Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobry den chcem sa spýtat ako pridam dalsieho hraca na multiplayer aby sme hrali na jednom pocitaci?
  • misho8723
    Tak grafika na PC je strašný fail.. na PC sme dostali port z Wii, čo ale sa dá čakať pri hre, ktorá je hlavne určená pre deti a tie si nelámu hlavu s tým, že PC verzia vypadá oveľa horšie ako grafika v Xbox360 a PS3 verziách..ale inakšie vcelku zábavná hra, to teda hej
  • Kdybychom se na hru dívali jen očima pětiletého kluka...

    Tohle je pesně o tom pro koho ta hra je. Dospělý to nemá šanci pochopit. Dětem se prostě líbí něco jiného a troufám si trvdit že recenze na dětské hry jsou už z principu nesmysl. Jediná korektní recenze by byla pustit to deseti dětem a sledovat přístup a reakce.
    • jak sem psal v predeslem prispevku. tak dospeli tam vidi vic humoru nez dite ktere se mu libi jen kreslena auticka a smeje se treba jinym vecem, a tomu humoru ktery pochopi dospeli tak dite se zasmeje ale nepochopi pointu. nedavno davali auta a je to dobry a ftipny film, a nekterej humor kterej tam byl nemuze pochopit dite.je to takovy film pro vsechny.
  • zx_spektrum
    dnes již bezesporu kultovního animovaného snímku Cars
    Tak to já teda k tomuto tvrzení spor mám. Ano, Pixar dělá velmi kvalitní filmy, např. Ratatouille, Up, Toy Story, Monsters Inc. nebo WALL-E patří ke špičce nejen technickým zpracováním (poplatné době vytvoření) ale i příběhově. To je ovšem věc která v prvních Cars značně pokulhávala a na dlouho to byl jak kriticky tak divácky nejhůře hodnocený film Pixaru... Teď je to jeho pokračování, vydupané čistě z důvodů dojení peněz vlastníkem Pixaru - Disneyem. Kultovní? Nikoliv. Možná tak mezi dětmi do 5 let.
    • Prosim? Vzdyt je to Pixarovka jako kazda jina. Gejzir napadu, ale zaroven ne nespoutany tajtrlikovani.
      Jestli dela Pixaru neco ostudu, tak spis novy dily Shreka. Teda lidi na to samozrejme chodili, ale snad kazdej srdcovej pixarista co znam z toho obraci oci v sloup.
      Jak je to prijaty "divacky" snad rozumnyho cloveka nemusi moc zajimat, a kritika jen vybrana. Tech par kritiku co ja sleduju, a mam v oblibe, Auta vychvalovalo uplne stejne, jako ty tebou jmenovany.
      Pixar je kult obecne, a nevim proc by meli policek schytat zrovna Auta.
      Mas s nima nejakej konkretni problem?
      Technickym zpracovanim urcite nepokulhavaj - to nevim z ceho ti to tak pripada. Jednodussi stylizace je jiste zamer.
      A pribehove? To se prosimte nenech vysmat. Neni snad kazda pixarovka (cest jedny, dvema vyjimkam) uplne predvidatelna rozpravka s nejakou tou moralitkou a usmirenim na zaver?
      Vzdyt je to "pro celou rodinu", proboha...
      • ehm... Shrek je od Dreamworks nie od Pixaru
        • Jezis no jo - mas recht!
          To teda nevim proc to mam takhle zafixovany. Nebo spis proc me doted nikdo neopravil, kdyz vecne rikam, ze je to rozhodne nejslabsi "pixarovka" : )

          Ale tim lip - potom se Pixari podle myho nemusej stydet prakticky za nic.
          Vlastne mi ted v tomhle spadl kamen ze srdce, a uz jim muzu skladat skoro bezvyhradny poklony.

          Kdybych se mel s tou nejlabsi pixarovkou opravit, tak fakt nevic co bych vybral. Urcite ale ne Auta - na ty mi uz nikdy nesahejte! ; )
    • Souhlasím, že ke kultu to má daleko. Na ten mohou pomýšlet Toy Story, protože byl snad první, nebo Wall-E a Up, protože vlastně nebyly "jen" pro děti a západní animáky posunuly někam dál.
      • Wall-E a Up ze su kultovne filmy?? :D muhaha, nenechaj sa vysmiat :) su to docela novinky a v tej dobe bol animak kazdy druhy film....ked, tak Shreka by som tam zaradil, on bol prvy....on bol ten clanok, po ktorom sa zacali vytvarat same animovane filmy.....a ako hovorim, dnes ich je teda viac nez dost.....a potom deti nic ine nerobia, len vysedavaju doma a pozeraju tieto stupidne filmy, ktore so skutocnostou nemaju vela spolocneho....taktiez rujnuju svojich rodicov, pretoze chcu mat vselijkae plysaky, hry a podobne somariny.....ale to je debata uz o inom, trosku som odbocil.....
        • Requiem1990
          Hmmm .
          Předokládám, že podle tebe sou rodiče jen na okrasu.
  • ta hra vypadá pomalu stejně jak ten film :)
  • A co jizdni model. Je lepsi nez v TDU2 ? *1* *1* *1*
  • Odulin
    Malá má necelý 3 roky a Auta u nás běžej furt. Buď stáhnu nebo zkusím demo, jestli by se na to nechytla:)
    • podme spravit viac zavyslich deti...uz od malicka...
      • závislých*
        • Jenže v dnešní době už se hrám neyhneš. A pokud si myslíš že to jde, tak pak bohužel tvoje děti budou mezi vrstevníky za exoty. Jediné co je možné je to v rámci možností regulovat (dobu hraní a co hrajou).
          • vsetko sa da...rovnako tak sa da vychovat decko co nepotrebuje hrat hry a radsej sa venuje sportu...a ziaden exot to nebude...deti zatial sice nemam a ani v blizkej dobe ich neplanujem (je mi 21). ide hlavne o to ze ich na to ucia uz v tak mladom veku...tak proste nic nestiahnem a nebudu hrat...a to male decko si najde inu zabavu aj mimo pc a uzitocnejsiu resp menej skodlivu...ale co ja mozem vediet o vychove deti som len hlupy mladik ;)
            • tak potom v pohode :)...ako som spomenul niesom rodic neviem ake to je...len ked tu bolo spomenute ze u nich Auta bezia stale tak mi to prislo troska ako zavislost...ale pohoda ak to je len tak ako si spomenul tak vsetko beriem spat ;)...som len clovek a ten nieje neomylny :)
            • Přesně, nic nevíš. Já jsem nepsal nic o tom že u toho sedí od rána do večera nebo že nemají jiné koníčky i sport (fotbal, juda, plavání, kolo). Naopak dělají toho spoustu a hry jsou naštěstí jen okrajová zábava. Jen říkám že v dnešní době už se tomu úplně vyhnout nedá. I když pořád mi to přijde lepší než televize. A zcala upřímně říkám že se to i občas hodí. On taky rodič občas potřebuje vydechnout.
    • tenhle kresleny film nebo i dalsi , obsahuji humor ktery nepochopi deti ktere maji malo zkusenosti s realnym svetem, detem se to libi ze je to kresleny a smejou se jinym vecem nez dospeli kteří tam najdou pradodii.
  • Je ve hře nějaký multiplayer? Ideálně splitscreen...
  • za mě 8/10 . Konečně pořáídný arkádový Závody (sice podel pixaru ale jsou fakt dobrý). Směle může konkurovat SS nebo Bluru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit