Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Alespoň tu budou miliony fanoušků již obeznámených s naší sérií i stylem hry a my je tak snáze oslovíme, až vyjde naše globální MMO" ... a stahnou si ho taky :-D. Opravdu genialni tah, bravo!
    • ale pak si asi nezahrají na ofi serverech, že?
      • To uz zalezi na sikovnosti autoru a piratu. Kazdopadne me nepripada nejak financne vyhodne budovat si fanousky tam, kde vim ze si nikdo nic nekoupi ;-). Ale kazdy sveho stesti strojvudcem :-)
        • Cajk
          Ale v Asii hraje Wowko na ofiku spousta lidí..
          • To bude dobrej crack ne? ;-)
  • Niekto si váži hráčov a pirátstvo berie ako nechcenú, ale samozrejmú súčasť jeho práce a niekto naopak bude nad tým neustále vyplakávať, aj keď mu predaje vynášajú niekoľkonásobne vyššie sumy, aké by si samotné hra na základe kvality zaslúžila.
  • Ellendway
    Dle mého je Max Schaefer charakter. Plno lidí z jiných firem neustále brečí nad pirátským, i když jim z toho jdou zisky.
    • Ech? A jaké přesně, prosím tě, jim jdou z pirátství zisky? To by mě FAKT zajímalo... :)
  • Podle mě někdy není pirátění od věci, alespoň vidíte, co Vaše PC utáhne, resp. neutáhne. Jinak si třeba hru koupíte zbytečně a můžete houpat nahoma.
  • KIMCID
    mne taky neva

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit