Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • >závodní automobilová simulace
    >hra na konzolích
    pick one

    Ten článek je vtip?
  • keby pc warez race kupovala ac, mohli nedorobene veci dotiahnut skor. takto to radsej spravia na konzole :D
    • hodnocení trollingu: 0,3 / 10.
      Verdikt: vzhledem k tomu, že jsi neobstál ani jako internetový troll, budeš v reálném životě asi hodně velký zoufalec. Skok pod vlak je nejspíš jediné východisko
  • nějak toto rozhodnutí nechápu, AC je mimojiné velká modovací platforma a to na konzolích jaksi fungovat nebude
    • you dont say.. proc ne? proc nevydat zaklad a pak hromady dlccek a nahrabat ? ze tohle jeste dnes furt prekvapuje.
      A i kdyby, driv nebo pozdeji bude i pcars plny modu na PC ze kterych konzole nebudou mit zhola nic.
      neni prekazka
      • neplet si Mod s DLC. na project cars nikdy zadny mod nebude. protoze SMS to nepodporuje. stejne tak jako na konolich nebudou mody pro AC. pokud nebude nejakej funkcni workshop.
        • OMG nejsem d3ment :D myslim tim proste pridany obsah, je jasny ze nemuzes sam modovat na konzoli, ale proste tim ze to nejde je pro ne vetsi potencial vydelat penize na tom ze novy veci budou ve forme omgsamozrejme ne modu ale DLC.
          got it ?
          wasted time.
          • Až na to, že část DLC pochází přímo od moderů (Cobra, Miura, Quattro, Corvette a kdo ví co ještě) , od kterých Kunos věci odkoupil... Tudíž bez moderů by těch DLC bylo míň... Nemluvě o spoustě skvělých tratích, které jsou jen jako mody a ty na konzolích nikdy nebudou.
          • a neni lepsi nazvyvat veci pravymi jmeny, nez ze sebe delat blba? no budiz. tvoje vec
      • you dont say... ty nejsi loleq, ale picuseq
        • a ty si kdo ? *1*
  • me spis stve ze na games nikdy o assetto corsa nepisou a to jsem je nekolikrat upozornoval ze by se meli o tomhle simulatoru aspon obcas zminit .ale jak to ma vyjit na konzole tak hned novinka :-D hnus
  • ale to neni mozne. assetto na games.cz? asi snim nebo blbe vidim. hlavne prosim na to nedelejte recenezi, kdyz vidim vase hodnoceni arkady Project CARS, ktere vy rikate simulator, v pripade assetta by vam nestacilo ani cislo 19 z 10 ve srovnanim s PC...
    • Lukass
      Tak Olejnik to recenzoval po 18 hodinach hrani, to zvladl odjet s bidou dva sampionaty, a multak ani nezapl.
      V gameplayu se pak divil ze mu auto na mokru nedrzi :-DDD Odbornik na recenzovani zavodnich her jako vysite.

      Me Project Cars bavi, a co se tyka zabavnosti a pocitu ze zavodeni je na tom lip jako Asseto ktery me vubec nesedlo.
      Vsechno je samozrejme muj subjektivni nazor.
      • s tim ja souhlasim. ten celkovy pocit z jizdy je uzasny. takova slajfa pri stmivani a s progresem casu a deste, to je porrno. to abys italy proklel v tu chvili, ze v AC neni noc ani pocasi. to do ted nechapu. ale jizdni model je podle AC otresnej a nechyta se na nej. PC jsem mel od zacatku roku 2013. a i pak jsem to koupil. v plne hre mam 18 hodin a za ty jsem poznal, ze tudy cesta pro me nevede. ja chci auto ridit a ne slepe tocit volantem. tam kdyz potrebujes zatocit vic tak proste zatocis a jedes. nic se nedeje, zadna ztrata adheze nic. i presto malo co jsem tam nahral, jsem byl dvakrat na 3.miste ve svetovym zebricku jedenkrat s GT3 podruhe s Cliem. a to jsem hodne spatnej jezdec. u nas na webu to vydrzelo ani ne tri tydny. prvnich par zavodu byl plnej rost, ale pak lidi zjistili na co skocili a dnes ve stredu byli lidi presne tri :D za me hruza des. a to i pres ten veskery hype tipu, zase dalsi real jezdec co trenuje v project cars (hluboky smich). nazval bych to klidne arkadou s prvkem simulace a kdyby to tak bylo i prezentovano, urcite mi nasrali min lidi a penezenek.

        olejnik nevim kdo uplne presne je, ale pokud je to ten co recenzuje "simulatory" ze tretiho pohledu tak vim o kom je rec :)
        • Lukass
          Nejsu zadnej HC zavodi hrac, zahraju jak dobrou arkadu tak sim, nebo semisim. Hraval sem GTR, a LFS.
          PC mam taky koupeny a su spokojene o zadnou HC simulaci se nejedna, ale k arkade to ma sakra daleko.
          Pokud vypnes vsechny asistenty dostanes slusnou semisimulaci ktera je ale sakra, zabavna a to je hlavni.
          Pro me je PC nej zavodni hrou, prave za to jak umi zkombinovat prvky arkady i simulace dohromady.
          Zapnes asistenty mas tezssi arkadu.
          Vypnes je a mas uplne jinou hru.
          Kdyz mam naladu jenom tak zavodit zapnu je dam pohled za autem a jezdim, tohle me Asseto nenabidne, nerikam ze to delam casto, ale obcas jo.
          Vetsinou jezdim cockpit cam a vsechny asistenty off.
          Treba na studenench pneu nemas narok zajet slusne cas, to podle me arkade moc neodpovida :-)
          Ja su za svoje maximalne spokojene, mam ted kolem 50 hodin a bavi me to vic a vic.
  • Proč ne, to se dalo čekat. Doufám, že nezapomenou na podporu PC uživatelů. Nemůžu se zbavit dojmu, že je to pořád ve fázi beta. Samotné ježdění je naprosto perfektní, jen je poměrně málo omáčky kolem. A to nemluvím o AI soupeřů. Škoda, že Dreampack nevydali zdarma pro majitelé hry.
    • Ten online je v AC pořád naprosto tragický, i když lepší než na začátku. Nehledě na to, že od Dream Packu pořád neopravili tu možnost cheatování na variantních tratích, kdy jde nastavit nekonečný grip... otázka chvilky a jim to trvá měsíce.
      • public je nehratelny at je sim sebelepsi. co se tyce cheatovani, to je opruz, ale na serveru muzes nastavit checksum a maji dohrane. nebo jezdit jako ja v lidech a ligach, ktery moc dobre znas :)
        • Tady je právě obrovský rozdíl třeba právě v porovnání s pCARS, kde je public naprosto v pohodě hratelný a je hlavně o tom závodění a zábavě. (Když pominu pit stopy :D) AC pořád někde hází klacky pod nohy a jít si večer jen tak zajezdit, to je v podstatě neproveditelný bez nějakýho vztekání. Doufám, že je to vydání na konzole donutí ty rozbitý věci dodělat, protože zatím se moc nepředřou :)
          • to je jasny. protoze PC je amaterina podle AC, da se s tim jet na hrane velice jednoduse, fyzika je, alespon za me, zprasena. ja mam 18 hodin nahrano, kdyz nepocitam 2 roky early access. a nedam tomu, uz ani minutu. kazi me to racingove navyky a pak jsem v AC nebo iR uplna lama. ano zabavne to byt muze, ale ze simulaci to ma spolecneho tak akorat pocasi.
    • Přesně tak. Je tam mraky nedodělaných věcí. Místo toho začnou řešit konzole. To je prostě neštěstí. Pocit z řízení auta je v Assettu mnohem lepší než v PC. A dělat a ukládat setupy + pit strategy v PC - it is joke ?
      • Delani komercnich her je byznys. Vyvoj takove hry neco stoji a dela se to pro zisk z prodeju. Je logicke, ze se kazdy, kdo na to ma, snazi prorazit na platforme, kde se hry prodavaji nejvic a za nejvyssi cenu.
      • C-BEAM
        Každý podnikatel by to na jejich místě udělal stejně a dodatečné zdroje z konzolí mohou právě pomoci hru dotáhnout.
        • presne tak. navic konverzi bude delat externi firma, takze to skonci jedine prachama. a prachy = vic muziky. at uz v AC nebo AC 2 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit