Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zlaté OFP a Star Gate mod :D
  • Kampan pro me skoncila ve chvili kdy mi to reklo ze mam nekomu velet. Kaslu vam na to BI. Vsechny mise kde je clovek velitel jsou akorat neustalej boj s AI a UI... nic jinyho. Nesnasim mise kde musim velet.

PS: Prvni cast kampane jsem si proto docela uzil :D
  • Jako ze z kampane nejsem buhvijak odvarenej skrze jeji monotematicnost, tak zase musim rict ze jsem druhy dil prosel jednou a se zadnymi velkymi problemy jsem se nesetkal. Mozna je to stylem hrani, nevim.
  • Prosím vás, neví někdo kolik má Bohemka zaměstnanců, respektive programátorů?
    • dost na to, aby vedeli, co si mohou dopvolit.
  • Jak je to teda s tou AI? Je celistvá a odolná, nebo se snadno sesype jako v předchozích dílech?
    • AI je hlavně totálně nevyzpytatelná, což dokonale zabíjí hratelnost. Člověk najednou ocení i AI u tak nedodělané hry jako OFP: red river, kde sice taky musel oddřít většinu věcí sám ale alespoň věděl, co od panáků čekat. V Armě padá na hráče všechno, protože svěřit něco Ai je jako házet kostkama.
    • Podľa mňa nie je AI v arme 3 nijaky zazrak, ale na druhu stranu staci pouzit skvely mod "bcombat" od fabrizia a AI sa stane zrazu uplne skvelou a pomerne uveritelnou. Napriklad v texte spominana misia kde sa clovek plizi sam cez nepriatelske uzemie je fakt lahka, no s bcombat Ai spolu komunikuje, vysetruje pocutu strelbu a tak sa misia stava prijemne narocnou .
  • KIMCID
    i zde si počkám na komplet a krabici *3*
    • kovar.jakub
      Tak krabice je, jenom se DLC dostahují :)
      • KIMCID
        krabici s kampaní
  • Mám dotaz :
    Vlastním i5 3350p ( 3,1 - 3,3 ) + 770 msi / 8 gb ram a hra mi jede teda naprosto "šíleně" na low mi tojede pomalu stejně jako na ultra. V podstatě kolem 30 - 40 fps, což je docela bída. Zdá se mi to nebo je hra opravdu špatně optimalizovaná ? BTW s ničím jiným jsem zatím problem neměl ( nejnovější hry ) vše prakticky na full HD na ultra a bezproblému, ale armu to vůbec nestíhá.
    • Vypni si vertikální synchronizaci a uvidíš ten rozdíl...:)
    • moj ntb nestoji viac nez tvoje cpu a gpu dokopi a ide mi to lepsie, lol chyba je u teba
    • vypni v hre AA a vsetky tie veci a vynut to cez nvidia panel +15 fps a lepsi obraz u mna
    • Zkus nějaké ty startup parameters z tohoto odkazu: http://day0.com.au/forum/arma/638-arma-3-performance-tweaks-and-settings-guide

mám podobnou sestavu jako ty a celkem mi to pomohlo, chce to ale opravdu podrobně zkoušet nastavení grafiky a sledovat co ubírá / přidává FPS... Problém u Army3 je, že ona se prostě seká (resp. laguje kurzor) i při 40fps...
    • tomocz
      mám +- stejnou sestavu a v pohodě na vysoké. Ale stává se no, viz. Rome2
    • V a3 není (zatím, doufám!!) podpora více jader u cpu než dvě myslím. *13*
      • No já plánoval především multák, tak jsem si nejprve chtěl vyzkoušet do čeho jdu, ale po tomhle to šlo okamžitě z disku a jsem rád, že jsem si to nezakoupil. :/
        • Pokud to nějak neopraví tak se a3 už nedotknu, protože mi příjde zbytečné to hrát asi s 20 fps při větší akci.
  • smejki
    první půle druhé kampaně stojí za prd, protože design dává na odiv díry v systému. Druhá půlka už je jinší kafe. Co se týče mise s cisternou, tak ta je v pohodě (sejmout dvě dvoučlenné hlídky, ukrást jim noktavizi, obejít město, sebrat cisternu, dojet jinam). Jediný, kdo pořádně hlídkuje je jeden tank stojící na kopci mezi místem krádeže a garáží, a ten střílí jen, pokud se hráč utrhne ze řetězu. Stačí ho předem sundat ukradeným AT. APC hlídkující v druhém táboře lze taky sejmout AT, nebo ukradeným offroadem s namontovaným MG. Toto APC lze posléze použít k čištění tábora.

Jestli mě něco neskutečně štve, tak to že v dobré půlce misí došly někomu z týmu náboje. A anžto je Arma neustále plná starých nedodělků, vy se musíte o svoje svěřence starat jak o malý děcka. Nemůžete ani ukázat na válející se flintu a přikázat její sebrání. Fakt, sáhodlouze měnit výbavu vašemu svěřenci v momentě, kdy přijde zvrat plný akce a utíkání, to je design jak noha. Některým misích chybí klidná intermezza, kde se hrát může poprat se systémem. Dtto poslední mise, která se dá stíhat jen tak tak.
    • kovar.jakub
      Já teda víceméně všechno chodil pěšky u cisterny asi dost hraje roli i fakt, jestli to vyjde na noc nebo na den - v noci to pravděpodobně bude lehčí.

Jinak náboje mně většinu času nedocházely, stalo se to snad jen jednou - je ale fakt, že jsem tým ručně dozbrojoval a přidával v briefingu zásobníky.
      • Pochybuju, že noc nebo den bude mít na tuhle misi moc velkej vliv. Ty hlídkující IFV mají všelijaký termovize a AI s tím umí docela zacházet.
        • KIMCID
          jááá chcííí HnD3
      • smejki
        ah so, ani jsem netušil, že to jde jinak. mně ta mise vyšla na noc.
    • Ta poslední mise byla docela drsná. V momentě, kdy vypne elektrika mi tým začal hlásit "out of ammo" a vzápětí hlásili přicházející spec ops. Takže asi po desátým pokusu s přezbrojováním, kdy panák odbíhá k mrtvole 500m daleko (protože ani nevím, k jakýmu ho posílám přezbrojit), jsem se rozhodl je nacpat do baráku ať střílí ty zbytky a spec opsy jsem vyřídil sám. Potom jsem jednomu ukradl sniperku, dal si na ní ten 4x dalekohled a misi dodělal s ní.
    • Kvůli tomu nechci Armu 3 kupovat, a to mám všechny předešlé. Stejné chyby mě už nebaví.
      • Plne souhlasim, za tu dobu co vysla arma 1 mohli spoustu chyb davno opravit a clovek by cekal, ze ve 2 to ude ok, a ono nic. Pochybuji, ze v 3 to nekdy opravi. Tak snad ve 4, ale 3 hrat nebudu a to jsem koupil od OF vsechny a nektery mam i vicekrat koupeny (rozumej ruzne mega, ultimate, super packy).
    • Jako ta AI spolubojovníků je šílená: misi s cisternou jsem chtěl splnit na způsob ducha: co nejmenší tým, žádné střílení: jenže to by AI musela dodržovat zákaz střelby. Doplnění střeliva je čiré utrpení. A to, že AI nebyla schopna z místa krádeže odjet s vypůjčeným offroadem (stejný problé v misi, kdy jsem kradl muniční auto) to už jenom završuje.

Hlídkující supertank je kapitola pro sama pro sebe: zatímco s cisternou si to jezdím pod čumákem nepřátelských APC, tank mě ostřeluje až za kopec a hned na první dobrou. Připomíná mi to" "rozkaz zněl jasně, cisterna nesmí projet".

Zatímco při první epizodě jsem ještě zatnul zuby a říkal si, že tam jsou jakési náznaky, které se snad rozvinou v episodě druhé, teď už bych chtěl nejraději vrátit peníze. Na příšerné programování, které není schopné z AMD procesorů vytáhnout víc než jedno jádro, už nemá cenu ani mluvit.
      • michaliuz18
        hiden n dangerous 2 mali spolubojovnici najlepsiu AI , zabili aj toho koho som vobec nevidel ,JE PO NEEM ! ... zasahnul jsem hooo!!! ..a ja si vravim ze super vsetkych zabite ja mam aspon klud:D
      • smejki
        no to první přepadení konvoje je hrozný aušus. obecně do téhle kampaně sázejí autoři jak naschvál auta s nedostatečnou kapacitou, takže nějaký vůz musí vždycky řídit AI, což dopadá katastroficky. A to už vůbec nemluvím o tom, že je kolikrát problém někoho donutit sednout za volant *7*
  • To teda opravdu není: hru, be které AI nedokáže řídit auta a při osmi pokusů z deseti skončí ve škarpě, pod mostem nebo zaseknutá o plot, je skutečně jen pro silné nátury.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit