Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

    Někdy ve slevě možná, nechápu jak po skvělé The Surge sérii přišel takovej downgrade.

  • Morraw

    První gameplay mě bohužel zklamal a dával tušit plasticitu soubojů. Ještě doteď jsem si myslel, že to dělá velké studio a to mám oba Surge v knihovně.

    Odzkoušel jsem to a bohužel souboják mě na první dobrou tolik nezaujal. Dneska už je to někde jinde. Připomíná mi to Godfall. Zatím si to odložím na nějakou velkou nudu, až budu prahnout po mlátičce

    • Derp_1337

      "Zatím si to odložím na nějakou velkou nudu"

      Takže jinými slovy: už to nikdy nebudeš hrát. 😂

      To taky znám, též jsem si spoustu her odsunul do kategorie "možná někdy" , ale v reálu se k tomu nedostanu, protože je na trhu spousta lepších her.

      • Morraw

        Je to klidně možné :) Jen jsem za ty roky hraní zjistil, že když máš chuť na specifický typ hry, tak zjistíš, že jich zas tolik není a proto se někdy vrátím i po letech k něčemu, co bych předtím nehrál.

        Na steamu si nechávám ve wishlistu hodně takových her a už několikrát mě překvapilo, že jsem najednou dostal chuť si tu jednu konkrétní hru zahrát. Hlad je svi*ě (lol tohle slovo cenzurovat) 😀

        • Derp_1337

          Cenzura je sfině. 😀

          Jinak to samozřejmě znám, taky jsem si po X letech zahrál nějakou starší hru. Ale to je fakt vyjímka. Počet her, ke kterých jsem se takhle vrátil, nebude větší než 20... přičemž v playlistu/wishlistu mám pár stovek her. 😂

  • zanek.s

    Díky. Hraju hry už přes 20 let a tak s návratem do minulosti problém nemám. Amalur jsem také zvládl i když "vylepšená" verze byla stejná jako původní. Těším se, ale za plnou cenu asi vážně ne. České titulky jako bonus (tady jsou a Ubi se nevyplatí, zvláštní...) 

    • Morraw

      No zrovna KoA je super, jak souboják, tak rpg část a explorace obrovského světa

  • Dopadlo to doslova přesně jak jsem podle videí čekal. Totálně bezinvenční mlátička. Forspoken v2. Tohle bude první oběť druhý půlky roku, dost pochybuju že se to bude prodávat, když i lidi co by tomu třeba byli ochotní dát šanci jsou a budou zaměstnáni jinde (např. v Baldurovo Bráně).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit