Přejít na výpis diskuzí
Avalanche Studios přináší video z Kostariky a naději na Just Cause 3
4.12.2013 | Aleš Smutný
18 příspěvků
-
uz 2jka bola naj na svete to som teda zvedavy aka super bud 3ka
-
a furt to nasvícení krajiny nedosahuje kvalit Crysis2007
-
Tak prave do tohoto typu hier sa MP absolutne nehodi v gta V je to tiez nuda..
-
-
nuda ? tak asi nemáš ty správný kamarády s kterýma by jsi to hrál :)
-
-
Copak Just Cause, ale viděli jste toho lenochoda?! *14*
-
Vy mě zabijete. Nicméně to řeknu otevřeně. Nikdy jsem Just Cause nemusel. Paradoxně mám oba dva díly. Pro mě to je jen dlouhé ježdění z místa na místo nudnou bezduchou a okoukanou krajinou, přičemž občas hráč bude moci si zkusit nějakou akčnější misi, která je však velice nezdravě okořeněné stereotypem. Snažil jsem se hru alespoň trochu pochopit, ale můj názor přetrvává. Přitom jsem nehledal v Just Cause žádné GTA ani něco podobného. Zkusil jsem hru hrát různými styly. Nejprve jako slušňák, který by se pokakal, kdyby jen ťukl auto a poté jako blázen, který ničí vše okolo sebe, přeskakuje z auta na druhé a rozhodně se nebojí výšek. Zní to velice lákavě, ale v praxi to se mnou ani nepohnulo. Just Cause 3 tedy moc radostně a netrpělivě neočekávám.
-
-
ja dostal jedničku zadarmo ke grafarne a bavilo mne to hodne ale penize bych za to nedal a chyb tam bylo taky spoustu.
-
No já to teda mám podobně. Ono po tom úvodním (nutno podotknout že několikahodinovém) WOW efektu, kdy člověk nevěřil vlastním očím co se tam dělo za magoroviny (v pozitivním slova smyslu), v bohatosti vedlejších misí, ve věcech co tam šlo dělat. Bohužel jak tohle opadlo, tak zůstal sice velký, ale tak nějak prázdný svět, hloupé a repetitivní vedlejší mise, blbé ovládání pohybovadel, no zkrátka to spíš nudilo než bavilo. Holt asi nejsem cílovka.
-
-
Asi ne, napad to melo dobry jen realizace ta byla lepe provedena i v obou Boiling pointech i kdyz zase to byly FPS. Treba te 3jka zaujme vice no.
-
-
Cece, nejdriv Saints row a ted Just cause to s tebou nevypada dobre. *7*
Just cause byla zrovna na svou dobu celkem pecka, dvojka spise takovy datadisk.
I tak to byla nadcasova hra prevazne 1 dil byl. -
-
No ani bych neřekl nadčasová. Teda co se dvojky týče, protože hra má spousty nevyužitého místa a třeba města dosti působí na mě uměle, bez života a ve finále tak i hraní ala "GTA styl, všechno zníčím, všem ujedu" po chvíli omrzí.
-
-
Spis 2jka byla nedotazena a ten napada co byl v prvnim dilu nadhozen nebyl zcela dokoncen. Stereotyp to byl potom hned ze prostor nevyuzity nemel co nabidnout. 3 by mohla tento "standart" rozlomit nebo naopak nezklamat a jit ve stejnych vyjetych stopach.
-
-
-
-
Ten obrázek spíš vypadá jak z 2 s novými shadery .... Ale jen tak dál Mercenaries i Just Cause spolu s GTA a klony patří mezi hry , které se nikdy neomrzí ....
-
tropy tu uz boli "sto" krat a v hre ma uplne nudia a vadia mi, preto nemam rad fc 3 napriklad..dvojka ma bavila viac
ale je to jedno lebo just cause 2 mal viac nez len tropy ,mal aj hory, pust, dzungle, kopce, mesto, z kazdeho rocneho obdobia na jednom ostrove
trojku by mohli este nejak prikraslit a zvacsit prostredie :)
mam rad tuto hru lebo clovek sa poriadne vyblazni a este to malo cele peknu grafiku, no co sa tyka pribehu nula bodov tak na tom by mohli zapracovat -
-
A kupodivu to dokonce normálně jelo i na PIV na 2,6 GHz a ATI 3450 (AGP;) ) ... Grafika jako málokterá v době kdy JC 2 vyšla .
-
-
hej to som sa aj ja cudoval ze na tak peknu grafiku to islo vsetko na high
problem bol len v tom ze vtedy sa len zacala era WIN 7 a vela hracov plakalo ze im to na XP nejde , nuz dx 11 mal hlavne slovo:)
-
-
-
Tím pádem se bude Just Cause 3 odehrávat zase v tropech? Doufal jsem v jiné prostředí, protože tropy tu byly už 2x...
-
-
No, v JC2 byli i zasněžený hory, močály, pouště jen to bylo tak nějak nevyužitý a převažovalo více džunglovýho
-