinak ten název udělá s prodejema a přijetím hodně. Třeba Settleři byli taky co pár dílů úplně jiná hra a jinak velmi povedená 6 by byla přijatá daleko líp, kdyby se to nejmenovalo Settlers a fanoušci tak neočekávali něco úplně jiného.

      Podobně to třeba zabilo Grand Ages: Medieval, které s předchozím Grand Ages: Rome nemělo vůbec nic společného kromě vydavatele, ale Kalypso vidělo, že se GA:R docela slušně prodává, tak vzali název z čistě budovatelské strategie a dali ji na obchodní simulátor ve stylu Port Royale/Patrician, jenže lidi čekali budování středověkého města a byli docela naštvaní, když dostali něco úplně jiného i když to taky nebyla sama o sobě tak špatná hra.

      • Maxianimal

        Nazvat Prey obyčejnou střílečkou, byť v uvozovkách, je docela přešlap :) Prey je cokoliv krom obyčejné střílečky.

    • MalyZeli

      No co si pamatuju tak to mělo takové "meh" přijetí, a prodeje byly smutné. Ovšem má to luxusní hodnocení na Steamu, nedávno sem to koupil za pár korun v bundlu, tak to vyzkouším.

      • danny_the_hound

        Podľa mňa tomu veľmi nepomohol ani trailer na Prey 2, ktorý síce vyzeral tiež o dosť ináč ako prvý Prey, ale dokonca ešte aj o dosť ináč ako tento Prey :)

        Ja osobne som bol však s Preyom od Arkane maximálne spokojný. Ide o prvotriedneho bračeka System Shock 2, Deus Ex, Dishonored či Vampire The Masqurade: Bloodlines. Len keď sa človek pozrie na predajné čísla väčšiny týchto hier, tak tie asi veľmi ružovú budúcnosť pre ďalšie podobné hry nemaľujú... :(

        • Koupil jsem na Steamu, pak ještě na GOG a nakonec ještě krabicovku, abych tvůrce co nejvíc podpořil. Tohle je jedna z největších křivd. Velmi dobrá hra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit