Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed: Revelations PC asi čeká patch v den vydání
30.11.2011 | levis
27 příspěvků
-
Bez urazky pani novinari, cakal by som od Vas poriadny clanok, a aj dost ostry. Tato jesen-zima pekne ukazala technicky aj kvalitativny upadok aktualnych AAA titulov. Rage (technicke problemy, ignorovanie zakaznikov biedny pribeh, v podstate ziadny mp), MW3 (zasa obsah,zastarala technologia,CoD Elite na PC), Battlefield 3 (Origin, divne banovanie), Skyrim.
Ja osobne sa priznam ze uz pristupujem k nakupu tym sposobom ze si hru ztiahnem a otestujem ci ma vobec cenu si ju kupit a potom si kupim originalku. Cena nie je problem, ale nepaci sa mi, ako zakaznikovy, ked doslova na mna s*ru a chcu iba peniaze. A ak nahodou klesa predajnost tak ma este, ako zakaznika, obvinia ze sa pirati a neberu ani do uvahy ze ludia mozu byt aj zhnuseny a proste nekupovat tieto polotovari. Preco sa do tohto stavu trochu neobujete a ako novinari nespachate nejaky clanok. Docela by ma aj zaujimalo co je v pozadi, lebo uz neverim ze to su len financne problemy a kriza. -
No jo piráti už mají hru ale co je asi nejvptimější už i ten patch. Řekl bych že v distribuci her by se ubisoft mohl od firmy Skidrow leccos naučit *1*
-
a kupujte pak tyhle shi*y...
-
Nechapu ze v predeslych dilech se vpodstate zadne bugy neobjevovali..a nahle jich tu par je.Co se stalo? *3*
-
Tak já už mám dohráno a v pátek se těším na MP, nevím proč, ale v Revelations se mi líbí víc než v Brotherhoodu.
-
-
Nejsi sám :) Asi je to tím, že R je mnohem odlišnější od druhého dílu než BH
-
-
A piráti to už mají dávno dohrané, to jen my platící stále musíme trpět vrtochy vydavatelů... *11*
-
-
Jo, ale piráti nebudou mít to bezva triko a plakát, co k tomu dostanu, až to přijde :D
-
-
To triko se ti po prvnim vyprani rozpadne.
Nebo jeste pred nim : P -
-
Uvidíme. Připlatila jsme si oproti games jenom 80 korunc (chtěla jsme to kupovat tady, ale..ty veci! :-/), to se dá přežít. A budu tu mít už druhýho Ezia na stěne...:D Nejvíc mě štve, že na tom triku jsou hezký červený křídla na zádech, kde já mam vlasy...
-
-
Vlasy dolů! Křídla jsou důležitější! :)
-
-
Praví hrdinové seno nepotřebují! Praví hrdinové se totiž nebojí smrti.
Kousky takových hrdinů ale často končí na jiném místě než kde končí jejich hlava. -
Praví hrdinové skáčou do sena ze 100m!
-
Létání je pro sraby! Praví hrdinové přece skáčou po střechách!
To tě v AC nic nenaučili?! -
Kdyby se na těch křídlech dalo létat...
-
-
-
Bohužel jsou většinou tyhle reklamní trika opravdu špatná, ale tak uvidíme. Není to pravidlem.
-
-
Ja uz videl : )
Frajerinu jsem v nem nehonil, dvakrat ho mel doma a na spani, a uz jsou snad vsechny svy venku.
A to jsem v ty posteli nedivocil, a hulkovskou promenou v tu dobu prosel jen jednou...
-
-
-
-
Kapitán Morgan *15*
-
-
Som fakt zvedavy, ze s cim novym pridu, lebo pomaly, ale iste zacina byt AC linearne.
-
No, jsem zvědavej, jak si tenhle díl povede... Teď nevím kde, ale někde jsem viděl už videorecenzi (možná Replay?) a moc se to nelíbilo...
-
-
vzhledem k tomu že věčinu času budeš hrát za Etzia tak se mi to taky nelíbí.. tuhle krajkovou dobu vůbec nemusím.. První díl se mi líbil moc ten zbytek nuda..
-
Vzdyt recenze uz byly vsude. Ted teprve vychazi jen PC verze.
-
-
Já jsem PC hráč čili recenze na ostatní platformy mě nezajímají. Navíc u této série jde čistě o zvědavost, nehrál jsem ani jeden díl, ale o scénu se zajímám a sleduji ji.
-
-
Takze te zajima "jak si tenhle díl povede" ve smyslu konverze?
Vot eva
-
-
-
-
Doufam, že až si to po novym roce konečně zahraju, tak už to bude pořádně opatchovaný...
-
-
Jsem zvědavej, jestli se také zvedne taková tsunami nevole jako u Rage... *15*
-
-
Lenže Rage bol hneď po vydaní pre niektorých absolútne nehratelný a tu sa opravuje akurát pŕa chýb...
-
-