Přejít na výpis diskuzí
Assassin's Creed: Revelations uzavře cyklus, trojka bude „nanovo“
12.5.2011 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Tak nejdřív jsem byl z Revelations strašně zklamaný, už jsem ten třetí díl očekával ale přeci jen apokalyptická masáž příštího roku prodá závěr "trilogie" motající se okolo apokalypsy lépe.
Jen se musím pozastavit nad tím co by lidé rádi. Pořád se mluví o nových lokacích atd. No jistě prostředí celou sérii jasně definuje ale přeci jen jde hlavně o Desmonda i když to ani sám UBISOFT nedává moc najevo. Nemyslím si, že třetí díl bude čistě jen za něj, ale věřím tomu, že se v Revelations naučí prostupovat genetickými vzpomínkami bez animu (přeci jen už je to naznačené) a budeme jaksi skákat tam, kde se to zrovna bude hodit :-P.
BTW. Při prvním hraní Brotherhoodu jsem pořád čekal kdy se za Ezia vrátím jako dědeček do té krypty (když se dostává Desmond do vily a zahlédne ho) a ejhle, ono v celé hře ani zmíňka. No tak se to pravděpodobně konečně dozvím :-D -
Já bych klidně trochu víc rozjel Desmondův boj v současnosti, tak jak to bylo na začátku 2ky. Aby se to prolínalo s postavou v Animusu. Přece mu tam říkaj, že co se naučí Ezio umí i Desmond v reálu, takže tímhle je slušně zaděláno a vývojáři vědeli, kam se bude celá tahle parádní hra na zloděje a vrahy ubírat.
-
Všichni chceme Prahu! Třeba za Rudolfa II.
-
-
Já bych sice třeba Prahu bral taky, ale ty trpíš schizofrenií, že Vy všichni chcete Prahu? *1*
-
-
Ne, jen se tu tak hezky zmiňuje, že jsem to prostě musel napsat v množném čísle. :D
-
-
-
Mno já bych osobně uvítal i Japonsko :) v 16. století nebo tak nějak :). Křesťani se tam taky cpali takže je zabíjet jako ninja či samuraj by mě bavilo a škoda že takové hry nejsou ... (nebo o nich nevím) hl. ať nedělají už součastnost na tu nemám vůbec chuť her je tu dost ohl. tohodle tématu ..
-
Ze by byl treti dil bez Desmonda se mi zda jako blbost. To by bylo, jako natocit Star Wars: Navrat Jediho bez Lukea Skywalkera! :-) Jestli chteji jeho pribeh nejakym zpusobem zakoncit a potom zacit "nanovo", stane se tak spis v AC3, ne? Znacka AC ma obrovsky potencial a trojkou to myslim nekonci. Uz jenom ta masaz od fanousku na ruznych forech - ten by chtel divoky zapad, dalsi zase Pariz, Londyn, Prahu, carske Rusko, Egypt, Mexiko za dob spanelske kolonizace... uff. Ja to vidim jeste tak na 3-4 hry...
-
Nevím, proč tu sérii ukončovat, je ještě tolik nevyužitých prostředí: Rusko, Praha, Londýn, divoký západ. A doba? No nevím osobně bych nedoporučoval přehoupnout se přes 18.té století. Splinter celů, Hitmanů, Metal Gear Solidů, Gorky Zerů tu přeci máme spousty a západních evropských měst jsme si moc neužili. A pokud jim to nedá a zasadí to do současnosti, hlavně ať to nedají do ameriky. Paříž, Londýn, Berlín, jen ne New York. A taky chci vidět jak se poperou s otevřeným moderním městem co se týče pohybu. Auta? Jen ne jako v Just Cause, Mercenaries, Total Overdose nebo Saboteur. Pokud by byl jízdní model a poškození jako v GTA nebo v Mafiích tak prosím...
-
-
Přijde mi, že lidi, kteří píšou o tom, kdě všude by chtěli, aby AC bylo, tak si myslí, že AC je jenom o tom, podívat se do nějaké určité doby na určité místo...
-
-
(Amylee) Bereš mi slova z úst.
Ano, v týhle hře částečně jde o to kouknout se do určitého města v určitý době, ale TO je jen malá "role" v celý hře. Tady jde o Altaira, Ezia, Desmonda, Assassiny, Templáře, artefakty, 2012 a Animus.
Bože, jsem snad jedinej kdo hrál všechny tři díly? -
-
Já to hrál taky, ale asi to tak neprožívám.... *2*
-
Koukam, že my se často scházíme v názorech na tuhle hru. Buď jsme jí jako jediní hráli, nebo to jediní tak prožíváme :D
-
-
Nemyslím si, že ji prožíváš moc. Spíš ostatní ji hraji bezmyšlenkovitě a čumí jen na prostředí a jak co nejefektivněji zabít nepřítele, ale nečtou mezi řádky. Zbytek je jen pro ně prostá hra, které nevěnují pozornost. Je to pro ně historické GTA ...
-
-
Po sléhdnutí dokumentu Zeitgeist bych i věřila, že je ta "nadnárodní společnost, co chce ovládnout svět" existuje....
-
Ono to je historické GTA... y ten příběh povyšuješ nad GTA, ale to taky nem špatný příběh. Hlavně je uvěřitelnější a skromnější, než nějaké nadnárodní společnosti snažící se ovládnout svět. Jediné co je na něm origo je Animus, takže bych z toho nedělal nějaký zázrak. Prostě je tam jen aby ta hra měla smysl...
-
Možná přeháníš, ale tady na mě působěj tak, že s tebou souhlasim. Mě je docela jedno, kde se to odehrává, já na tom mam ráda ten příběh.
-
"Cist mezi radky"? : D
Hmmm... Spis mozna ostatnim pripada cela ta fantasmagoricka animus linka jako nejvetsi slabina hry (muj pripad).
Casem jsem se to teda vicemene naucil akceptovat, ale porad mi to prevazne kazi atmosferu, a pripomina hloupy konspiratorsky pohadky...
A z toho co pises nakonec to vypada, ze by ses na GTA mel podivat i jinak, nez po meste prasicimu jankoj pres rameno. ; )
-
-
No ale prostredi, kde se AC odehrava tvori preci podstatnou cast hry. Nechci ted znevazovat pribehovou linku, ale abych pravdu rekl, kvuli pribehu samotnemu bych AC nehral. Urcite me zajima, jak to cele dopadne, ale AC jsem si oblibil kvuli atmosfere, ktera ma zaklad prave ve mestech a dobovych realiich, ktere autori s velkym smyslem pro detail do hry zapracovali. A nejvic jsem si uzil prave mesta, ktera jsem navstivil v realu (Benatky, Florencie, Rim...). Je to proste jiny zazitek, nez behat po meste, ktere znate jenom z pohlednice. Nemuzete se proto divit, ze spousta hracu by si s radosti zabehala v nejake sve oblibene metropoli v urcitem casovem obdobi.
Vy dva si prozivate pribeh, ja si zase uzivam atmosferu. A verim, ze nejsem sam. -
-
Mahcake: Nemusím hledat článek, to každý vidí. Příběh za Desmonda je zajímavé zpestření, ale pokud by se už mělo hrát jen za něj, tak to bude tragédie. Vznikl by klon GTA, Splinter Cell a Mirrors Edge a kdoví čeho ještě. Nechápu proč by každý chtěl bourat tradice. Navíc druh dnešní zástavby moc assassinovi nepřeje. Budovy se staví dál od sebe, jsou vyšší, stěny jsou hladké, bez nerovností a nedá se tak kde pořádně šplhat. Všude jezdí auta. Nakonec by se dalo běhat po střechách stejně jen v historických centrech a jsme tam kde jsme byli. A nerad to říkám,ale bojím se jak by si Ubisoft poradil s dopravou. Z městských akcí měli zábavný jízdní model jen GTA a obě Mafie. Just Cause, Total Overdose, Mercenaries i Saboteur sem hrál taky a autům jsem se vyhýbal co to šlo. Tak mizerné ovládání jako v těchto hrách sem neviděl.
-
V AC aby byl příběh nutné zlo, to až bolí číst. Pro mě je AC jednou z nejlepších her současnosti právě kvůli tomuhle "nutnému zlu". Zajímavé....
-
Predne se dej odehrava z 90 % v minulosti a 10 % v soucasnosti za Desmonda. A jak pise Crook nize, pro dost lidi je ten fantasmagoricky pribeh jenom nutnym zlem. Navic se muzeme lehce zamyslet nad tim, zda mesta v podstate tu hru netvori: Myslite si, ze by se hra tesila takove oblibe i kdyby slo pouze o za sebou jdouci pribehove mise v omezenem koridoru (treba jako flasbacky z Benatek v Brotherhoodu)?
Jinak zamer tvurcu, udelat hlavni postavou Desmonda a vse ostatni zobrazit pouze jako jeho vzpominky zhmotnene pres jakesi virtualni rozhrani, zcela chapu. Nejenom ze muzou lusknutim prstu stridat lokace, muzou celkem nenasilne ohranicit herni plochu neproniknutelnou stenou (kde dojte k desynchronizaci). Taky si nemusi lamat lhavu s presnosti map mest ci velikosti pamatek, protoze, jak vime, vzpominky nemusi byt prilis presne... -
Tethrewe,Tethrewe,Tethrewe......
Najdi mi prosimtě článek o tom, že AC je čistě JENOM historická hra a buď tak laskav a zahraj si nejdřív 2 a Brotherhood než napíšeš něco o tom, že Desmond neni "podstatná" postava hry. -
Souhlasim s tebou. Hlavní dějová linka za Desmonda mě ani moc nezajímá. Tohle je hlavně historická hra a já doufám že to tak zůstane. Je to podstata té hry, ne nějakej Desmond. Ani v trailereh ho moc nebylo. Tam lákal hlavně Altair u jedničky. Troufnu si říct, že Desmond je jen ozvláštnění a záminka jak střídat hl. postavy a doby a prostředí. Nicméně je to skvěle zvládnutá záminka.
-
-
To je pravda, ale myslim, že to bude obojí. *1*
-
-
-
No, rozhodně je to jedno z jeho největších lákadel, podívat se do nějaké historické epochy. Upřímně, příběh ze "současnosti" ve hře není nijak zázračný a kdejaký pisálek o konspiračních teoriích by dokázal napsat mnohem zajímavější příběh než kombinaci NWO, Iluminátů (ve hře Templářů) a Anunnaki.
-
-
Mimochodem Hairy_Ass nechodíš náhodou na NDR.cz?
-
-
Ano! *1*
-
-
Já to věděl, že sem to jméno někde viděl a podle toho co vyjadřuje mi hned bylo jasný kde se ujistit *4* *12* *4*
-
-
-
To sem měl na mysli. Her ze současnosti je tolik, ale být Assassin v Anglii v 16. nebo 17. století by byla příjemná změna. Nechápu, kam se tvůrci ženou, pokud je pravda, že půjde jen o trilogii a ukončí to současností. Koneckonců Brothers in Arms měl být taky trilogie a konec Hells Highway naznačil něco jiného. Proč zabíjet dojné série, když to lidi baví?
-
-
A o čem je tedy? Vždycky to byla hra z historie a honosili se městy. Já doufal e nezůstane jen u turbanistánů. Osobně takovéhle prostředí nesnáším, ani prince of persia nehraju. A oni se chtějí s revelations zase vracet na blízký východ...
-
-
-
Už se moc těším, jen škoda, že tam nebudou autoři Tisíc a jedna noc, ("seriálový hit" tv Nova z turecka, pro ty co neznají) strašně rád bych jim prořízl hrdla.
-
Zbavit se Desmonda by byla hovadina. Možná, že trojka bude už jenom čistě za Desmonda a ze současnosti, vzhledem k informacím v článku.
-
-
a tak to aj bude...uz ked som hral prvy diel tak som to predpokladal a zatial tomu vsetko nasvedcuje
-
-
Jo, smeruje.
Otazka je asi akorat, kolik dostane Desmond prostoru.
Fakt by to asi klidne vystacilo na celej velkej dil.
-
-
A to by aj mohlo byt fajne!
Herrsvec... Historickejch metropoli neni nikdo dost, ale... ..jo... nebranil bych se ; P
-
-
Rad bych assassin creed v moderni dobe
-
neviem co trepe ze sa Desmonda zbavime...ten pribeh vzdy bol a bude o Desmondovom poslani zachranit svet...aj ked on sam vie este pramalo o tom ako to urobit. kedze to ma byt trilogia tak Desmond bude urcite hlavnou postavou tretieho dielu