Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevadí, alespoň to odladí. Pro ostatní old school isometric RPG nadšence je tu třeba takové "Colony Ship - A Post-Earth Role Playing Game" což je i přes značně podivný název naprosto skvělá hra od tvůrců Age of Decadence.

    Těch her ke konci roku, ať už nezávislých nebo AA (příp.AAA), bude letos mraky i bez této.

  • frank.horigan

    Já tedy úplně netleskám. Odložit hru kterou už mají recenzenti v počítačích, to tady ještě nebylo :)

    Myslím že tohle měli řešit dřív.

    • Aspoň se uvidí, jestli to jsou jen kecy, nebo to bude opravdu "lepší".

  • Corvus

    Výborně! Her je doslova a do písmene po strop a je jen dobře, že aspoň někdo se snaží vydat hru vyladěnou. Jen ať to cizelují klidně další půl rok. Využil jsem na Steamu příležitosti zahrát si demo a to mě tedy hodně bavilo. Není to tak komplexní jako např. Wasteland, ani tak detailní jako Disco Elysium (natož jako maniakální CRPG Pathfinder), ale hra má své kouzlo. Ať už "kreslenou" stylizací nebo morálním kompasem či falloutovskými dialogy, kdy se s hrdiny svět 2x nepáře. Těším se na to hodně. Velký adept na nej RPG (ze staré školy) příštího roku!

  • Taktéž to vnímám jako skvělou zprávu. Hra mne dost zaujala kvůli nostalgii k původním Falloutům a úplně jsem si vzpomněl jak dopadlo Mimimi s Shadow Gambit když si to vyrukovali k releasu BG3. Jen ať opraví co nejvíc bugů, vyleští gameplay a po Novém roce se jim to snad i promítne na prodejích

  • Lukyz

    Já naopak tleskám a doufám, že nepůjde o další hru, která bude odladěná nejdřív půl roku po vydání, jak je tomu tenhle rok zvykem. 
    Nevím jaký to má na studio finační dopady, ale z pohledu hráče je odklad vždycky lepší varianta. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit