Přejít na výpis diskuzí
Assassin’s Creed IV: Black Flag bude na PS4 bez loadingů
10.5.2013 | Adam Homola
58 příspěvků
-
Je to sice pěkné, ale mě nejde o ten 10 sekundový loading jako o kvalitě té hry. Zatím AS IV vypadá hodně pěkně. Mám Ubisoft rád, tak ať si to nepokazí !
-
Víte proč nehraju na PC ? Vůbec mi nelíbí zdejší komunita Pcčkářu ne jen na games.cz ale všude,furt se jen hádáte jak děti a to dokážou být uplné blbosti :) neříkám že všichni ale většina ano.Těch důvodu je samozdřejmě více ale tohle je opravdu... *13*.Pořád jen řešíte jaké nové Hw si koupíte a jak mocně budou hry vypadat,my konzolisti takovej problém nemáme mi se spokojíme podle vás s Low-end.Kde jsou ty časy kdy se hledělo na Hratelnost a ne na Grafiku ?
-
-
Nemel nesmysly. Ja sem pc hráč a konzole mam moc rád. Kdybych byl vic bohatej, tak si konzoli hned koupim a zaparil bych Rayman Origins, Dragons dogma apod.
Na druhou stranu me serie jako God of war, Uncharted, Halo, Gears of war, whatever... nechavaji chladnym. -
"proč nehraju na PC ? Vůbec se mi nelíbí komunita Pcčkářu"
facepalm
-
-
Ti se s chutí rozpovídali nejen o tom, jak je PlayStation 4 úžasná konzole a jak na ní budou hry lepší.....vsetko je uzasnejsie a lepsie nez 5r stary kus hw dufam ze teraz tu budu max 2-3r
-
-
Imo realisticky odhad je tak minimalne 5 rokov, ale vdaka pamati konecne na urovni to nebude take utrpenie.
-
-
Co k tomu více dodat? Snad jen to, že po PS1 tu bude konečně Playstation, který bude zase lámat rekordy v prodejnosti.
-
-
Tak to jsi asi zapoměl na nejprodávanější Playstation 2.
-
-
Bohužel po AC III, už jim moc ty nový díly nežeru...
-
Rok 2010, Mafia 2, plynulý přechod bez loadingu na PC, XBOX 360 i PS3 z interieru do exterieru a naopak. Pánové z Ubisoftu se chlubí shnilým ovocem. Radši ať to stojí za to!
-
-
Presne tak *5*
-
-
A nieje to jedno ci tam budu alebo nebudu loadingy ked aj tak kazdych par minut tam bude ukazka?
-
-
no ale behem ty nepreskocitelny ukazky se to stihne vsechno naloudovat oh jak uzasna ps4 je skoro jak 5let stary pc
-
-
No ty si dobrej blbec *1*
-
kdyby sis ten pc sam platil tak bys byl rad že se grafika tak rychle diky konzolim neposouva dopredu
-
no ty seš teda ynteligent, odkud jsi vylezl? Ze zadku šéfa nvidie? PS4 se bojíš protože dobře víš že tvůj kompl už nic moc neutáhne a na nákup konzole ti rodiče nedají peníze, tak nezbývá než pomlouvat a pomlouvat. *7* *6* *7* *5* *11*
-
-
Demon Souls, Dark Souls - nejlepší dvě hry posledních deseti let víc k tomu není co dodávat- jen škoda,že nezůstali jen u konzole jelikož někteří pc hráčí si tohoto klenotu neváží což je opravdu s podivem.
-
-
dark souls je dobra hra prave ji hraju, akorat škoda že primo vybízí k podvadení - farmení levelu a resetovaním kostlivcu anebo zombiku u ohniste. Ono kdybych chtel tak mam za chvili level 100 a pak jde cela ta slavna obtiznost do haje a zajimalo by me kolik lidi to hraje poctive, asi moc ne
-
-
aha jistě to hraješ: v 00:16 tě to ještě bavilo a v 00:25 už píšeš že tě to nebaví *6*
Předpokládám žes ani nevylezl z Undead asylum a pořád jen zabíjíš ty první zombie co se nebrání *5*
Ehm co takhle si vzít do tmy lucernu, (pravda je to svítící hlava, ale říkejme tomu lucerna) nemohu uvěřit že tam vážně chodíš po tmě a necháváš se zabíjet.
+ myslím že tam je kouzlo ktarý ti nad hlavou vytvoří kouli světla -
Takže ses lekl tmy a šel ses schovat mamince pod peřinu? To tvoje farmaření je vtipné jelikož od toho tvého 100+ levelu potřebuješ přes 60000 duší a ti kostlivci dávají jestli 200 duší.. mno tady nás někdo tahá za fusekli. Jinak jestli ji v té polovině teda - tak to určitě máš cast of light - já ti to přeložím - to je kouzlo na vyvolaní světla čili se nebudeš bát tmy a můžeš hrát dál. Jinak zkušenosti s farmařením mám poměrně malé - na NG++ jsem nebyl schopen dát Black Dragon Kalameet (nejsem žádnej skill *3*) takže sem chvíli farmařil v Ariamisi - tam jak se killují ti slizcí s oštěpami pomocí pyromancy flame a po jednom levelu mě to přestalo bavit. PS.: Miserius - taky si myslím, že je o malinkatý kousíček Demon Souls lepší než Dark Souls.
-
proč bych na to nemel už jsem asi nekde v polovici možna se k tomu ješte vratim. a jo je to težky a ten kdo delal tuhle hru je japonskej uchylnej sadista. jak jinak si vysvetlit treba tom,b of giants kde bojujete s obrovskymi kostlivci v absolutni tme nad propasti a navic ješte ostrelovani snipery. ten japonec co to delal ma asi nejake problemy doma s manželkou tak se potreboval ventilovat ok.
ja to hrat nepotrebuju nejsem hlupák... -
Ale tak to prave neni, neodvyji se to od tvojeho levelu :D Jestli tahle hra o necem neni tak o farmeni, za farmeni clovek plati smrtí uz od druhy tretiny...Jediny kdy se vyplati farmit je ke konci... Ale chapu, ono to neni pro kazdyho, je to proste tezky a nemas na to, normálka
-
me to hubu nenamele a ja tohle nedelam, navic to uz ani nehraju protože me to prestalo bavit. navic bych nemusel farmit zombiky ale proste tezsi prisery ktere davaji vic duší a bosse bych dal na par hitu
-
Zabijenim kostlivcu si 100levelu neudelas ani za rok...casem se tak zvysi pozadavky dusi na level up ze te to prestane bavit, takze si podvadej (kdyz te to vybizi *7* *7* ) ale bude ti to prd platny, budes vysokej level, noob, nebudes moct privolat pomoc protoze budes proste velikej level na bosse a hotovo
Todle to tvoje "podvadeni" delaj akorat zacatecnici s prvni postavou, zjistis ze to vubec neni o tomhle...ale je to dobre ze ti to namele hubu, podle toho jak tu mluvis
-
-
Tak Demon Souls je podle me lepsi a ten na pc neni :)
-
-
mě se líbí jak Veskoslav pořád zdůrazňuje hloupý trole--- kolikrát to tu už na games.cz napsal by mě zajímalo...PS. Tak co Vesko už máš pro mě ty achievy z Dark Souls?
-
Co to zase meleš za blbosti hloupý trole? PS4 ani nedožene můj současný pc a to je už půl roku starý.
-
-
a co si na něm zahraješ? nic jen sr*nce od bližardu
-
-
Demon Souls, Dragons Dogma, Rainbow Moon, Resonance of Fate
-
2ggg
nepovazuju se za nadhrače ale na druhou stranu nechci ani povrchni zabavu. kdyžtak napiš co tak užasneho paris ty, asi AC, nebo tu mlatičku superman contra fantomas že jo -
2miserius
ja si priznam ze se muzu mylit, kdyztak me pouc jake hc rpg mas na mysli ale pochybuju ze jich bude spusta, kdyžtak nejaka vyjimka co potvrzuje pravidlo. -
vždy když slyším joeho a ostatní retrohlupáčky věty typu "super klasické hardcore RPG které jsme si zplatili na kickstarteru" musím se smát. Pořád o sobě mluví jako o nějacích nadhráčích jen proto že nemají na to hrát AAA tituly, ale ve skutečnosti jsou jen pokritečtí blázni
-
Ale Joe, na konzole vychazi neskutecna hromada ultra hardcore her (spousta z nich hlavně z Asie)... Pokud jsi konzole videl akorát ve výloze a obcas si prectes platformy u CoD a podobne neznamena ze jsi znalec vsech her
-
p.s.
zahraju si treba planetary annihilation nebo supr oldscholl rpg-čka ktere jsme si zafinancovali my sami hráči, vam zustane jen mainstream od velkych spoločnosti zamerenych na zisk -
typicky konzolista je predstavitel mainstreamu ktery vyžaduje povrchni a nenarocnou zabavu a neni ochoten u hry premyslet nebo se nejak snažit. a pro tyhle lidi jsou delane i současne hry a ty jsi jeden z nich
-
To že jsi takový hlupák a nevíš, co všechno vychází na pc, to není můj problém hloupý trole.
-
už aj ten pomaly bude prechádzat na konzole...
-
-
blablablablabla
-
-
-
-
-
Wow ... PS4 zvladne pouzivat Streaming ... no jako PR lakaldo urcite zajimave.
P.S.: Streaming (tedy hrani bez loadingu) mela uz spousta her a to ze tam neni loading na to bych moc nesazel, jen tam v dobe loadingu bude nejaka animacka, aby si toho hrac nevsiml. -
furt čtu black fag *15*
-
A na PC bude loadingování?
-
-
na PC uz neni davno ted to zvaldne i ps4
-
-
Na pc to je, zvlášt u her jako je tahle, to znamená port z konzole ale ty nahrávací časy jsou kratší, ale loading tam pořád je. Pokuď PC verze AC4 bude port z PS4 (protože je jasné že to port bude) tak by se loadovalo jen na slabších PC.
-
-
Kdyby jsi četl, co občas Ubisoft píše, tak by jsi věděl, že se primárně vyvíjí na high-end pc a následně bude konverze na konzole.
-
-
A proč bych to četl? firma která nemá pdporu v českém jazyce ale jenom v polském, to nemyslíš vážně. Nevím proč bych měl sledovat jejich web nebo přímo tu hru, stejně bude jako ta předtím a ta předtím.
-
-
od konzoli na architekture X86 se neda hovorit o portu leda tak uprave pro PC vse to bude na jedno brdo pro konzole se to omezi uberou ojekty zmensi dohlednost daji se mensi textury a PC pak bude mizt hry v plny palbe a kazdy si nastavi uroven grafiky podle sveho hw....
-
-
Blbost jen PR masírka, pokuď hra není vyvíjena na každou platformu zvlášt ale portuje se třeba z ps4 na PC pořád je to port, a je jedno jak moc je hw v ps4 podobný PC.
-
-
-
-
podle toho jakou sunku budes mit *3*
-
-
Žádnou a žádnou konzoli nikdy mít nebudu... *3* Opravdu nechápu tvojí reakci...
-
-
To asi proto, že nereagoval na tebe. :-*
-
-
-
Spíše se obávám jestli PS4 se nerozteče :D
-
-
Ked bude next-gen chroupat nové hry za 5 rokov tvoj komp bude mat hodnotu 500 kč...
-
-
a to som o 500 kč prehnal:D
-
-
spíš se s příchodem next gen rozteče ta tvoje šunka co máš doma *5*
-
-
myslis tu co sem si skoro pred rokem sloziil za necelejch 20k a doted jedu secko na high? O procák 3,6ghz * 4 real jadra starost nemam, moje 2TB a 500gb disky taky este neco daj, 16GB rychlý paměti pokud vim sou este ted ok, jen ta graficka karta mno... je mozny, ze si za rok zas koupim stejnej mainstream jako pred rokem za 5k, a to bude znamenat, ze jedu dalsích X let secko na max. :D:D:D
-
-
před rokem, za 3 roky to bude poruchová šunka. Můžeš směle vyhodit dalších 20 000,-
PS: to tvoje všechno na max. no pokud hraješ tetris tak ti i věřím, ale už vidím jak jedeš ARMU 2 nebo poslední total war na max s 60FPS *5*
-
-
Zalez do kanálu trolle.
-
-
nemůžu, všechny stoky a kanály jsou plný pcčkářů
PS: jinak proti pc nic nemám, na ničem jiném bych si total war nezahrál, ale ty pcčkářský kecy mě prostě baví *7*
-
-
-
-