Přejít na výpis diskuzí
Asie v plamenech konvenční války – vychází Wargame: Red Dragon
16.4.2014 | Aleš Smutný
10 příspěvků
-
Tak jsme to nevydržel a koupil jsem to na steamu a pecička jen s loděma mi to vůbec nejde vždy na moři prohraju :D
-
Ivan: Informace v clanku o datu vydani krabicove verze hry v CR a SK je chybna. Wargame Red Dragon uz je v prodeji od včera, CZ premiera byla soucasne s premiérou v EU.
-
Hra je to sice dobrá ale platit každej rok za pár nových jednotek a map plnou cenu mi přijde hodně.
-
-
proto sem hru vedl v patrnosti a cekal na akci , a cekani se vyplatilo - minuly tyden vsechny 3 dily+vsechny datadisky za 340kc ,za tu cenu je to bezkonkurencni kauf , uz tyden sem zalezlej doma a zkousim :) jo dotaz - netusi nekdo jestli hra pobezi i v offline rezimu? a jestli se daji prenes ulozeny hry z jednoho pocitace na jinej?
-
Je to skutečně jen rozšířený datadisk. Na druhou stranu už vím, co si koupím a v předprodeji dostanu slušnou cenu. Navíc mi to vydrží na desítky hodin zábavy.... Beru to spíš tak, že podporuji studio, co mě svým produktem skutečně baví a přeji jim, aby měli na další vývoj.
-
predelali uplne vsechno....
-
-
Trošku mě deprimuje 14ti denní odklad v ČR.. je příčinou lokalizace?
-
-
Bohužel lokace česká ani nebude
-
Odklad? Na steamu je to k dispozici uz od alfy
-
-
Čierne more je v Yellowstonskom národnom parku? http://www.hlavnespravy.sk/pentagon-priznal-ze-imitacia-utoku-su-24-na-torpedoborec-usa-mala-na-jeho-posadku-demoralizujuci-ucinok/250552