Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bude specialni ceska verze nebo evropska multilingualni? Ci presneji, bude mozno si verzi s cestinou mozno zakoupit na thehut.com?
  • Parada !!! hned jdu koupit playstation
    • mán rád ironii ;) good point! :-) no a pokud to myslíš vážně, tak je mi te lito
      • jasne ze ne :D ani nevim jak se gamepad drzi
  • Ono konzolisti hrajou hry, ve kterých se i mluví? To čumím *8* A gratulace *1*
    • rekni mamce, treba ti kupi konzoli ,hnupe...
    • Myslis cesky konzolisty nebo vsechny? :-)
    • tvoj nick hovori za vsetko :)
    • That's lame *6*
  • ja mam radost chtelo by to víc her na konzole kde je preklad a navic asassin ma vždy dobrej příbeh a ty tytulky by to chtelo
  • proč jste sem nedali ty gameplay obrázky co se objevili na eurogameru?
    • To bolo fake :-)
      • Jazz
        Lol, prosim tě, fake jseš ty sám...
  • Super zpráva,udělala mi radost:-)
  • No doufám, že bude možnost si přepnout titulky i na originál EN (v některých dílech to tuším šlo, v některých ale ne, mluvím o PC verzi), jinak budu řešit koupi zase ze zahraničního obchodu...
    • montatatana
      Konzolovky by mely byt multijazykove.
  • Miserius
    Nijak zasadne cestiny v hrach neresim, ale kdyz uz chtej prekladat konzolovy hry, at prekladaj hry jako Mass Effect 3, a ne Ass-ass-ina
    • Mass Effect by to samozrejme na konzolich taky chtelo v cz, ale proc ne Assassina? Vzdyt tam je toho textu taky nemalo a kdyz si ctes i ty historicky realie, tak je toho tam ke cteni hafo.
      • Miserius
        Tak samozrejme, nerikam ze je to na skodu *3* Jen ze by se nasly mnohem potrebnejsi hry pro preklad
        • To prave bude mozna zalezet na tom, jak dobre se bude Assassins III v cz u nas prodavat. Protoze doposud delali na konzole hry v cz jen takovy akcni veci, kde to nebylo moc narocny na preklad (Crysis 2, Dead Space). Assassins III (pokud vim), je prvni vetsi hra na preklad, kde je toho tam textu hodne, takze jestli bude mit uspech, treba se dockame prekladu vic :)
          • Jeste sporty a uncharted 3. Zda se, ze v cesku roste prodej konzolovych her, coz se divim, teda, pac nakupovat v zahranici vyjde levneji. A nebo statistiky poctu ceskych hracu ziskavaji jinym zpusobem, mozna pres psn? Kazdopadne spis nez rozsah textu je vyznamnejsi predpokladany pocet prodanych kusu, minimalne v pripade existence pc lokalizace. Protoze pak jsou hlavni prekazkou administrativni bariery nez samotna cena prekladu.
          • V zaklínači toho podle mě bude víc.. :) Doufám v skvělé prodeje *8*
  • B.o.b
    Tak to je paráda *4*
  • prudislav
    Konečně i víc češtin na konzolích. Jde to sice mimo mě ale já vám to přeju :-)
    • *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit