Přejít na výpis diskuzí
Atlas je bojová klasika, jak ukazuje video z Titanfall
27.12.2013 | Petr Poláček
64 příspěvků
-
Je tu malo prispevku, kdy se lidi osocuji, tak zase nejaky nesvar mezi komunitu PC a Xbox.
Po rozkliknuti tohoto clanku se na strane zobrazili ceny teto hry v obchode a celkem me fascinovala cena :). Xbox One 1495,- a PC 985,-.
Celkem zajimavy rozdil... *1* -
Pche! největší Atlas je tenhle! *16*
http://www.knihykestazeni.cz/img/item/611.jpg -
-
A nejlepší Atlas je od Coldplay *14*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=kNDvrYstFtE
-
-
Ale tu tvoji hubu tam stejne ne a ne najit...
-
http://www.bo.infn.it/atlas_rpc/images/atlas2.jpg
Žádný větší Atlas není *1*
-
-
hra to asi bude dobrá, ale Origin mě to nainstalovat nedonutí :)
-
-
Dejte už pokoj s tim Origin hatem. Na začátku to bylo dost tristní, ale teď už to jede v pohodě. Steam mám pořád radši, ale zas takovej démonův výtvor, jak je už zvykem dělat ze všeho co udělá EA, to není.
-
-
Ne příteli...Origin je fakt zlo a za ten zk-ur-ven-*j lobby systém načítajíc se v url by měl někdo z EA dostat přes držku
-
Origin je krám a s tím nic neuděláš. Mám ho jen kvůli BF3 a 5x-6x mi denně zamrzne tak, že ho musím shodit přes správce a ani nějak nedává synchronizaci přátel mezi webovou a klientovou verzí... Takže Origine, ruku v ruce můžeš táhnout s GFWL v řiť a udělejte tam místo pro uPlay. Ještě že to GFWL budou rušit, takových problémů a frustrací jsem snad ještě nezažil.
-
-
Nechci se nějak zastávat, ale origin mi za poslední rok ani jednou nezamrzl či jsem ho nemusel restartovat. Jediná věc, co mě sere je to, že si hlupák neumí zapamatovat moje pc a neustále tak musím zadávat autorizační kód pro bezpečnost.
-
Aby nebyla chyba na tvojí straně, kvůli BF3 ho používám denně, ale už mi asi půl roku nezmrzl....
-
-
Tak napríklad ja som Origin nevidel ani z diaľky, a predsa ho v PC odmietam mať. Prečo? Pretože EA. Už ma za tie roky nasr*li dosť, nemienim ich podporovať :P
-
Já se ani nedivím že na něj lidi nadávají, když je v podstatě zbytečnej. Steam už má podstatná část PC hráčů (troufám si říct že většina) a chtít si instalovat další podobnej interface, kterej navíc zas tak úžasnej není se moc lidem chtít nebude.
-
je to strašná sr@čka co mi nesmí do kompu
-
Pravda. Teď ho nahradil uPlay *1*
-
-
Nepotřebuješ Origin, už rok to hraju v betě bez :-)
-
-
Jasně. *1*
-
-
Kua mýlka, spletl jsem se s Firefall :-D
-
-
-
-
Musím říct, že ten Source od Valve je fakt nadčasovej.. Nevypadá to uplně luxusně, ale nevím proč, ale grafika mi připadá taková přirozeně pěkná. A co se herní náplně týče, vypadá to o dost zábavnější než nové CoD nebo BF. Přiynávám, že jsem jmenované hry nehrál, soudím jen podle videí a dojmů z diskuzí.
-
Ja hlavne cekam na parametry kterych bude muset hrac dosahnout aby dostal Titana. Pokud to bude fungovat na principu killstreaku jako v CoD a budu muset napr. zabit deset nepratel, to pak do Titana usednu jednou za uhersky rok a veskere "kouzlo" hry je tim padem pryc. *7*
-
-
Nabídnu ti jiný pohled - RO2
hloupé děti s rychlým připojením po startu mapy rozeberou všechny klíčové prvky, jako je odstřelovač, kulometčík, ženista... a dokážou svou hloupostí zkazit celou hru. Zkušeným hráčům pak nezbyde jiný asset, než rifleman. Je to podle tebe správně?
V dobách největší slávy Project Reality si člověk musel vytvořit / přihlásit do squady, která nesla jméno toho, co chce dělat (CAS,APC,TANK,Sniper, etc.) ale pokud ji očividně nezvládl, administrátor ho ze hry prostě vykopl. -
-
Jelikož už pár let cca od roku 2002 hraji MP hry, tak si troufám tvrdit, že nejhorší jsou právě"zkušení" hráči, co všem nadávají do noobů, dětí atd. A nevím, co jsi to měl za komunity ve hrách, ale takové chování, co jsi popsal je banované atd. A to ve všech hrách, co znám. Od Doty až Unreal napříč herními žánry atd.
P.S: To že považuješ krádež za to, že ti někdo vezme u mrtvoly zbraň, to také o mnohém vypovídá *7* Kdybych měl řešit tyhlé píčoviny a pokaždé se ptát všech okolo, umíš lítat s vrtulníkem? Jak dobře? Jo přenechám, máme medika? Nemáme? Máme? Mám si ho vzít? Smím si prosím vzít tank, umím s ním jezdit, jo a to a to atd....Kdyby tohle člověk měl neustále řešit a pořád si hrát na pana slušňáka, tak se zblázní. Kolikrát prostě omylem zabiju někoho trhavinou, protože se prostě nachází v té chvíli na špatném místě. Nebo mám čekat, až milostivě uhne a přenechá zaminovaný prostor nepříteli, do kterého valí a ještě 3 vs 1? Ne, jak Tě tak čtu, tak považuješ za dementy všechny, co nehrají podle tvých not a jak by sis přál. -
-
Reagoval jsem na váš argument - koupil jsem si hru, mám právo dělat, co chci. Což je špatná filosofie, každý server by měl mít nějaká morální pravidla, která by měl admin hlídat.
Dokud se hraje arkádová hra, kde si může každý hrát v klidu sám za sebe a záleží na skillu, je vše v cajku (UT), ale v týmové hře se nesmí stát, že si vezme tank kdejaký trouba a bude dělat kraviny, čímž utrpí celý tým (RO).
Jinak je rozdíl, pokud rozhořčeně "poděkuješ na krádež kitu" a je rozdíl chápat to jako krádež. Nevim jak ty Veskoslave, ale já u hry prožívám emoce, občas mám radost, občas jsem naštvanej. Myslím, že je to lidské. A jinak děkuji za posouzení mého charkteru.
Je zajímavé, že můžu někoho považovat za troubu, ale jsou hry, kde tato pravidla fungují a hraní je na vyšší úrovni. Nehledě na to, že lze v mnohých hrách hlasovat o vyhození hráče. To je hrozný, vid? -
-
Já jsem někde tvrdil, že koupí hry vzniká právo hru ničit ostatním?:)
-
-
Hodne spatne to tedy umis podat, z toho co jsi napsal bude moudry malokdo.
Je to jen nazor, jen ho nesdili, zda se kazdy a hlavne se neda moc srovnavat defakto odlisne hry ktery maji vlastni styl, i kdyz hra ma byt teamova obcas se nato zapomina... Koko°1 nepsal ze ma rad stejne zkusene hrace, ktery zavrhuji hrace co hru neumi, tudiz se ho nezbyva me nez zastat v tomhle. Kdyz bude nekdo kazit hru a nemusi byt novy muze byt jen deb*l co rad ostatni stve.
-
-
Pred casem se resilo neco podobneho s slovakem Mato1987... ten psal pravy opak co tvrdi Veskoslav a jak to bylo ? Spravne Veskoslav psal opak... ale to je fuk , kazdy at si hraje jak sam uzna za vhodne ne prece? Kdyz nekdo chce byt sam, bez teamu ve hre kde to natom zavisi. Jeho volba a ano pak se nemuze divit ze bude vykazan ze hry za nesportovni chovani.
-
-
-
Vždycky u her typu Project reality jely training servery, kde se technika neustále respawnovala. Co Vás vede k tomu, kazit hru lidem, kteří ji mají rádi a kde všechno musí sednout ve správný okamžik do svého místa? Když tu jsou místa na naučení?
Koupím si hru, takže podle Vás mám tedy právo klidně skočit do tanku a střílet po vlastních a přejídět je, protože je to pro mě zábava, za kterou jsem si zaplatil?
Ti co zažili to co já (tu vyšší úroven hraní) na ni nedají dopustit. O věku to samozřejmě není, ale s věkem přibývají zkušenosti a člověk se chová ohleduplněji.
(jako příklad z PR - doběhl jsem po respownu ke své mrtvole s assetem snipera, ale byl tam už jiný kluk a asset mi sebral. Tak jsem mu poděkoval za krádež a on mi naprosto vážně nabídl, že mi asset přenechá). Pochybuju, že by se tohle u jiných her stalo. -
-
Pac, nikdo nehraje tymove ve vetsine her. To je jednodussi, nechce se otravovat s blbcema a radsi fragguje a dela vse ve vlstni prospech na team s-r- pokud mozno protoze muze, bud bude v teamu s lidmi co hrat umi a nehraji jen tak pro zabiti casu nebo bude sam za sebe a bude mit smulu. Dneska to takhle funguje bohuzel. Jde o sebereflexi a oto ze i kdyz hru vlastnim jak si napsal , nenalezi mi ji kazit ostatnim at uz svou vlastni hlouposti nebo Cheaty/hacky. O Veku je to v hlavnim pripade pac jsou zkusenosti velmi dulezite, pokud nekdo hru hraje poprve je mladsi nema zkusenosti a jedna se o hru v teamu zkazi ji urcite.
Za sebe umirat muze, nebude do toho tahat team a nicit hru. Az zto deti pochopi prosim jenze u her, kde to je fuk to ani chapat nemusi... -
-
Zato ty nechapes vubec nic. Ne vazne, s kazdou dalsi reakci v tomto vlakne jsi napsal vetsi a vesi kravinu. *1*
-
-
Jak jsem napsal... tak prestan uz ne.
-
Ne Jacku, vazne nevim, jak si to vlastne myslel. *1* Pouc me. *3*
-
Nedelej ze sebe blbeho, ze me d-bila... Kdyz oba vime jak jsem to myslel.
Ja nemuzu zato, ze nekdo normalni reaguje, tak zase napisu ne takhle diskuze funguji snad ne.
Nekdy si fakt pripadam, jak v nejakem vyzkumnem centru pro velmi labilni druh lidi.
Hlavne ze maji svou vlastni egoistickou drzost se chovat povysene. ( Myslet si ze na ne reagovat nebudu. Stejne blbe jako oni na me).
Jinak diky temto vyrokum se vlakno zase prodlouzi... -
Sice nevim, co si mam pod pojmem "originalni anonym" predstavit *1* , ale muzu te Jacku ujistit, ze si nehraji, pouze sem uz nevydrzel nereagovat na ty tve vyplody, kterymi to tady tapetujes.
Preji hezky den, ty originalni anonyme. *1* -
Nevim , proc... to sou fakt uplne kecy tohle, kdyz normalne pisi pisi kraviny ze.
( hlavni je ze mi to napal anonym, tudiz nevim jestli to je anonym originalni nebo nekdo si zas hraje... rekl bych druha moznost.)
-
-
-
-
A kdo určí, kdo je zkušený a kdo ne? Nebo ty vidíš u postaviček blikající věk? Nebo chceš tvrdit, že děcko neumí hrát a "důchodce" ano? Spíše lidé jako ty kazí svou hloupostí celou hru, kdy si myslí, že oni umí nejlépe hrát a proto by měli mít právo prvního výběru a ostatním říkat, co mají dělat. Aby se pak nakonec ukázalo, jak to stojí za houby. Nejlépe to jde vidět u Bf3, Bf4 a PlanetSide 2. Jakmile máš sebelepší družstvo, ale velitele kreténa, tak ti nepomůže ani svatý. A to platí i opačně.
-
A proč by nemohli, tu hru si koupili tak mají právo hrát za co chtějí. Bože, je to jenom hra. A to s tim admininem, to je fakt strašný, aby tě někdo sledoval jestli hraješ správně, jak se to pak mají naučit? Nějak se z toho vytrácí ta zábava.
-
Jo jo...jen mi dávejte minus, já je mám rád, hlavně za ten poslední odstavec. Ale díky tomu přístupu jsem zažil v MP okamžiky, který CoD nikdy nenaskriptuje a který daleko převyšují to, co nám servírují filmy. Každá hra má nějaká pravidla, která je třeba dodržovat.
Noční můrou pro mne zůstanou okamžiky, kdy v RO1 zalezl nějaký mladý trouba do tanku, a odmítl se rozjet, dokud ostatní nevystoupí a když už jel, tak schválně na jistou smrt. -
Jinak RO jsem miloval, ale užil jsem si naplno až s BOH klanem. U RO2 mi doopravdy vadí, že steam komunita moc nefunguje. Ta hra je geniální v menším počtu hráčů (tak 16vs16) ale servry pro tenhle počet lidí zejí prázdnotou. Od RO1 jsem nikdy neviděl, že by probíhaly nějaké klanové turnaje.
-
-
Aspon to bude trochu vyzva ne ? Ne aby kazdy mel furt vsechno a neudelal proto ani prd, degenerace uz tak je ve hrach vysoka chceto zmenu.
-
-
jenže je to pro občasný hráče trochu demotivující, když nemá tolik času na hraní jako 16 letej kluk co u toho sedí denně a zapne to 1x týdně tak sotva bude mít takový skill aby trefil se sniperkou headshotem ostatní hráče...a tendle vyskillovaný člověk pak ještě dostane zase navrch v podobě titána a bude ty míň skillovaný hráče kosit v robotu.
Osobně nemám rád tydle pseudoodměny, protože je to pro nováčky prostě demotivující...nikoho nebaví furt chcípat jen proto, že někdo to hraje o dva roky dýl a proto dostane ještě ultra výhodu (zde již zmíněný robot) a to se považuju za pokročilejšího hráče FPS a to i v těch těžších fpskách -
-
Jeste napis ze si bejvalej poloprofesionalni PROgamer abych se zasmal. Jop, killstreak sou na pikacu aleco se da delat. Nikdo to psano nebylo jen to muze byt podobne (nemusi).
Smrt je dulezita, pac pak snaze clovek dokaze najit slabiny. (nebo ne no) .
Nova doba a ta ma tyhle uz (stare asi 7let vymozenosti). -
-
Nějak nevim jak reagovat na první větu tvé odpovědi...možná jen, že je debilní (ale pravděpodobně tě omlouvá tvůj nízkej věk).
A nikde nerozporuju, že bez umírání se člověk nezlepší...logicky bude nováček umírat víc než protřelej veterán, ale sotva se nováček bude vracet ke hře (a tudíž se bude zlepšovat), která už tak těm lepším hráčům dá do ruky ještě mocnější zbraň k lehčímu kosení rookiů... -
-
Tak snad tam bude naky odstupnovani podle skillu ne? Ja tedy clanek necetl a jsem si celkem jistej, ze tuhle hru hrat nebudu. Ale predpokladam, ze kdyz zvladli neco takovyho implementovat do Quake-live, zvladnou to i do tehle jiste na vyvoj 100x drazsi hry:).
Na druhou stranu EA neni iD :D -
Jacku, nic nepiš, protože píšeš čím dál větší hovadiny... *7*
-
Je Zabugovana jako vzdy... jn Arma je onicem pobihani po lese , me take neba pac to nema smysl.
-
Časově náročná mi právě moc nepřijde...osobně bych třeba rád hrál ARMA 3 ale právě že nemám čas na to, abych se mohl 30 minut jen tak potloukat po lese a během toho potkal dva nepřátele, tak mi RO2 přijde jako rozumná kompromis.
FPS nejsou můj nejoblíbenější žánr, to jsou strategie a i (!) proto mám jako oblíbené nsko, nejen kvuli tomu, že je to skvělá FPS ale kombinuje i strategický prvek -
RO2 casove narocne, jo vim BF2 bylo posledni mozna... i tak kdo chce jizt s dobou nezbyva nez hrat 3/4 ... radsi ne, 3 je lepsi (ted se na to pozvolna chystam i kdyz bez dlc)
FPS je jeden z mych nejoblibenejsich zanru , takze vidno ze se shodneme.
Realita je bra v Arme/Americas army. Jestli ty hlavne rad toto. -
To nevim kdo ti řikal, Natural Selection 2 je dneska v Buildu 262 a žádný závažnější chyby tam nesjou...
A samozřejmě BF jakože BFko bylo poslední 2...trojka a čtyřka (trojku jsem tolik nehrál) ale minimálně 4 je akorát konkurence CoDka...počínaje herní dynamikou a stylem vůbec a konče nesmyslným respawnem hráčů...nejlepší je ta posměšná kampaň DICE vůči CoD...to když jsem zaregistroval tak jsem nevěřil
Nejlepší FPS když budem počítat v mainstreamu jsou NSko 2 a RO2, nikde jinde nezáleží tolik na týmové hře jako v NSku a RO2 má zase vyvážený poměr "realita/hra" kde se nebudou konat žádne bunny jumpy a podobný nesmysly -
OK, Natural selection 2 sem slysel nic moc (chyby) ... a BF nebylo o skillu hmm... to snad COD ne ? *15* Jinak ti neupiram tve znalosti v oblasti her to vubec ne...
-
Já myslel, že odpověď je jasná...ne nejsem bývalým progamerem...nicméně nechápu co to mění...mylím, že moje hodiny v Quake (...), Doom, Half Life (CS, NS) BF2, W:ET, ET:QW, RO, UT, UT04, PS, PS2, NS2, RO2 a ty nový srágory jako BF3 a 4 nezmiňuju ze mě nedělaj úplnýho nováčka, možná v tom je trochu staromilství ale furt pro mě bude lepší FPS Natural Selection 2 kde to je fakt o skillu než BF4 kde to je o tom, na jakym je člověk levelu
-
Jo nizkej vek, to vis ze jo. Tvoje hrdost ty mozna nedovoli odpovedet nebo co ja vim to je fuk...
Kazdopadne mas i nemas pravdu, novacek se zoceluje hranim nikoliv naopak. Umirani k tomu patri cim vic tim lip, mozna kdyz toho neni prezmolc a umira cestne nikoliv cheaterem. *3*
-
-
-
-
-
-
Nevím, ale Titanfall mi přijde maximálně nezajímavej...
-
-
Co člověk co názor .... pro mě je to zase po letech hra u který bych si fakt zahrál multiplayer a asi jediná věc co mě zaujala když ukazovali první vlaštovky na next gen konzole.
-
jj kombinace quaka a mechwarriora ... strašný núďo .... zato nový cod to bude aspoň zajímavej originál viď :)
-
-
Nějak nevím kde jsi vzal že beru CoD jako něco originálního - naopak jsem toho názoru, že to hrají jen ty 4% co nosej rovný kšilty a to že je Titanfall od tvůrců CoD bohuže lecos naznačuje...
-
-
jenže nového UT/Quacka se jen tak nedočkáme :-(
-
A co to naznačuje? Poděl se s náma ó moudrý. Jinak i v sérii CoD jsou skvělé FPS. Od 2. dílu či IV. dílu....Takové výkřiky do tmy mám nejraději. Dokud hra není venku, tak takové "rozumy" bych si ponechal. Naopak to vypadá, že konečně bude nějaká zajímavá MP hra na trhu. Protože v současné chvíli je tu akorát Bf4, CoD, CS a tuny F2P titulů jako je například Blacklight Retribution (která strčí CoD naprosto do kapsy) či MechWarrion Online nebo Hawken (oboje má své mouchy). Pakliže to bude propadák, dám ti za pravdu, ale takto akorát řeknu, že meleš z cesty.
-
-
To ale není výkřik do tmy můj kromaňonský příteli. Jen prostě když vím, že za tím stojí lidi, kterejm se povedly dvě hry a zbitek stál za hovno, tak moje očekávání nemůžou být vysoká - asi to nechápeš, ale já NEříkám že JE to špatná hra, jen prostě moc nevěřím že dobrá bude :)
Samozřejmě bych se rád pletl a rád bych aby se povedla, jenže...
-
-
-
-
-
Tomu rikate Atlas? pche...
Tohle je Atlas!
http://www.dealspwn.com/writer/wordpress/wp-content/uploads/2012/06/mwo-atlas-540x284.jpg -
-
*5*
-
pojmenovat robota Atlas je jedno z mnoha sci-fi klišchué. Takových Atlasů je dost všude.
-
-
klišchué :D..
Ty se bavis :D.. -
-
Chudák čekal, že na něj bude reagovat více lidí. Ten nový detroll ho musí ničit.
-
-
-