Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne, Ubisofte, nedokazes to co Larian. Nezkracuj to.

Nejaky oblek zas videl ze Lariani zkratili a ze hraci to miluji tak si rekl "my to ale taky dokazeme!" a pravda bude takova ze to beztak bude propadak.

• Derp_1337

Tím myslíš typický "Ubioftí propadák", kde většina hráčů nadává, ale stejně se prodá několik miliónů kopií hned první měsíc?? Myslím, že takový propadák Ubisoft vůbec nebude pálit.

• Na tvem prispevku nejvic boli ze mas s nejvetsi pravdepodobnosti pravdu...

• Derp_1337

Jo, je to smutné. 

Už vidím ty komentáře, jak lidi nádavají, že si to koupili v předprodeji a nebo Day 1 a jak to stojí za houby. Ale nikdy ty lidi nenapadne, že by třeba měli přestat kupovat zajíce v pytli. Stěžovat si, to jo... ale mít nějakou sebereflexi a změnit své chování, to ne.

• Morraw

Jsem zvědav na tu délku. Prý dle interního playtestingu je completionist průchod cca 30h. To je fakt jednohubka…

U “krátkého” AC bych si představoval aspoň 60-80h☹

• MichalJ

Vďaka za to. Pre mňa to je tým pádom prvý AC, ktorý rozmýšľam, že si reálne zahrám. Keby to malo mať 60+ hodín kašlem naň...

• Dvojka měla myslím okolo 20 hodin. Radši budu mít kratší AC s kvalitním příběhem a co nejméně grindících blbostí okolo než 60h AC plné zbytečných misí a grindů.

• Morraw

Věřím, že se lidem kratší AC bude líbit. On stejně ten mainstream, na který je to mířené, to ty desítky až stovky hodin nehraje.

Příběh už je dnes roztahaný mišmaš, ale furt ho mám rád.

Nejvíce mě baví ale to obrovské hřiště, kde se můžu vyblbnout. Třeba cely Odyssey přes 200h.

Budu tak s nadšením vyhlížet pořádný plnotučný díl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit