Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mi popravdě na blití z toho jak autoři cpou své nuzné názory čím dál častěji do recenzí, zoomů atd. Koho zajímá co si myslí nějaký Homola? Ať jdou páni intelektuálové dát 50dolarů nějaké blbůstce na kickstarteru ať mají pocit že jsou znalci a pořád jen nepruděj a nerejpaj do her na který se někdo těší. Jestli čekají že je tu budou mít lidi za hrdiny protože udělají fuj fuj na každou hru od EA tak se trochu pletou. Předchozí Army of Two byly skvělé akce a todle nebude jiné. A teď mi můžete dat ban, tak jak dáváte ban každému kdo řekne svůj názor. Ideálně na mě můžete vypustit vy Víte koho, který se tu jmenoval samozvaným lovcem trollů.
    • Overwatch
      Jestli tě nezajímají cizí názory, tak to udělej jednoduše - přihlaš se na YouTube k odběru na všechny kanály jednotlivých herních studií - tam to budeš mít bez názorů, přímo od zdroje, s nadšenými oficiálními popisky. Navíc ti tady nikdo v ignorování textu nebrání.
      • OMG mě nezajímá článek plný strašně kůůl ironie. Chci si prostě přečíst o hře na kterou se těším, a na konci by klidně mohl být autorův kritický názor. Nebaví mě ale číst článek ve kterém se do hry bez přestání kope a informační hodnota je nulová a věřte tomu teď skutečně netrolluji. Jinak píšete že her s koperací je plný pytel, řekněte mi ale kolik je her které mají coop, jsou ze současnosti, nejsou v ni zombie, dají se hrát ve splitscreenu, mají nadhled a trochu toho buranského humoru. Poslední snad kane and lynch a právě proto se na hru těším a chci si přečíst něco co mi ji přiblíži a ne znechutí. U toho zombie přídavku k Sniper elite jsem to bral jako lehké uklouznutí, ale todle už mě docela naštvalo, kdybych chtěl číst podobné texty nebudu chodit na profesionální herní stránky, ale na blogísek nějakého rádoby odborníka.
        • Co, kdyby si táhl do p*dele ty jedna velká buzno.
        • hmm az na to ,ze to co je psane v textu je pravda a zadna ironie . To ze jsi fanboy do Army of Two nezajima zase pro zmenu nas .


          Ne snad že by byly první dvě hry špatné, ale sestupná tendence v prodejích je jasná a jestli to bude pokračovat, tak si na pár let od dvou maskovaných pošuků odpočineme.

          Jako pokud z tohohle mas mindraky tak pak asi mas problem cist cele recenze .
          • Fanboy? nene jen chci aby se všem hrám měřilo stejně a ne se nějakým přechváleným blbostem nadržovalo. Neustále dokola psát cosi o wow efektech a tahat si bůhví odkud jakýsi prodejní údaje to je jen ukázka absolutní neprofesionality. Pokud bude hra špatná tak ať to schytá v recenzi, ale tento článek měl být informační. Jinak že je tato hra úmyslně nadnesená ve stylu Bééčkových filmů asi nedošlo nikomu.
            • aha ! Dobre ,ale to ,ze stim mas TY problem neznamena ,ze clanek je blbe napsanej . Ja zas prozmenu s tim vubec problem nemam . Mozna ,ze diky tomu ,ze se dokazu na urcite veci povznest a neresit je .
            • Mám problém s tím jak je celý článek napsán, ale to zřejmě nechápeš a nepochopíš.
            • Overwatch
              TheGGG: Já rozhodně nepotřebuju, aby se hra brala vážně. Podívej se třeba na marketingovou kampaň Saints Row The Third. To byla sranda. Kašlalo se na tuctové exploze, ale prezentovalo se to přes obří robertky, over the top blbiny, parodie na Battlefield 3 a Modern Warfare... To bylo osvěžující a vtipné. Tohle se prezentuje podle stokrát viděné šablony, která už prostě nezaujme.
            • muzes tady vypsat co te na tom clanku tolik poburuje ... teda ne vypsat ,ale nazorne ukazat . Ja jen ,ze me prijde ,ze bud mas problem s chapanim textu a nebo v nem vidis neco co tam vubec neni . Opet opakuju v textu neni napsano nic co by nemela bejt pravda . pokud tuhle serii sledujes tak prece nemuzes mit problem co se o ni zde v clanku pise .
            • Ale právě o to de, tadle hra se nesnaží brát vážně. Vy to berete tak že se ta hra snaží být vážná, ale je to spíš něco jak Expendables prostě všechny ty výbuchy jsou tam proto aby to mělo ten zprávný brakový nádech. A myslím že podobných her moc není, jak už jsem koneckonců psal, kolik znáte podobných TPS her, které mají coop, dají se hrát ve splitscreenu, nejsou scifi nebo plné zombií a ještě se berou s nadhledem a jsou plné právě toho v jiných hrách děsně otravného kůůl wow efektu který je zde však v podstatě parodován. A jinak nevadí mě Váš názor, ale příště prvně napsat neutrální odstavec a pak napsat odstavec s vlastními pocity který kdyžtak nebudu muset číst.
            • Ten klučina má ale pravdu: ve všech zahraničních denících to skutečně funguje na základě určitě dilatace textu: kdy první část je přísně objektivní: kdo, co a kde, teprve pak nastupuje komentář autora, jestli vůbec. Tohle je blog od začátku do konce: už druhá věta jede ve stylu "já já já".

              Na druhou stranu je neskonale naivní vyžadovat po psaní o hrách kvalitu Guardianu.
            • Overwatch
              1. Wow efekty proto, že tenhle trailer se v originále jmenuje "action blockbuster" a stojí primárně na těch "wow" efektech. Které jsou dnes ale úplně všude a pár výbuchů mi fakt čelist dolů nepošle. Jestli tobě jo tak to je samozřejmě v pořádku, tvůj názor ti neberu.

              2. Prodejní čísla netahám bůhví odkud. EA je akciová společnost a jako taková dělá pravidelné konferenční hovory pro své akcionáře. Na nich o prodejích svých her mluví.

              3. Není to žádný článek nebo preview, je to jen kratičké upozornění na nové video.

              4. Že bude hra špatná jsem ani nenaznačil. Spíš jde o její tuctové/nudné/ohrané/whatever prezentování, které by bylo cool tak před pěti a více lety.
            • A co jako ze je hra nadnesena? To ze se za tu dobu nikam neposunula, furt je to jen tupy strileni ve stejnym kabatu (frostbite engine tu moc nepomaha)... Ta hra je proste uz z videi nudna, nicim nevybocujici... Takze se trochu prober, utri ublizenou slzicku a bez si dat pochoutkac s rohlikem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit