Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobně mám Desmonda hrozně rád. V absolutně stereotypní jedničce sice kdovíjak nezářil, ale čas od ćasu alespoň hodil nějakou hlášku do placu a trochu mě při tom hraní vzbudil, a ve dvojce je to už jen lepš a lepší. Osobně bych si moc rád střihnul AC v současnosti, třeba právě za Desmonda, parkour v moderním velkoměstě, s fungující dopravou atd.
    • to doufam ne, to by bylo GTA... ikdyz obavam se ze trojka bude v soucasnosti :( Pribeh me taky bavi a zajima ale hral jsem to hlavne kvuli realnym historickym faktum a perfektne vytvorenym stredovekym mestum se skvelou atmosferou. Kde jinde jste se mohli projit po Benatkach v 15. stoleti? ...takze doufam ze to zas zasadi nekam do historie. Jediny co bych skousnul je, ze by Desmond cestoval po svete...Jestli by to hodili treba do New Yorku v soucasnosti, tak jsou u me mrtvi *1*
      • posila
        Pokud by z mrakodrapu trcely tramy a byly mezi nimi zavesene draty, po kterych by se dalo prejit ze strechy na strechu, tak proc ne ;)
  • Jedna z nejpovedenějších herních serii vůbec myslím. Jestli si bude herní kvalitu držet pořád. Klidně ať si dělají pokračování do aleluja. Jen nevím proč se mi zdá že Brotherhood, trošku příběhově slabý, kupodivu mi to nevadilo podle mě tomu ublížilo záměr hraní více hráčů. No a mě příjde nápad z Animusem a Desmondem skvělý. Jak by vysvětlili že v AC je Altair a pak najdenou bym AC2 a hele nový hrdina Ezio. Bůh ví jako slátaninu by vymysleli podle mě ta scifi linka je nutné zlo. Konc stejně bude scifi, a kdo ví třeba nás příjemě překvapí a když né. Ještě bude her.
    • Podle me je tam ten scifi prvek dobre udelanej. Nejdriv jsem zacal dvojkou a brotherhoodama a to jsem uplne nechapal jak co proc atd. Pak sem skocil na jednicku a tam to vsechno bylo perfektne vysvetleny. Bohuzel jednicka me vubec nechytla takze jsem to v damasku vypnul a uz nezapnul. Ale hlavni je ze mi z toho zustalo to vysvetleni. A nebyt toho by me to mozna tolik ani nechytlo kdyby tam nebyly ty scifi prvky dodelavaj tomu atmosferu. Je to muj osobni nazor a rozhodne se ho vzdam pokud mi date naky logicky vysvetleni proc to tomu vadi :)
      • Podle mě taky vymysleli to dobře klici šikovní XD *1*
  • Výborná herní série, koupil jsem si všechny 3 díly a půjdu i do dalšího. Kvalitu si to drží velkou a Brotherhood mi příjde jako plnohodnotná hra než jako datadisk, je tam mnoho nových věcí od 2. Je to pecka a šperkujou to a proto myslím, že kvalitu si hra udrží a podpořím ji svejma prachama. A nikdo nikoho nenutí si hru kupovat. S Uncharted mé nejoblíbenější herní série
  • No a to bylo řeší, že je příběh rozplánovaná trilogie. Teď již máme potvrzeno minimálně 5 dílů (pokud nepočítám spinoffy na menší platformy apod). Nakonec to dopadne jako HL nebo Lost... pořád budou hráče držet pomocí cliffhangerů a pak se ukáže, že vlastně ani sami neví kam to směřovalo a konec bude totální fraška. Docela mě zklamaly. Doufal jsem že aspoň tenhle díl uzavře příběh. Tak teď jen doufat, že takhle nezmrší Mass Effect :-/
    • Jazz
      Ať ho zmršej, alespoň se ta sra*ka Mass Defektská nebude hrát *1*
  • Lidi. Vždyť tu máte další nekonečnou ságu... Sem nic jiného ani nečekal. Podle mě to dojde až tak daleko, že z toho udělaj "mirors edge" (i v čase)
  • Tak procetl jsem si celou diskuzi a rekl bych to takhle. Ezio je 15.st a zacatek 16.st takze jeste je za co hrat. Vzhledem k tomu ze Desmond ma v DNA pamet Ezia tak to znamena ze Ezio je jeho prapraprapra...deda-minimalne 4 osobnosti tam budou. Jen otazka kolik z nich jsou Assassini takze muzete ocekvat 4 assassiny ale klidne jen jednoho. A ohledne enginu: myslim ze se nemusi menit ale AI by chtelo dodelat a opravit bugy.
