Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Na to, že se to má odehrávat v době, kdy byl Londýn bez diskuze světovou metropolí #1, mi výběr záporáků přijde docela přízemní. Oproti tomuhle vypadá zápletka z AC2 jako globální spiknutí... *15*
    • s každým dalším dílem jsou mi templáři víc a víc sympatičtí a fandím jim, aby zatočili s tou assasinskou svoločí *1*
  • Lukyz
    Už mě celkem nebaví to vyobrazení Templářů jako nějakého arci zla a Assasínů jako těch hodných, u AC2 mi to ještě nevadilo, ale brkat na tu samou strunu už po osmé?
    Byl jsem příjemně překvapen u AC: Rogue, které mě zatím po AC2 bavilo nejvíc a doufal jsem, že se to třeba nějak podepíše na nových dílech, ale zatím to vypadá na klasicky tupé zlo vs. dobro. *7*
    • Jack1947
      Cuz Brand is hype!
  • Od prvého assassina sa znova stráca v dave a nebehá ako klaun.
    • nekromant33
      a může mlátit a zabíjet ženský, goty
  • Beru stranou, ze je to Assassins creed atd., ale fascinuje me, ze samotni tvurci o hre prozradi tolik, ze pak z te hry uz skoro nic nemam...
    • Protože ty zas*aní tvůrci hry Tě nutí sledovat jakékoliv novinky o hře, že? *7*
      • To ne, ale tak projizdis games a najednou zahlidnes titulek "...sedm cilu". Dobry, takze vim, ze hra ma 7 bossu. Takhle se tuhle dozvis, ze je tam 7 bossu, jinde zase, ze budes mit postavu X ktera te bude doprovazet, a postupne ti z te hry zbyde nudnej grind pribehem, kterej uz jsi jednou slysel.
        • Opět, pokud Ti vadí, že budeš mít "zaspoilerovanou" (jako fakt, tyhle příklady jsou totálně slabý) hru, tak doporučím přestat sledovat herní weby.
  • Jack1947
    Nevím ten obrázek mi připoměl Watch dogs což je zlé znamení...
    • Proboha, co ti na tom připomíná watch dogs?

Ps. s tím že to byla sr*čka souhlasím
      • Jack1947
        Jen ten obrázek lol... něco podobného jsem už "někde" viděl. *3*
  • Graficky špička jako vždycky, těším se na nový mechaniky a kam posunou příběh!!
    • tak na jednu stranu je tvoje euforie hezka, ale ja při ni obracim oci v sloup *7*
      • Jack1947
        Stačí mrknoiut na nick a je vše jasné... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit