Přejít na výpis diskuzí
Autor Garry's Modu pracuje na open-world hře na způsob Day Z
20.6.2013 | Ladislav Loukota
15 příspěvků
-
NONSTEAM NEJLEPŠI ČESKY SERVER na RUST 100% ANTICHEAT!!Přijdte si zahrát na náš nový NONSTEAM RUST server XGEN který je opět online v novém kabátě http://www.xgen.4fan.cz/ , má nový anticheat , server je nepřetržitě online a sídlí v nejmodernějším datacentru v Praze v casablance s linkou 1Gb/s , veškeré info jak hru zprovoznit a připojit se je na webu !!!
-
Aa hra jeste poradne nevysla a uz bude mit i budouci konkurenci, no to jsou veci. *7* To mi hlava nebere.
-
Včera jsem si to koupil na STEAMu a je to bomba...
-
Ja si myslim ze je to velmi dobry napad!
-
Zajímavý, že kdybych dneska ten článek neviděl i v mobilní verzi, tak bych netušil, že jsou ke článku připojený krom hlavního ještě nějaký obrázky.
-
Ne, dekuji. Clovek ktery ukradl originalni kod garrys modu si penize nezaslouzi.
-
Můžu se zeptat, existuje nějaká podobná survival freeware hra? Nemusí to být online, stačí single, ale zkrátka nějaký boj o přežití v otevřeném světě, podobná třeba Stranded. Případně nějaká free to "něco" survival online hra?
-
-
No freeware a čistě survival toho moc není a kromě stranded mě nic nenapadá.
To placených tady pár je. Asi nejlepší je UnReal world. Pak je tu ještě MMO Haven & heart.
A pokud ti nevadí zombie tématika, tak je tu toho ještě víc.
Rogue survivor je zdarma, Ex mortis taky.
Z placených je hodně her v hratelné alfa verzi, jako třeba Project zomboid a Dead linger. Fort zombie taky celkem ujde. Určitě jich je ještě pár, ale toto je vše na co jsem si vzpoměl.
-
-
Cim to pripomina dayZ? Zombikama?
-
ROAM z jiný perspektivy pohledu? http://www.kickstarter.com/projects/roam/roam
Ale tak proč ne, ta stavba úkrytu ve většině zombie her chybí. -
zní to zajímavě. lidi v tom sice pořád vidí hry na jedno brdo, ale popravdě žádná pořádná hra tohoto typu zatím neexistuje. jde tam dost věcí udělat jinak a zcela to pak mění zážitek z hraní. no tohle mě zatím zaujalo z těch pár vět nejvíc, takže jsem zvědav, s čím přijde...
-
-
No ono se teprve na spoustě her tohohole typu dělá :) Já osobně nejvíc fandim project zomboid a dead state.
-