    BTW: tohle je muj prvni prispevek tady a mozna melu naprosty...
    • Podle mě žádný ... nemeleš, protože s tebou souhlasím. A je fakt, že ten engine je v dnešní době dostačující, s novým CoJ Cartel se to po grafické stránce nedá srovnávat, tamten engine vypadá o dost hůř, ale myslím že to taky bude dobrá hra od UBI.
  • Len by som chcel podoknut, ze ezio by mal prezit..teda prezit do bodu ked uvidim ako pocne dalsieho potomka. Predsa len cela ta pamat je ulozena v dna ktora sa musi posunut dalej. Rovnako ako sme v dvojke hrali chvilu za altaira a videl ak on na vezi predal svoju dna dalej a o altairovej pamaty dalej nevieme. Aj ked v clanku pisete o pravidlach animusu neviem ci myslite prave toto preto som to chcel zo svojho pohladu objasnit. Ja viem ze je to len hra a cele je to nezmyslel ale preco by sa stym v dvojke tolko trapili keby sa teraz nato vykaslali a my by sme videli ako ezio umre a zrazu ma dakeho 16rocne potomka o ktormo nikto nevedel a este by mal spomienky na otcovu smrt. To hadam nespravia:)
    • ales.smutny
      Tak třeba, během jedné z občasných návštev v *kchm kchm*, podniku pro osamělé zabijáky došlo k vzniku oplodněné zygoty a... nu, to je divoká spekulace...ale antikoncepce v dané době...;)

      Nicméně uvidíme, Revelations umožní sledovat Altaira i jinak, než pomocí Animu, takže by asi nebyl problém vymyslet další "systém".
  • Ezia zabít nemůžou, z důvodu, že pokud by žemřel tak vzpomínky na jeho smrt by nemohli přejít do další generace, leda že by jsme se jeho popravy zúčastnily nepřímo v nějaké té ženě ;-)
    • To je to pravidlo Animu, ktery clanek zminuje? Ze se daji extrahovat jen ty vzpominky, ktery v sobe nosil v dobe poceti potomka?
      Nebo o co jde?
      • jde o to že že animus vlastně čte DNA jako by to byla kniha (je to hovadina ale ted to napíšu tak jak to funguje ve hře) takže sledujeme Ezia a v momentě když bude s nějakou spát a ona otěhotní tak už animus nebude sledovat Ezia ale jeho syna který se ještě nenarodil takže by sme vlastně 9 měsíců sledovali co se dělo jeho matce jako to bylo v AC 2 ve vzpomínce na ALtaira tam se taky vyspal (nevim jak se jmenovala) a on skočil z věžě ale kamera zůstala s matkou, takže ano můžou zabít Ezia na koncia to stylem: Ezio se vyspí s nějakou a my už nebdueme hrát za něj ale za ní a uvidíme jak Ezia zabijí nějakej teplářskej bad-ass a my jentak tak unikáme před jeho vojaky ....bummm zamívačka a dvacetinminutové titulky co se nedaj urychlit *1*
        • sakra chlape ty bys mel pred svoje nazory davat pozor spoiler *1*
  • Dúfal som, že už tú príbehovú bublinu uzavrú.....achhhhhhh
  • Odpověd trabantu .. omlouvám se že to není přímo překlep ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit