Asasínské duo? Ubisoft chce Assassin's Creed s dvěma hrdiny opakovat
-
Já mám strašné nutkání si to zahrát. Jedu teď na japonské vlně poté, co jsem dohrál poprvé Ghost of Tsushima a rovnou jsem si dal i NG+. Ale plnou pálku jim za to nedám.
-
Kupil a skusil par hodin ten Shadows, mam zmiesane pocity.
Ako na jednej strane som rad ze zmenu dna/noci a rocnych obdobi (aj ked snehove podmienky nemusim, to iste plati aj pri Valhalle) ale d**! na druhej strane, koho napadlo davat noc a dast dokopy, to pak aby clovek chodil len a len po chodnikoch (lesnych cestach pripadne) a nie ze pojdes priamou ciarou k cielu (cize cez lesy a hustiny) to pak ak mas noc a k tomu ten dast (ale aj bez neho) tak Naoe ani za boha neuvidis a nebodaj by si mal po ceste nielen kere ale aj kopec, to si pak v ** a riadnej...a to este nespominam ze kolkokrat sa zosmiknes o par metrov nizsie a to takmer furt a to iste v podsate aj ked mas sneh ...
O tom ze vacsinou mas jednu hlavnu cestu do hradu a pripadne jednu vedlajsiu je tiez zaujimave rozhodnutie. BTW, tie vodne priekopy vazne nemusim...
Oh a ta obtiaznost, Naoe a dvaja nepratelia? no ked sa snazis tak to das, ak mas troch, to radsej utekaj :D Aneb jeden zasah samuraia a Naoe ostava s cca 1/10 zivota, cize nejaky pad alebo dalsi zasah, tak je dead. O tom ze sa jej zivot doplni az po dost dlhsom case najma ak je mimo "nebzepecenstva" je tiez super pikoska. Cize naj je proste sa schovavat a spravit zasah a schovat sa znova, a cim skor ziskat skill na dvojite zabitie za sebou. A zapnut si instant assassination v options. A toto sa bavime o nepriateloch co su +- 2lv nad alebo pod levelom Naoe. (a ano o rations s dopnenim zivota viem, akurat ze zatial jeden ration doplni ani nie polku zivota a ze su rations max 3, to pak na full vyliecenie po tom jednom zasahu samuraja potrebujes 2 rations za sebou na full doplnenie zivota je tiez super vec -ironiu tam snad citite)
Ale jedna sa len o prve skusenosti po cca 10 hodinach. s LV 9-10, cize snad sa to casom zmeni (ako u Valhale ked zaciatok bol tazky, aj ked nie az tak, ale po ziskani super zbrane sa to uplne otocilo a pak mas suboje easy-peasy....)
-
-
Moc se to nezmeni. Ono je to tak nastaveny. Mas chut na kradmy postup, vem si Naoe, ale jak se prozradis, radsi z mista utec a vrat se za chvilku, npc jsou klasik ubi, hned na tebe zapomenou. A kdyz mas chut si zabojovat, vem si Yasukeho. Ma pak slusny komba a ke konci hry jsem ty hrady cistil jen s nim. S Naoe to jde taky, ale je to "pomalejsi", musis fakt odlakavat, vyckavat. Ale casem se ti treba i odemknou spolecnici. Nektery jsou zase na boj, jiny na stealth. Takze i kdyz je presila, zavolas si mlaticku a ta ti pomuze. A pozor, spolecnici jsou jediny ve hre u kterych zalezi na odpovedich a obcas maji mise na cas, ale jde to loadovat, Shadows nastesti dela asi 3 autosavy.
-
-
mne ten Yasuke moc do hry nesedi, aj ked ano, vsimol som si roziel v casti na zaciatk us nim, je to podstatne viac easy nez s Naoe.
Co sa tyka prenasledovania, uz ma jeden nahanal dost dlho (mimo hrad), citelne a podstatne dlhsie nez Order bosovia a iny vo Valhalle. A to som sa skusal aj ukryt a nic, nasli ma v podstate hned, az mi tam chyba zmysel v zakradani a schovavani v standartnom uklone, zmysel mi davalo az to plazenie sa po zemi a to bola ina absurdita: Napr. plazil som sa k samurajom pred hradom, kukali na mna a nic a ked som bol snad 2 metre pred nimi tak zareagovali, to pak dvojitym assassinacnym utokom som ich zabil za snad 2sec. :D. a nestalo sa to 1x ala bug, ale fungovalo to v podstate vzdy.
K tomu prenasledovaniu, jeden samuraj v hrade ma zazrel, a ani po 5 minutach! mimo hradu, me neprestal hladat. (to aj ked som sa do hradu vratil, stale behal hore dole s vykricnikom nad hlavou a hladal ma, ale v podstate som rad ze inych si na pomoc nezavolal, btw. tie asi poplasne zvony vobec funguju?, par som si ich vsimol ale nikto ich nespustil a ani sa nedali zostrelit ako vo Valhalle)
-
-
-
Bylo to naprosto super. Škoda, že zrovna tenhle díl si vyžral woke hate a módu nadávat na Ubisoft. Jeden z nej dílů.
-
-
Proč tomu říkáš "woke hate" ?
Já bych řekl, že lidi prostě nemají rádi, když velké firmy przní historii. Lidi si chtěli zahrát za "pravého" japonského samuraje.
Stejně tak ti garantuji, že kdyby někdo natočil film či udělal hru z 2. světové války a do role nacistických SS jednotek dal černochy nebo asiaty, tak si lidi budou stěžovat.
-
-
A kedy naposledy napisali v Ubisofte zaujimavy pribeh?😂 Radsej ako dve postavy nech riesia ten svoj copy-past pristup k hernej mape a questom
-
-
Naposled při vydání AC shadows, když objevení japonska a kulturu ninjů napasovali na templáře.
-
-
Ano, urobili 100+ hodinovu hru s pribehom na tristvrte hodiny, ktory bol naviac plny prevarenych klise… bol zhruba na urovni najnovsich Settlers
-
-
Oni tohle začnou řešit, až ty jejich korektní 4ačkové bomby, přestanou ovce kupovat, do té doby nemá smysl cokoliv měnit a upravovat
-